Έλα μου ντεΣΑρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
Τελικα ποσοι θα παμε ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έλα μου ντεΣ![]()
Είναι νωρίς ακόμα για οριστικές συμμετοχές...
Εγώ πάντως ακόμα το παλεύω, καλού κακού έχω κάνει κράτηση στην πρώτη σκηνή δεξιά, αυτή με την ωραία θέα![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μορφοράχη, βλεποντας Βορεια, ο δρομος που παει κορυφογραμμη ...![]()
Το βρηκα? :wacko:
:rotflmao:
![]()
Ναι, γιατί αν δεν είναι εκεί που λές εμεις θα το καταλάβουμε νομίζεις!
![]()
![]()
![]()
Είσαι αρχηγός πάντως!
![]()
Αν δεν βρω σκηνη που κλειδωνει και τσιγκινο σωβρακακι δεν ερχομαι, δεν πα να μου δωσετε και τη σκηνη με τη καλυτερη θεα...![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αν δεν βρω σκηνη που κλειδωνει και τσιγκινο σωβρακακι δεν ερχομαι, δεν πα να μου δωσετε και τη σκηνη με τη καλυτερη θεα...![]()
![]()
![]()
εχει φερει η EVERLAST αριστοτελους κατι γωνια
Που νε δεις και τον δρομο που παει στην Μαυρομματα πανω απο το Κοψι.Δεν την εχω παει αλλα απο φωτο που εχω δει ειναι γ@μ@τα αλλα θα...μας πεσουν τα σφραγισματα(ΑΝ περναει....)Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ναι, γιατί αν δεν είναι εκεί που λές εμεις θα το καταλάβουμε νομίζεις!
![]()
![]()
![]()
Είσαι αρχηγός πάντως!
![]()
Ελα να ειμαστε πολλοι να εχουμε κοσμο στα τραβηγματα και δωστε και κανα χερακι στα σκηνακια γιατι απο σκηνη ειμαι....σκραπας!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Συναγερμο εχουν?? προστασια κατα πορνολυκων και Μπαρμπαδων?? Δεν παιζουμε με την ασφαλεια μας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
εχει φερει η EVERLAST αριστοτελους κατι γωνια![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Μην ανησυχείς, θα σου είναι τόσο στενά και σφιχτά τα εντουράδικα ρούχα που δεν θα περνάει ΤΙΠΟΤΙΣ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Συναγερμο εχουν?? προστασια κατα πορνολυκων και Μπαρμπαδων?? Δεν παιζουμε με την ασφαλεια μας!!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Ρε τσογλανι θα σε πιασω στα χερια μου αυριο και δεν σε γλυτωνει τιποτα....γαμωτ τα σορτσακια μου γαμωτ....![]()
Με το μπαρντόν δηλαδής, αλλά ....Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
θα επιστρέψω με κανένα ρουλεμάν κανένα φλασάκι άντε κανένα φανάρι ,ως αναμνηστικό της μοτοσικλέτας μου ;;;;;;
Θα έρθεις με φλας, καθρέφτες κ.λ.π. ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...