Δηλαδής ?
τι έγινε στα διόδιά????![]()
![]()
![]()
Δηλαδής ?
![]()
![]()
Κωστή μιας και σε πέτυχα στο forum δεν λες και στ άλλα παιδιά να πάμε για κανά καφέ αύριο απόγευμα εδώ Αθήνα?
Don't follow me I'm lost too
Ο φιλτατος bagelis900 με το που ξεκινησαμε για χαλκιδα απο τη renault που ειχαμε δωσει ραντεβου μας λεει αφηστε παιδια θα τα πληρωσω εγω τα διοδια και τα βρισκουμε στη χαλκιδα να μην ψαχνουμε ολοι για ψηλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δηλαδής ?
![]()
![]()
![]()
Στα διοδια των αφηδνων σταματαει στην ταμια καλημερα σας χρονια πολλα καλη μου κοπελιτσα κλπ κλπ κλπ (ξερεις ψηστηρι)
Και η κοπελα μας ανοιγει την μπαρα και λεει περαστε δυο μαζι!
Πεφτει η μπαρα τωρα λεει αλλοι δυο μαζι!
Και τελευταιος εμεινε ο Βαγγγελης που τα ελεγε με την Ταμια!
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
Για να μας ερθεις παλι με το κουτακι παλιο προδοτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Κωστή μιας και σε πέτυχα στο forum δεν λες και στ άλλα παιδιά να πάμε για κανά καφέ αύριο απόγευμα εδώ Αθήνα?
Integrale εγω ειμαι μεσα για βολτουλα αυριο αν και για μενα καλητερη μερα ειναι η πεμπτη!Οτι θελετε!Αντε Integrale μιας και εσυ εκανες την προταση για βαλε post να δουμε τι συμμετοχη θα εχει!
Ρε παλιόπαιδα όσο είσασταν κοντά μου καθόσασταν φρόνιμοι.
Μόλις ξεμακρίνατε αρχίσατε τις αταξίες;;;;
matsamitsou δέν ρίχνουμε μπηχτές στους φίλους, ούτε αφήνουμε υπονοούμενα.
costas81 για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να μην εκθέσουμε τον φίλο supermario γιατι κάτι ζήτησε ο άνθρωπος, δέν βρεθήκαμε σε καμιά πλατεία. Στην Παραλία είμασταν, και ο κόσμος μας κοίταζε γιατί έβλεπε v-strom σε "σειρά" και .....σάλευε.
Τώρα δέν νομίζω πιά επειδή μού έπεσαν τα κλειδιά να κάνανε τόσο θόρυβο......
Ρε σείς τί κάνετε στην επιστροφή;;; Τι πάστες ακούω; πια κοπελιά;ποιός τρομοκρατήθηκε;;;
Την άλλη φορά δέν έχει ούζο. Από ότι κατάλαβα σας πειράζει.
Τωρά για τον integrale, εντάξει ήρθε με το κουτί. Τι να τον κάνουμε;;; Να τον κρεμάσουμε;;;; Ε, όχι μήν είμαστε τόσο σκληροί.
Πρός το παρόν του δείχνουμε έλεος, δέν τον κράζουμε μιάς και είπε ο άνθρωπος ότι την επόμενη φορά θα πληρώσει τους καφέδες.
Integrale ο δικός μου θά 'ναι διπλός, το γιατί το καταλαβαίνεις άλλωστε............
ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.
Την επομενη φορα φιλαρακο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
nick έχασες ειδηλιακή κατάσταση ...
στον καφέ ειδικά άμα ήσουν, θα "σφύριζες" συνέχεια
Βαγγέλη, άσε τις παστούλες και κοίτα να βελτίωσεις την τεχνική με τις κυρίες στα διόδια :a1: ...![]()
![]()
@innersense: βλέπω επαγγελματική δουλειά στις φωτό ...
Πάντα τέτοια![]()
![]()
μη ξεχνιομαστε ερχεται ΣΚΔ και πρεπει να κανονισουμε κατι τις![]()
οσο για το αλλο θεμα... κωστα πηγα και ακου να δεις κοιμοτανε για μεσημερι!!! οποτε μετα βγηκα απο πανω και καλα εχω ερθει απο τις 3 και που εισαι και τετοια:a5:
αντε μην αργειται που θα παμε??? οεο?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
[B]
Επισης θα θελα να ρωτησω τον supermario ποσο πηρε το κρανος του!Μου εκανε εντυπωση το οτι επεσε μεσα σε μια πλατεια γεματη κοσμο και εκανε τοσο πολυ θορυβο που γυρισαν ολοι και τον κοιταζαν και παρολα αυτα το κρανος δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια!
![]()
:a13: :a13: :a13:
την κουκουλα ξεχασες να φορεσεις κωστα.:rotflmao: :rotflmao:
με ματιασανε οι γυναικες, δεν εφταιγα εγω![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
ωραιες οι φωτογραφιες ''innersense''. Μας εβγαλες ωραιοτερους απ'οτι πραγματικα ειμαστε.![]()
το δικο μου μηχανακι που ειναι οοεεεοοοο;;;;![]()
ηταν το ομορφοτερο και το κρυψατε ετσι;;![]()
-δεν θα με χαλουσε καθολου να μας ακολουθουσε μια integrale μαμισια παρακαλω!!! (ολα τα λεφτα).την αλλη φορα Γιωργο.
![]()
![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αυτό εξηγείται πολύ απλά φίλε μου. Εγώ προσωπικά έχω ένα πλατύ χαμόγελο την ώρα που βρίσκομαι πάνω στην μηχανή μου και για λίγη ώρα μετά αφού κατέβω. Μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα στέρησης και κατσουφιάζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
ωραιες οι φωτογραφιες ''innersense''. Μας εβγαλες ωραιοτερους απ'οτι πραγματικα ειμαστε.
Το σκεφτόμουνα κι αυτό ρε γαμώτο, δεν βγάλαμε καμία με όλες μαζί, τα μοντελάκια στην σειρά. Μετά συγχωρέσεως κι όλας αλλά το μωράκι σου έχει τρελό κωλαράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
το δικο μου μηχανακι που ειναι οοεεεοοοο;;;;
ηταν το ομορφοτερο και το κρυψατε ετσι;;
Δεν πειράζει next time, χαίρομαι αν σας άρεσαν οι photo και όποιος θέλει την άλλη φορά ας μου πει να τραβήξω και την δικιά του.
Πάντως ρε παιδιά είσαστε απαράδεκτοι... ένα πράγμα σας ζήτησε και ο Μάριος να μην πείτε και εσείς...:a029:
Μια που μπορεί ο Κώστας Πέμπτη είσαστε για κανά καφέ πουθενά εδώ κοντά?Ζήλεψα που σας είδα στις φώτο μαζί με τα μπινελίκια στο τραπέζι!!!Ας μαζευτούμε εμείς και το κάνω post και για άλλους!![]()
integrale:a19: :a36: χωρις σχολια!!!
αντε να πεσει καμια ιδεα για το ΣΚΔ![]()
Βαγγέλη εσύ μπορείς Πέμπτη?
Δεν κατάλαβα να σου πω την αλήθεια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δηλαδής ?
![]()
![]()
μόνο που γλυστρούσε υπερβολικά το οδόστρωμα ... γυάλιζε από τα σάλια και τα συρόπια που έτρεχαν από το TDM
Βαγγέλη αν μπορείς να το κανονίσεις να μας πληρώνουν στα διόδια και τις βενζίνες θα σε παραδεχτώ ... :rotflmao:
Δηλαδή καλά έκανα και ήρθα με κουτι τετρακίνητο,γιατί έτσι που τακούω μιλάμε για πολύ γλίστρα :rotflmao:
Δημήτρη εσύ είσαι για Πέμπτη μέσα?