![]()
![]()
![]()
![]()
συλληπητηρια
![]()
![]()
![]()
![]()
συλληπητηρια
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Κρίμα για το παιδί...![]()
![]()
Καλή δύναμη στους δικούς του και να είναι πάντα καλά και να τον
θυμόνται.
Κρίμα...![]()
Πολύ κρίμα..................![]()
Τα συλλυπητήρια μου.............![]()
![]()
Θάνος..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
![]()
![]()
Ζωή σε σας και να τον θυμάστε πάντα σαν παλικάρι!....
Κυνηγήστε τον π@π@ρ@ που τον έστειλε!!!![]()
![]()
Η ζωή δεν έρχεται πίσω αλλά υπάρχει ηθική υποχρέωση στη μέση!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν υπάρχουν λόγια...
Συλληπητήρια...
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hawkeye brother
se eyxaristw file mou. oti pernaei apo to xeri mou tha kanw na tou piw to aima gia to kako pou mas ekane.tha to plhrwsei poly akriva. vevaia oti kai na tou kanw.. to palikari den gyrnaei pisw.. alla kati tetoio asyneidhtoi kanoun to kako.posa palikaria kati tetoioi ta skotwnoun.. sthn ellada oi I.X kyrioi den sevonte thn motosykleta.kremasma theloun.ti na peis.. se euxaristw file na sai kala
ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ...
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ...
ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΣΩ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ "ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ....
ΓΙΑΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕ) ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, Η ΝΤΑΛΙΚΑ ,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΝΑΣΩ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ...
ΑΝ ΠΕΙΣΘΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ Η ΚΙΝΗΤΡΟ,ΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ...
ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ....
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
... κάθε φορά που διαβάζω ένα ποστ σαν αυτό, ένας κόμπος δένεται μέσα μου. Κάθε φορά νιώθω πως ο άνθρωπος που έφυγε ήταν γνωστός μου αν όχι φίλος μου.
Τέτοιες στιγμές ότι και να πούμε είναι λίγο. Προσπάθησε να ζήσεις 2 φόρες. Μια για σένα και μια για το αδελφό σου. Ειμαι από αυτούς που πιστέυουν ότι οι ψυχές που φεύγουν, δεν πεθαίνουν αλλά βρίσκονται πάντα πλάι μας, κοντά μας και μας προστατέυουν από τα κακά που δεν μπορούμε να δούμε. Γίνονται οι φύλακες Αγγελοι μας.
Σίγουρα ο τύπος που προξένυσε το ατύχημα δεν το έκανε επίτηδες. Ηταν η κακια στιγμή. Ασε να καταλαγιάσουν τα πράγματα και αργότερα ασχολήσου με αυτόν και ΠΑΝΤΑ μέσα από νομικά πλαισια.
Το χώμα που τον σκεπάζει, να είναι ελαφρύ. Να ζήσετε και να τον θυμάστε.
Αντίο άγνωστε φίλε.![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Συλληπητηρια και δυναμη ευχομαι σε εσενα και την οικογενεια σου.
Να ζησετε να τον θυμοσαστε ,λυπαμαι πολυ.
Συλληπητήρια![]()
Κουραγιο..
![]()
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03