Καλή μάσα μικρό και θα ....................Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
με αυτα και με αυτα ξεχασα να φαω!!!!
παω να φαω.....
αν σε προλαβω μετα εχει καλως......
αλλιως αυριο.......![]()
![]()
![]()
:a015: :a015:
Καλή μάσα μικρό και θα ....................Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
με αυτα και με αυτα ξεχασα να φαω!!!!
παω να φαω.....
αν σε προλαβω μετα εχει καλως......
αλλιως αυριο.......![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
αχ!εφαγα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλή μάσα μικρό και θα ....................
μικρο ειναι το ματι σου.........
αντε γιατι σημερα πολυ μου την λες!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Και το μάτι μου είναι μικρό κι εσύ 2 χρόνια πιο μικρό!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
αχ!εφαγα!!!
μικρο ειναι το ματι σου.........
αντε γιατι σημερα πολυ μου την λες!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
γλυκια μου τα χρονια δεν εχουν σημασια οπως διχνει το πραγμα με την περιπτωση μου.........(σχεση μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Και το μάτι μου είναι μικρό κι εσύ 2 χρόνια πιο μικρό!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα θα μαθεις και εσυ καποτε που θα παει........
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
γλυκια μου τα χρονια δεν εχουν σημασια οπως διχνει το πραγμα με την περιπτωση μου.........(σχεση μου)![]()
αλλα θα μαθεις και εσυ καποτε που θα παει........
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δυστυχώς τα χρόνια έχουν σημασία! Όσο πιο πολύ ζεις τόσα πιο πολλά μαθαίνεις! Αρκεί να μπορείς να παίρνεις τα μαθήματα που δείνει η ζωή! Για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά και σε άλλο βαθμό!!!!!
Μακάρι να ήξερα λιγότερα!
![]()
![]()
Πες τα ρε Ζορό....:o![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δυστυχώς τα χρόνια έχουν σημασία! Όσο πιο πολύ ζεις τόσα πιο πολλά μαθαίνεις! Αρκεί να μπορείς να παίρνεις τα μαθήματα που δείνει η ζωή! Για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά και σε άλλο βαθμό!!!!!
Μακάρι να ήξερα λιγότερα!
![]()
![]()
η ολη ιστορια ειναι να μπορουν να "μιλησουν"μεταξυ τους οι ανθρωποι......και τα χρονια επιμενω δεν εχουν σημασια.......π.χ ενας ανθρωπος που απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι και σημερα που ειναι 30ετων τα βρισκει ολα ετοιμα δεν εχει δουλεψει ποτε σε "δουλειες" ....τι να μου πει εμενα που ειμαι 24 και δουλευω απο τα 16 μου!!!!!
και για να το πω ποιο σωστα..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δυστυχώς τα χρόνια έχουν σημασία!
τα χρονια δεν εχουν σημασια.......το τι εχεις περασει εχει σημασια........![]()
και το τι εχει περασει ο καθενας νας το ξερει μονο αυτος και καμια φορα και οι γυρω του.......![]()
![]()
![]()
.................
π.χ ενας ανθρωπος που απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι και σημερα που ειναι 30ετων τα βρισκει ολα ετοιμα δεν εχει δουλεψει ποτε σε "δουλειες" ....τι να μου πει εμενα που ειμαι 24 και δουλευω απο τα 16 μου!!!!!
Κι εμενα που ειμαι 45 και δουλευω απ' τα 12 ?![]()
Να μην εχει ενσημα ανηλικων τοτε γαμωτ ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εμενα που ειμαι 45 και δουλευω απ' τα 12 ?![]()
Να μην εχει ενσημα ανηλικων τοτε γαμωτ ...![]()
:rotflmao:
![]()
ασε ρε χρηστο ΓΑΜΑΤΑ(με κεφαλαια γραμματα!!!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η ολη ιστορια ειναι να μπορουν να "μιλησουν"μεταξυ τους οι ανθρωποι......και τα χρονια επιμενω δεν εχουν σημασια.......π.χ ενας ανθρωπος που απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι και σημερα που ειναι 30ετων τα βρισκει ολα ετοιμα δεν εχει δουλεψει ποτε σε "δουλειες" ....τι να μου πει εμενα που ειμαι 24 και δουλευω απο τα 16 μου!!!!!
Τα χρόνια έχουν σημασία με την έννοια αυτή! Απλά καμιά φορά τρέφεις την ψευδαίσθηση πως αν είχες ζήσει λιγότερο θα είχες περάσει και λιγότερα!!!!!
Και δεν είναι η δουλειά ή άλλα τέτοια που έχουν την μεγάλη σημασία, αλλά από ψυχικής άποψης τι ζει ο κάθε άνθρωπος!
Καθένας κουβαλάει κι από έναν σταυρό! Η διαφορά είναι πως άλλου είναι από ξύλο κι άλλου από μάρμαρο!
![]()
![]()
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
ΟΛΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ..:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τα χρόνια έχουν σημασία με την έννοια αυτή! Απλά καμιά φορά τρέφεις την ψευδαίσθηση πως αν είχες ζήσει λιγότερο θα είχες περάσει και λιγότερα!!!!!
Και δεν είναι η δουλειά ή άλλα τέτοια που έχουν την μεγάλη σημασία, αλλά από ψυχικής άποψης τι ζει ο κάθε άνθρωπος!
Καθένας κουβαλάει κι από έναν σταυρό! Η διαφορά είναι πως άλλου είναι από ξύλο κι άλλου από μάρμαρο!
![]()
![]()
τελικα με λιγα λογια τα ιδια περιπου λεμε...αλλα θα συμφωνησω μαζι πολυ σε αυτο :
Καθένας κουβαλάει κι από έναν σταυρό! Η διαφορά είναι πως άλλου είναι από ξύλο κι άλλου από μάρμαρο!![]()
![]()
![]()
αλλα ξεφυγαμε πολυ απο το νοημα του ποστ και μας βλεπω ματακομηση στην ενοτητα: σκεψεις-προβληματισμοι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι είπε τώρα το κορίτσι...![]()
Μπράβο του!
![]()
:a19: