Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Προς Administrators

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Thumbs down Προς Administrators

Κάνοντας μια βόλτα στο forum και συγκεκριμένα στο χώρο που είναι τα μέλη, είδα μερικούς «έξυπνους» να έχουν καταλάβει το φόρουμ για να προωθήσουν sites με τσοντοURLS.
    Βάζουν Δε για ψευδώνυμο αρχικούς χαρακτήρες όπως (!!!! space) κλπ για να καταχωρούνται στην λίστα των μελών πάνω πάνω.

Δεν έψαξα παρακάτω αλλά όλως τυχαίως όλοι αυτοί οι «members» έχουν ημερομηνία εγγραφής από 15-6-2004 έως
    22-6-2004 και φυσικά κανένα ποστ (παραθέτω φωτό).
    Έχουν φυσικά και την «προσωπική» τους σελίδα καταχωρημένη URL για να την δούμε.

Άμα θέλουμε να δούμε τσόντα, μεγάλα αγοράκια είμαστε πια, ξέρουμε που να μπούμε να την δούμε. Τι μας κουβαλήθηκαν εδώ μέσα; δεν μας φτάνουν τα Spam’s που μας έχουνε…. πρήξει….τα γραμματοκιβώτια μας; πρέπει κι εδώ μέσα;
    Κάνω λάθος;

Φαντάζομαι ότι το έχετε δει το θέμα και μάλλον μπορείτε να επιληφθείτε επί του θέματος.
    Τώρα, αν κάνω λάθος μπορείτε να μου το πείτε και έντονα μάλιστα. Μπορείτε επίσης να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος (από σας βέβαια) να delete αυτά τα σκουπίδια;
    Έτσι από περιέργεια ρωτάω......

Υ.Γ. Το σηματάκι στον τίτλο,προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν αναφέρεται στους Administrators αλλά στο θέμα του ποστ.
    Το λέω για να έχουμε ξεκάθαρη συνενόηση ε;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xxx.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	70,2 KB 
ID:	2790
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Και μετά απορούσα πως γίνεται να είναι γραμμένοι τόσοι χιλιάδες και να συμμετέχουν στις συζητήσεις τόσοι λίγοι...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Φίλε μου πολλοί, όπως και εγώ, αρχικά γράφτηκαν στο moto.gr, γιατί απαιτεί πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες και όχι γιατί θέλουν να συμμετέχουν στο φόρουμ

το φόρουμ το ανακαλύπτουν μετά

Το ότι οι συγκεκριμένοι (συγκεκριμένος ?) γράφτηκαν για να διαφημίσουν, είναι ήλιου φαεινότερο και απαραδεκτο
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Και εγώ αρχικά είχα γραφτεί για άσχετο λόγο, δεν ήξερα για το forum. Ετσι φαντάζομαι ότι γράφτηκα πολλοί από τους 7500... ‘εν κακό... πολλοί επίσης έχουν γραφτεί και διαβάζουν τακτικά τα ποστ αλλά ντρέπονται να συμμετάσχουν γιατί νομίζουν ότι όλοι εμείς γνωριζόμαστε μεταξύ μας και αυτοί είναι «άσχετοι»...

Παιδιά αυτό με τα λινκς γίνεται αυτόματα με κάποιες κώλο εταιρείες που κάνουν και τα pop ups και μοιράζουν και trojans παγκοσμίως...

Παρόμοια θέματα

1. Προς Administrators
    από alex14 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 13:55
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF