:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Μόλις το ανοίξεις αρχίζουν τα μαμήσια !![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
ετσι ξεκινανε ολα: για αρχη το ραβασακι σαν της φωτο, μετα τα αγγουρια, και στο τελος σε βαζουν φυλακη και καταντας γκομενα του καθενος....Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΥΓ: ΜΗΝ νομιζεις οτι δεν θα φας σηματακι, το ψαχνω!![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ετσι ξεκινανε ολα: για αρχη το ραβασακι σαν της φωτο, μετα τα αγγουρια, και στο τελος σε βαζουν φυλακη και καταντας γκομενα του καθενος....![]()
ΥΓ: ΜΗΝ νομιζεις οτι δεν θα φας σηματακι, το ψαχνω!![]()
![]()
:rotflmao:
Ωραίος ο κύριος Bart.....
Μπαίνει στο ανέκδοτο πιάνει μια καλή θεση και μετά ψάχνεται για ανακύκλωση.... Μετά θα μπέι να κάνει επεξεργασία και η συνέχει επι της οθόνης
Για να έχουνε να λένε οτι το R.C.T έχει και δύναμη ταχείας αντίδρασης.......Κάτι σαν το Β΄σωμα στρατού σαν να λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
Ωραίος ο κύριος Bart.....
Μπαίνει στο ανέκδοτο πιάνει μια καλή θεση και μετά ψάχνεται για ανακύκλωση.... Μετά θα μπέι να κάνει επεξεργασία και η συνέχει επι της οθόνης
Για να έχουνε να λένε οτι το R.C.T έχει και δύναμη ταχείας αντίδρασης....... Κάτι σαν το Β΄σωμα στρατού σαν να λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκα εσύ την έχεις ψάξει πολύ τη δουλειά !![]()
Ρε μπας κι έχεις καμμιά συγγένεια με τον Μοτούλη ;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ατυχές το σχόλιο σας κύριε maki και για πρώτη και τελευταία φορα θα σας παραπέμψω σε σχόλιο αυτουνού του κακού ανθρώπου του Bartlal ο οποίος πιο ευστοχα με συνδέει με τον koutrouli.............Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=20719&perpage=15&pagenumber=3[/URL]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται ρε πως ο Bartlal θα κάνει πιο εύστοχες παρατηρήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
Ατυχές το σχόλιο σας κύριε maki και για πρώτη και τελευταία φορα θα σας παραπέμψω σε σχόλιο αυτουνού του κακού ανθρώπου του Bartlal ο οποίος πιο ευστοχα με συνδέει με τον koutrouli.............
Εγώ κάνω απλώς υποθέσεις σαν παραγιός στο RCT.![]()
![]()
Γι'αυτό είναι Πρόεδρος άλλωστε !
![]()
![]()
![]()
ρε ώρα για ύπνο δεν είναι ;;
![]()
![]()
![]()
Εγω θα πάω για ύπνο. Εσύ δέν ξέρω τι θα κάνεις αλλα μάλλον θα περιμένεις τον άλλο ΚΑΜΕΝΟ να μπέι κατα της 5:00 και να πιάσετε πάλι κουβέντα
Μέσα στην καρδία μου σε έχω ρε Λαμπρο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ είμαι ο καμένος !Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
Εγω θα πάω για ύπνο. Εσύ δέν ξέρω τι θα κάνεις αλλα μάλλον θα περιμένεις τον άλλο ΚΑΜΕΝΟ να μπέι κατα της 5:00 και να πιάσετε πάλι κουβέντα![]()
Ο Λάμπρος είναι ο Άρρωστος !![]()
![]()
![]()
Καλό βράδυ !![]()
![]()
![]()
Δεν θες και πολύ να γίνεις άρρωστος σαν το Μάκη και συ..Ακόμα πας για ύπνο ε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
Εγω θα πάω για ύπνο. Εσύ δέν ξέρω τι θα κάνεις αλλα μάλλον θα περιμένεις τον άλλο ΚΑΜΕΝΟ να μπέι κατα της 5:00 και να πιάσετε πάλι κουβέντα
Μέσα στην καρδία μου σε έχω ρε Λαμπρο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ μες την καρδιά μου σ'έχω..Αν είχες και μακριά καστανά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι και μεγάλια στητά β#ζιά θα σε είχα ακόμα περισσότερο..:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ είμαι ο καμένος !![]()
Ο Λάμπρος είναι ο Άρρωστος !![]()
Καλό βράδυ !![]()
ξυπνηστε ρεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:
γμτ τι τον ηθελα τον καφε βραδιατικααααααααα??????
![]()
![]()
γαριδα το ματι
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Μα και βεβαια εμείς στην 13Φ είμαστε όλοι αδέλφιαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ψευτοπρόεδρος σου και εσείς τα τσιράκια του ακόμα να την ψάξετε για ένα θρέντ που σας αφορά και είναι τίγκα στην επανάληψη.........αλλά τέτοιοι ρεζίληδες είσαστε![]()
![]()
Τελικά σκέφτομαι στην εκδρομή του Μάη να μην έρθω με το Τρανσάλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Μα και βεβαια εμείς στην 13Φ είμαστε όλοι αδέλφια![]()
Ο ψευτοπρόεδρος σου και εσείς τα τσιράκια του ακόμα να την ψάξετε για ένα θρέντ που σας αφορά και είναι τίγκα στην επανάληψη.........αλλά τέτοιοι ρεζίληδες είσαστε![]()
![]()
Θα έρθω με το "άλλο" δικάβαλος !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11:00 κι εσύ ακόμα κοιμάσαι !Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ξυπνηστε ρεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:
γμτ τι τον ηθελα τον καφε βραδιατικααααααααα??????
![]()
γαριδα το ματι
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς που κοιμηθήκαμε σαν καλά παιδάκια στις 02:00 τώρα απολαμβάνουμε πρωινό!
![]()
![]()
![]()
Εσενα θα σε αλοιψω με πισσα, φτερα και πουπουλα και θα σε βαλω στο κοτετσι με τις γριππιασμενες !!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εννοείται ρε πως ο Bartlal θα κάνει πιο εύστοχες παρατηρήσεις.
Εγώ κάνω απλώς υποθέσεις σαν παραγιός στο RCT.![]()
![]()
Γι'αυτό είναι Πρόεδρος άλλωστε !
![]()
![]()
![]()
ρε ώρα για ύπνο δεν είναι ;;
![]()
![]()
![]()
Αφου ειχες απαρνηθει το RCT !
oουουουουουουουουουουυυ !!
![]()