lipon tha kanonisoume oloi mazoi ekdromi tin epomenh paraskeuh gia evoia kai tha girisoume tin epomenh mera tha minoume spiti mou eiste mesa?![]()
![]()
lipon tha kanonisoume oloi mazoi ekdromi tin epomenh paraskeuh gia evoia kai tha girisoume tin epomenh mera tha minoume spiti mou eiste mesa?![]()
![]()
karxarias xt 600
Χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου, αν πετυχετε ενα ΧΤ να παει αγιο ταπα ενα μπλε ειναι αν δεν κανω λαθος, φορμα γαντιακαι λοιπα, μην τα βαλετε, θα πεσετε. .![]()
Επισης αν δειτε ενα ΚΤΜ 625, πορτοκαλι, επισης μην τα βαλετε παλι θα πεσετε.
Ειναι δυο τυπακια που μενουν εκει και πανε καθε μερα για καφε στον αγιο και παλι πισω.
Βεβαια στην μεταξυ τους κοντρα το ΧΤ παει περιπατο, αλλα τεσπα......
ΚΤΜ παουαρ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από louros
lipon tha kanonisoume oloi mazoi ekdromi tin epomenh paraskeuh gia evoia kai tha girisoume tin epomenh mera tha minoume spiti mou eiste mesa?5. Στις "βόλτες";;;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ο προβληματισμός ενός moderator:
1. Στ' "ανέκδοτα" (XT τσάι σε KTM);
2. Στις "διαμάχες" (ως άνω);
3. Στις "προτάσεις" (νέο club ΧΤ);
4. Στις "βελτιώσεις" (XT 640);
Όχι πείτε μου πού να πάει;;;
:rotflmao:
![]()
6. Στη "Ζώνη" ;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
5. Στις "βόλτες";;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
sas kalw na erthete evoia opios thelei as mou pei ektos an fovaste tis strofes xaxaxaxaxa:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
karxarias xt 600
Γιατί δεν πας εσύ εδώ;Αρχικά δημιουργήθηκε από louros
sas kalw na erthete evoia opios thelei as mou pei ektos an fovaste tis strofes xaxaxaxaxa:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
file den mporw afti tin vdomada an kanonisete kati gia tin alh euxaristos na erthw![]()
karxarias xt 600
Την άλλη (7/5) είναι η εκδρομή του moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από louros
file den mporw afti tin vdomada an kanonisete kati gia tin alh euxaristos na erthw![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπες να δηλώσεις!!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]Και τι θα κάνετε ρε σεις στο κλουμπ xt?
![]()
![]()
![]()
Ποιός ο λόγος ύπαρξης θέλω να πω...
-------------------------------------------------------------------
τι ερωτηση ειναι αυτη;![]()
δεν ειμαι υπερ της λεσχης γενικα,αλλα αν γουσταρουν τα παιδια να φτιαξουν μια μονο για χτ οπως τοσες αλλες που υπαρχουν, αλλη μια ''ταμπελα-κατηγορια'' δεν με πειραζει στον ματοσυκλετιστικο κοσμο.
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Προφανώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
δεν ειμαι υπερ της λεσχης γενικα,αλλα αν γουσταρουν τα παιδια να φτιαξουν μια μονο για χτ οπως τοσες αλλες που υπαρχουν, αλλη μια ''ταμπελα-κατηγορια'' δεν με πειραζει στον ματοσυκλετιστικο κοσμο.
![]()
Απλά την άποψή μου είπα! Εγώ είμαι κατά των μοντελολεσχών... Γιατί για μένα δεν έχει λόγω ύπαρξης απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι κλειστή λέσχη. Αν είναι κλειστή να το καταλάβω.
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
mpou prepei na mpw gia na dilosw eimai kainourgios edw kai den kserw. egw aurio feugw gia euvoia apo pagonta kai tha girisw deutera mou aresei polu auth h diadromh tin kserw apekso![]()
karxarias xt 600
ΕδώΑρχικά δημιουργήθηκε από louros
mpou prepei na mpw gia na dilosw eimai kainourgios edw kai den kserw. egw aurio feugw gia euvoia apo pagonta kai tha girisw deutera mou aresei polu auth h diadromh tin kserw apekso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
-----------------------------------------------------------------Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προφανώς!
Απλά την άποψή μου είπα! Εγώ είμαι κατά των μοντελολεσχών... Γιατί για μένα δεν έχει λόγω ύπαρξης απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι κλειστή λέσχη. Αν είναι κλειστή να το καταλάβω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
5. Στις "βόλτες";;;
![]()
εχεις μαμηθει στη δουλεια ρε κουφαλα παλι ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
για σου ρε λουρε! λουρε λουρε εισαι εκει?σε γυρευει ενα τσεχι...![]()
![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....