Θα ερθεις Ολλανδια να στον φορτωσουμε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Συγνωμη που πεταγομαι αλλα λογο μιας αδυναμιας στο κ.Χρηστο αν θελετε βοηθεια με τη μεταφορα μπορειτε να μου τηλεφωνησετε...Ο Χρηστος ξερει!!
Τι καλος που εισαι !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ερθεις Ολλανδια να στον φορτωσουμε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Συγνωμη που πεταγομαι αλλα λογο μιας αδυναμιας στο κ.Χρηστο αν θελετε βοηθεια με τη μεταφορα μπορειτε να μου τηλεφωνησετε...Ο Χρηστος ξερει!!
Τι καλος που εισαι !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα στην πλατη δεν το βαζω το μοτερ...Αλλα αν θελετε καποια καλη μεταφορικη πειτε μου!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Χρηστο οτι θελετε απλα λογο δουλειας εχω κανα δυο γνωστους και ειπα να βοηθησω! Αντε να την καλοδεχτεις!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Τηλεφωνα, τηλεφωνα, τηλεφωνα !!
Ρε φουστη μου αμαν πια !
Τελικα Μεγαλη Παρασκευη ή Μεγαλο Σαββατο (μεγαλη ναναι η χα ρη μας τελικα) φορτωνεται ο κινητηρας στη νταλικα του Παυλου !
Και Κυριακη ή Δευτερα του Πασχα ξεκιναει για Αγκωνα και απο κει Πατρα !!!
Χρηστο ετοιμασου με κουτι να παραλαβεις !
Χωραει στο πορτ-μπαγκαζ απο κουτι παντως ! (Το δοκιμασαμε με τον Κωστα).
![]()
![]()
![]()
Ο κινητήρας που έρχεται, δουλεύει ???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αντε με το καλό, καλά χιλιόμετρα και θέλουμε φωτορεπορτάζ από το μοντάρισμα.
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Να ρωτησω κάτι αλλά μην κοπανάτε όλοι μαζί... ένας ένας...
Δεν έχει Άφρικα που κινείται?
ή
χάνω κάτι? την τον θέλει τον 2ο κινητήρα...???![]()
Συμμορφώνεται με το νέο Technical Bulletin της Honda, που λέει ότι ΟΣΑ Honda δουλεύουν, καλό θα ήταν να έχουν και δεύτερο μοτέρ καβάντζα !!! (για να συνεχίσουν να δουλεύουν)Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δεν έχει Άφρικα που κινείται?
ή
χάνω κάτι? την τον θέλει τον 2ο κινητήρα...???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρρεεεεεεεεε μπας και είναι μαιμού Honda , και φέρνει περισσότερο σε Suzuki???![]()
:rotflmao:
![]()
Καθαρά μόνο για αντ/κα, οκ τότε...
Δεν τον ακουσα να δουλευει !!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο κινητήρας που έρχεται, δουλεύει ???
Θεωρητικα ναι ! Αλλα τι σε εχουμε εσενα ωρε μαγε-δασκαλε της μηχανικης ;;;
![]()