Θα είμαι πάντα μπροστά σας......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το λες έτσι απότομα και μου πληγώνεις τον Zoro.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον:
1)αν βρεχει θα φορεσουμε αδιαβροχα!!!!
2)ρε χρηστο ελα μπας και εχω καποιον αντιπαλο!!!!!
3)μαρκο............ετσι ειπαμε ρε???τον φιλο σου?να λες τετοια πραγματα?ακου φοβαμαι τον χρηστο.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ομορφα πολλες συμετοχες βλεπω να ετιμαζω την σκουπα μου γιατι προβλεπω πολλους να ξεμενουν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Να σας πω οι Αθηναίοι που θα πάμε απο Σάββατο θα πμ-αριστούμε να δούμε αν θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί και τι ώρα κλπ...???
με τα μηχανακια που εχετε μαλλον ο καθενας μονος του το βλεπω το πραγμα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Να σας πω οι Αθηναίοι που θα πάμε απο Σάββατο θα πμ-αριστούμε να δούμε αν θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί και τι ώρα κλπ...???
αλλος σημερα αλλος σαββατο πρωι αλλος σαββατο απογευμα................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Eγώ τελικά θα δουλεύω το ΣάββατοΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Να σας πω οι Αθηναίοι που θα πάμε απο Σάββατο θα πμ-αριστούμε να δούμε αν θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί και τι ώρα κλπ...???![]()
![]()
Μετά τις 3 μπορώ να φύγω.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Eγώ τελικά θα δουλεύω το Σάββατο![]()
![]()
Μετά τις 3 μπορώ να φύγω.
![]()
ωχ!!!!![]()
τι λες τωρα ρε λενακι????
θα προλαβεις τουλαχιστον την εκκινηση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Το χρώσταγες αυτό μετά τα σχόλια του nickname εεεε???:rotflmao:
![]()
Δεν θα έρθωΑρχικά δημιουργήθηκε από zoro
ωχ!!!!![]()
τι λες τωρα ρε λενακι????
θα προλαβεις τουλαχιστον την εκκινηση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
περιμενε μιλας σοβαρα ουτε εσυ θα ερθεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν θα έρθω![]()
![]()
![]()
Οι Αθηναϊκη ομαδα με λαδωσε ποιο καλα απο τη Πατραϊκη και η νταλικα δε θαρθει Σαββατο οποταν το κυπελλο παιζεται ακομα !!
Αν οι Πατρινοι λαδωσουν καλα ισως βγαλω μερικους αθηναιους ακομα .....
Ακουω προσφορες .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Οι Αθηναϊκη ομαδα με λαδωσε ποιο καλα απο τη Πατραϊκη και η νταλικα δε θαρθει Σαββατο οποταν το κυπελλο παιζεται ακομα !!
Αν οι Πατρινοι λαδωσουν καλα ισως βγαλω μερικους αθηναιους ακομα .....
Ακουω προσφορες .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα θα ερθει Κυριακη ...![]()
Τελικα μια τελευταια προσφορα της πατραϊκης ομαδας και ανατρεψε ολα τα λιγδωματα των Αθηναιων !!
Οι νταλικα ερχεται με νιτρο-τουρμπο ντηζελ ταχυτητα οποταν οι Αθηναιοι εγκαταλειπουν τον αγωνα σωρηδον !!!
Το κυπελλο με φαινεται παει αμαχητι στους Πατρινους !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα εξαρτηθει απο πολλά πράγματα,θα δείξει ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
περιμενε μιλας σοβαρα ουτε εσυ θα ερθεις?![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!