Εμεις είμαστε γρήγοροι στους 2 τροχούς ποιος έβγαλε φήμες για τους 4Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
Περα απο την πλακα υπηρχαν διαφορες στα καρτ γυρο στα 1.5 με 2sec. οι οδηγοι του 1.07.500 και πανω...αρχιστε το πλεξιμο καλυτερα!![]()
![]()
![]()
Εμεις είμαστε γρήγοροι στους 2 τροχούς ποιος έβγαλε φήμες για τους 4Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
Περα απο την πλακα υπηρχαν διαφορες στα καρτ γυρο στα 1.5 με 2sec. οι οδηγοι του 1.07.500 και πανω...αρχιστε το πλεξιμο καλυτερα!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
πολυ διαπλοκη στη διοργανωση...![]()
πρωτο session με το Νο 3 1.05.9χχ με προβλημα στο αμαξι (εσβηνε στην αριστερη στροφη μετα την δευτερη ευθεια) και γυρους γυρο στο 1.06.1χχ.![]()
απο περιεργεια στο δευτερο session πηρα ενα καρτ που δεν ειχε γραψει κατω απο 1.08.χχχ για να δω διαφορες. εκανα καλυτερο γυρο 1.06.700.( δεν θυμαμε νουμερο. νομιζω 34 ?) η εγω ξεχασα να οδηγαω ή υπηρχαν μεγαλες διαφορες αναμεσα στα καρτ.
Ερωτηση προς PAP και CRS-K: αφου ειστε τοσο γρηγοροι...γιατι δεν δοκιμασατε και με ενα μουφα καρτ?...
Απαντηση:...γιατι μονο ενας valentino ptossi παει αερα με οτι και αν οδηγαει!:rotflmao: :rotflmao:
ρε αϊ πάγαινε.....μεγαλοβδομαδιάτικα.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
σας εχω!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Υπαρχει και αλλη λυση ορε.
Πειτε του τυπα να βαλει μεσα ενα διχρονο να μπουμε μεσα με αυτο ολοι να μετρησουμε χρονους.
Ενα καλο καρτ με λιγα ''γραμματα'' .![]()
Εγω λεω οτι μαλλον παιζουμε στα δεκατα ολοι.
ναι ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εγω λεω οτι μαλλον παιζουμε στα δεκατα ολοι.
αλλοι στα 10 δεκατα και αλλοι στα 15092881 δεκατα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ρε τί χρόνους και παραμύθια λέτε !!!
Εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μονομαχία του αιώνα !!!
Έγινε χαμός με Mitsos1 και με Mike16v από πίσω να παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής !!!
Τα καρτ να περνάνε μέσα από χώματα, να ξαναμπαίνουν στην πίστα πετώντας σπίθες, οι τροχοί να κομπλάρουν μεταξύ τους και να πηγαίνουν για τις μπαριέρες και τα λάστιχα, κλεισίματα, αλλαγές γραμμών, ακουμπήματα, τρακαρίσματα, πανικός !!! Και όλα αυτά όχι μόνο για ένα γύρο αλλά κι εγώ δεν θυμάμαι για πόσους !!!
Πάρτε κι ένα βιντεάκι από τη μονομαχία !!!
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Κριμα ρε katsai κοιτα γκαντεμια ρε γαμωτο![]()
Λιγο υπομονη, καμια βδομαδα ακομα τωρα πηζω:rotflmao: , και εχω κανα 30λεπτο μονομαχιες να κοψω-ραψω.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
οταν ετοιμασει ο pokermanos βιντεο απο την πιστα θε δειτε θεαμα με το κουταλι!μιλαμε για την κοντρα....και σε χρονους κοντα στο 1.05.800!μιλαμε για πολυ φαγομαρα!
Αντε βαγγελα! να τους δειξουμε πως αδηγας καρτ!![]()
two beer or not two beer?
καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εμεις είμαστε γρήγοροι στους 2 τροχούς ποιος έβγαλε φήμες για τους 4![]()
![]()
![]()
παρε το v-strom εσυ και μη λες πολλα!
...ουτε μια ροδα δεν καταφερες να καταστρεψεις αυτη τη φορα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
two beer or not two beer?
Πέστα ρε Αλέξη, γιατί εμένα δε με πιστεύουν οι χάλιες. Ενώ τους προσφέραμε δωρεάν τη μονομαχία του αιώνα, αυτοί κάθονται και ασχολούνται με λαλακίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ρε τί χρόνους και παραμύθια λέτε !!!
Εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μονομαχία του αιώνα !!!
Έγινε χαμός με Mitsos1 και με Mike16v από πίσω να παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής !!!
Τα καρτ να περνάνε μέσα από χώματα, να ξαναμπαίνουν στην πίστα πετώντας σπίθες, οι τροχοί να κομπλάρουν μεταξύ τους και να πηγαίνουν για τις μπαριέρες και τα λάστιχα, κλεισίματα, αλλαγές γραμμών, ακουμπήματα, τρακαρίσματα, πανικός !!! Και όλα αυτά όχι μόνο για ένα γύρο αλλά κι εγώ δεν θυμάμαι για πόσους !!!
Πάρτε κι ένα βιντεάκι από τη μονομαχία !!!
Τι να πείς...