ναι ρε συ ... το κατάλαβα αμέσως ότι είναι παλιοχαρακτήρες όλοι τους .... φίλοι σου λέει μετάΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Πάντως ρε παιδιά είσαστε απαράδεκτοι... ένα πράγμα σας ζήτησε και ο Μάριος να μην πείτε και εσείς...:a029:
![]()
ναι ρε συ ... το κατάλαβα αμέσως ότι είναι παλιοχαρακτήρες όλοι τους .... φίλοι σου λέει μετάΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Πάντως ρε παιδιά είσαστε απαράδεκτοι... ένα πράγμα σας ζήτησε και ο Μάριος να μην πείτε και εσείς...:a029:
![]()
Καλημερα σε ολους σας!
Εχει ρωτησει 150 φορες ο Γιωργος αν μπορει κανεις σημερα το βραδακι για βολτα αλλα τον κλασατε ολοι!
Γιωργος εγω οπως σου ειπα ειμαι μεσα!Αν μαζευτει και κανενας αλλος παμε αλλιως κανονιζουμε για ΣΚΔ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis900
μη ξεχνιομαστε ερχεται ΣΚΔ και πρεπει να κανονισουμε κατι τις![]()
οσο για το αλλο θεμα... κωστα πηγα και ακου να δεις κοιμοτανε για μεσημερι!!! οποτε μετα βγηκα απο πανω και καλα εχω ερθει απο τις 3 και που εισαι και τετοια:a5:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κωστή επειδή όπως είδες δεν βλέπω ενδιαφέρον πάμε Αιγάλεω στην λέσχη απόγευμα?Βασίλη ισχύει και για σένα.Αν παραταύτα μαζευτούμε πάμε αλλού!Κωστή σου στέλνω pm με κινητό να συνενοηθούμε!Όσο για τον Βαγγέλη,μάλλον πήρε την τρίτη κίτρινη από την γυναίκα και όπως καταλαβαίνεις χάνει μια "αγωνιστική"!!![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Σωστος και επαυξανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Κωστή επειδή όπως είδες δεν βλέπω ενδιαφέρον πάμε Αιγάλεω στην λέσχη απόγευμα?Βασίλη ισχύει και για σένα.Αν παραταύτα μαζευτούμε πάμε αλλού!Κωστή σου στέλνω pm με κινητό να συνενοηθούμε!Όσο για τον Βαγγέλη,μάλλον πήρε την τρίτη κίτρινη από την γυναίκα και όπως καταλαβαίνεις χάνει μια "αγωνιστική"!!![]()
![]()
![]()
Παμε εγω ειμαι μεσα!
Το ειδα το πμ θα σε παρω αργοτερα να κανονισουμε!
Για τι ωρα λες περιπου!
Ξερεις που ειναι η λεσχη?
Και ο Ιnnerse νομιζω θα ηθελε να ρθει μαζι μας!
Αγ.Σπυρίδωνος 50-Αιγάλεω!Πρώτη φορά πάω και εγώ!Βρισκόμαστε και πάμε παρέα!
Don't follow me I'm lost too
Έλα ρε Κώστα έλαβα το μήνυμα σου και μπήκα (πήζω και εγώ στην δουλειά).
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έρθω σήμερα αν και θέλω γιατί έχω κανονίσει να βγω με μια φίλη πριν φύγει από Αθήνα.
Αν τυχών αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω, σε αντίθετη περίπτωση… next time
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Έλα ρε Κώστα έλαβα το μήνυμα σου και μπήκα (πήζω και εγώ στην δουλειά).
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έρθω σήμερα αν και θέλω γιατί έχω κανονίσει να βγω με μια φίλη πριν φύγει από Αθήνα.
Αν τυχών αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω, σε αντίθετη περίπτωση… next time
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Γιατι δεν την φερνεις μαζι?
(makis δανειζομαι τη φωτο σου)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
(makis δανειζομαι τη φωτο σου)![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία πράγματα!!!Μπράβο παιδιά....
![]()
![]()
![]()
Κρίμα που είμαι μακρυά....![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
οχι! τι ? ποιος τα λει αυτα? ποια κιτρινη?![]()
η λεσχη ειναι για σημερα ? και τι λεσχη ειναι? επειδη εχω λιγη δουλειτσα δεν ξερω για σιγουρα! (ασε που προσπαθω να βρω τη λυση για τις βενζινες στα διοδια)και επαναλαμβανω ερχεται ΣΚΔ και ο φιλτατος mcgyver προτεινει αλεξιου και μαλον θα τον τιμησω!!
Μα τι πειραχτήρι που είσαι ρε Κώστα! Αμέσως να τα χώσεις ψάχνεις ευκαιρία αμ δε!
Το μόνταρα διαφορετικά το θέμα γιατί προέκυψε κάτι οπότε είμαι ανοιχτός αν ισχύει η επίσκεψη στην λέσχη! ( πρέπει να τους πάμε γλυκά και λουλούδια; )
Έχετε κανονίσει ραντεβού με τον integrale;
Α... από Αιγάλεω ξέρετε γιατί ντεν...
Μπηκα στο driveme.gr και ειδα που ειναι!
Κοντα στα ΤΕΙ στο ΑΙγαλεο!
Δεν ειπα για ωρα με Integrale!
Θα του κανω ενα τηλ και θα παρω και σενα να μιλησουμε!
Κατα τις 8 λεω να δωσουμε ραντεβου!
Θα σας παρω να πουμε το που!
Γιώργο δέν μπορώ. Δουλεύω μέχρι αργά..Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Δηλαδή καλά έκανα και ήρθα με κουτι τετρακίνητο,γιατί έτσι που τακούω μιλάμε για πολύ γλίστρα :rotflmao:
Δημήτρη εσύ είσαι για Πέμπτη μέσα?![]()
![]()
Όμως σχεδιάζω κάτι καλό για τους φίλους μας.
Όταν είμαι έτοιμος θα σας πώ.![]()
![]()
ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dvavoul
Γιώργο δέν μπορώ. Δουλεύω μέχρι αργά..![]()
![]()
Όμως σχεδιάζω κάτι καλό για τους φίλους μας.
Όταν είμαι έτοιμος θα σας πώ.![]()
![]()
Περιμενουμε!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()