Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Δεν ξέρω....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Δεν ξέρω....

ειλικρινά τι τίτλο να βάλω...

Σε πόσους από έμας έχει τύχει την τελευταία στιγμή να γλυτώσουμε από τούμπα ή ατύχημα μάλλον αρκετές.
    Τι σκεφτόμαστε εκείνη την ώρα,τι σκεφτόμαστε μετά??? Ουφ!! τη γλύτωσα τελευταία στιγμή,ο βλάκας,ο χαζος,ο.... παραλίγο να με σκοτώσει,Παναγιά μου κάνε να μην πέσω κλπ κλπ

Πηγαίνεις στο δρόμο σου κανονικά,πας να πάρεις τη στροφή χαλαρά και όμορφα ξαφνικά πέφτεις πάνω σε λάδια ,εσυείσαι έτοιμος να σωριαστείς και από πίσω σου ακολουθούν άλλα αμάξια...Η πρώτη σκέψη και τώρα τι γίνεται,δεν τη γλυτώνω με τόσα αμάξια από πίσω και αν γινει θα ειναι θαυμα.
    Από τύχη καθαρά δεν πέφτεις και σκέφτεσαι ότι πρέπει να πας να παίξεις Τζοκερ.
    Τρέμεις ολόκληρος απο το σοκ και η καρδιά χτυπά σε τρελλούς ρυθμούς....μερικές βαθειές ανάσες,ίσως και το να κάτσεις για λίγο στην άκρη να ηρεμήσεις είναι μια καλή λύση
    Συνεχίζεις την πορεία σου και ξαφνικά ένας αποφασίζει να κάνει προσπέραση στο λεωφορείο.Βρίσκεσαι σε μια λωρίδα εσυ (που πας κανονικά ),το αμάξι απεναντί σου να πηγαίνει με 1000 και να συμπεριφέρεται λες και πηγαίνει κανονικά στο δρομό του Έσυ τώρα που πας??? Πας και πέφτεις στο πεζούλι δίπλα,στο αμάξι/μηχανή που ίσως είναι δίπλα σου ,σταματάς τελείως τι κάνεις???
    Ευτυχώς δεν έρχεται κανείς από δίπλα και με ένα μικρό ελιγμό ξεφεύγεις απο την τροπίλη-αμάξι ο οποιός σου κορνάρει και σου να σου λέει καλά δεν βλέπεις μαλάκα:hypnotize

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω στην άκρη,δεν μπορώ να οδηγησω άλλο....χωρίς να το καταλάβω συνεχίζω ήρεμα μέχρι τον προορισμό μου!!!
    Αναρωτιέμαι τώρα,τι έγινε σήμερα???

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Σε όλους έχει συμβεί...
    Τα πιο πρόσφατα...
    Ανεβαίνω Κηφισίας αλλάζει λωρίδα ο μπροστινός (χωρίς flash) και μου "χαϊδεύει" τον μπροστινό τροχό με τον προφυλακτήρα (αν πήγαινα με άλλα 10km/h άραγε; ).
    Με κλείνει μεσήλικας τη Μ.Τετάρτη μετά από το γκαντεμοπλύσιμο στο γκαντεμοΘανάση... ευτυχώς τη γλίτωσα με μία γρατζουνιά και μία μελανιά χωρίς να πέσω (αν και αγκαλιαστήκαμε λίγο). Προστάτεψα και τη μηχανή και δεν έπαθε τίποτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Σε όλους έχει συμβεί...
    Τα πιο πρόσφατα...
    Ανεβαίνω Κηφισίας αλλάζει λωρίδα ο μπροστινός (χωρίς flash) και μου "χαϊδεύει" τον μπροστινό τροχό με τον προφυλακτήρα (αν πήγαινα με άλλα 10km/h άραγε; ).
    Με κλείνει μεσήλικας τη Μ.Τετάρτη μετά από το γκαντεμοπλύσιμο στο γκαντεμοΘανάση... ευτυχώς τη γλίτωσα με μία γρατζουνιά και μία μελανιά χωρίς να πέσω (αν και αγκαλιαστήκαμε λίγο). Προστάτεψα και τη μηχανή και δεν έπαθε τίποτα

παλι καλα Λεωνίδα

δυστυχώς είναι καθημερινά αυτα τα συμβάντα σε όλους μας

γιαυτο το νου μας όλοι!

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Είναι οι μόνες στιγμές που σκέφτομαι να την παρατήσω για να είμαι σίγουρος.

Μάλιστα πέρσι που την έπαθα γερά (μου βγήκε από τη μεσαία λωρίδα για να στρίψει στον κάθετο και έπεσα σχεδόν πάνω του) το σκέφτηκα πολύ. Είχα και τη μάνα μου που είχε ανησυχήσει τόσο πολύ που το σκεφτόμουν για τους γονείς μου πιο πολύ ώστε να μην ανησυχούν.

Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να την αφήσω!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Δεν ξέρω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ευτυχώς δεν έρχεται κανείς από δίπλα και με ένα μικρό ελιγμό ξεφεύγεις απο την τροπίλη-αμάξι ο οποιός σου κορνάρει και σου να σου λέει καλά δεν βλέπεις μαλάκα:hypnotize

Αναρωτιέμαι τώρα,τι έγινε σήμερα???
    Εχτες Λ.Μαραθωνος πλησιαζω φαναρι στην πορεια μου και καμια 20 μετρα πριν φτασω αναβει πρασινο παω να συνεχισω αφου ειχα κοψει αρκετα γιατι δεν ηξερα οτι θα αναψει και ουπς τυπισα απο αριστερα που εχει περασει τελευταια στιγμη με κοκκινο,( με μωρο), με το αμαξι βγαινει και δεν κοιταζει καθολου.Ευτυχως καταλαβαινω οτι δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα και την χαζευω .Κοιταει μονο αριστερα στην πορεια της χωρις να ελεγχει καθολου δεξια.(Σκεφτομαι απο μεσα μου αυτη θα με στειλει και δεν θα καταλαβει και τι εγινε)
    Αφου την αφηνω να ολοκληρωσει την δημιουργικοτητα της στην οδηγηση,περναω και την κοιταω καλα καλα ,αυτη αμεσως αρπαζει την ευκαιρια και αρχιζει να κουναι χερια και να χωνει.
    Αντε τωρα να εξηγησεις τα ανεξηγητα.
    Anyway αυτα πλεον συμβαινουν καθημερινα σε ολους μας και το μονο που κανω ειναι να ευχαριστω παντα τον θεο που βαζει το χερακι του και την γλυτωνουμε.(με καποιες ασπρες τριχες παραπανω στο κεφαλι μας)

100% εγρηγορση, αντανακλαστικα και προσοχη.Οτιδηποτε κινηται,δωστε του την αναλογη προσοχη και να παρατηρηται τους οδηγους μεσα απο τον καθρεφτη τους ,καταλαβαινεις σε τη κατασταση βρισκονται,ειδικα στην κινηση.
    Να στε ολοι καλα.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Την έχω πατήσει άπειρες φορές απλά σήμερα στράβωσα,μου έκατσε κάπως

Τρελοκοτσιδού..!!!!

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Την έχω πατήσει άπειρες φορές απλά σήμερα στράβωσα,μου έκατσε κάπως

συνηθως αν ξεκινησει η μερα με μια στραβη θα συνεχισει.σε ολους εχει συμβει και η κλασικη φραση στο τελειωμα της μερας ''τι εγινε σημερα ρε @ουστη μου''.
    προσωπικα οταν βλεπω πως δεν με παει η μερα οδηγω πολυ συντηρητικα.
    αυριο ξημερωνει καινουργια μερα.καλα χλμ.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Απλά είναι σαν να σου λέει "κάποιος" να είσαι ακόμη περισσότερο προσεκτικός/ή στην οδήγησή σου. Αυτό συμβαίνει και όταν το μυαλό είναι απασχολημένο με άλλα πράγματα. Πλέον πρέπει να προσέχουμε με βάση τα όσα παρατηρούμε στο δρόμο να μάθουμε να μαντεύουμε κινήσεις. Συνήθως, εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι ελεγχόμενα, εκεί γίνεται και η στραβή. Το μυαλό σε πλήρη επαγρύπνηση!!!!

Όταν μου συμβαίνουν στραβές (π.χ. να αποφύγω πλαγιομετωπική από οδηγό αυτοκινήτου που δε βλέπει να περάσει απέναντι και αποφασίζει να βγάλει όλο το αυτοκίνητο έξω και όποιον πάρει ο χάρος) πέρα από τη καρδιά που πάει πραγματικά στη κούλουρη και νιώθεις να φτερουγίζει, σκέφτομαι πως ήταν η τυχερή μου μέρα και όχι πλέον η στραβή. Αντανακλαστικά γερακιού έχω καταντήσει να έχω. Δε θα οδηγάμε πλέον με τα μάτια, με το ένστικτο θα πάμε...

Μεταλλαγμένοι ένα πράγμα...
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Δε θα οδηγάμε πλέον με τα μάτια, με το ένστικτο θα πάμε...
    Μεταλλαγμένοι ένα πράγμα...
    standar auto....
    poses fores exeis tin aisthisi oti kati den paei kala me to brostino autokinito (kai ton/tin odigo tou)
    kai telika diapistwneis oti odos kati den paei kala...

i korifaia periptwsi itan sto nisi ena kalokairi...
    mesimeri... etoimazomoun gia prosperasi se ena sxetika argo proporevomeno autokinito...
    alla kati den mou arese... ase lew tha paw "karotsa"...
    kai me to pou to apofasizw vlepw to autokinito na feugei dejia, na anevenei to kraspedo (25cm) kai na stoukarei stin kolona fwtismou
    me geleia taxitita men alla afrenaristos kai anejigita...

mesa itan enas papous pou ton eixai parei o ipnos
    itan kala alla oute pou ijere ti eixe ginei kai pou itan...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Σε όλους έχει συμβεί...
    Τα πιο πρόσφατα...

να παρω μηχανη...? Να μην παρω ...?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    να παρω μηχανη...? Να μην παρω ...?
    Να ξέρεις οτι όλα αυτά είναι μεσα στο "παιχνίδι"....δυστυχώς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Να ξέρεις οτι όλα αυτά είναι μεσα στο "παιχνίδι"....δυστυχώς...
    Έτσι είναι..

Αλλά μηχανή να πάρει !

Απ'την αρχή όμως να ξέρεις airamhag μας οτι τα μάτια σου θα πρέπει να είναι 1114 όταν την καβαλάς.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έτσι είναι..

Αλλά μηχανή να πάρει !

Απ'την αρχή όμως να ξέρεις airamhag μας οτι τα μάτια σου θα πρέπει να είναι 1114 όταν την καβαλάς.

Εγώ δεν είπα το αντίθετο, αλλά να είναι ενημερωμένη και να ξέρει πως έχουν τα πράγματα, επάνω σε αυτές τις δυο ρόδες....

Μέλος Το avatar του/της nasos75

Ουτε η πρωτη ουτε και η τελευταια φορα...

Αυτα συνεβεναν και θα συμβαινουν παντα σε ολους μας. Ειναι η κακια ωρα και η κακια στιγμη,αλλα και ισως λιγο η επιπολαιοτητα μας καιμια φορα. Πρεπει να οδηγουμε οχι μονο βλεποντας τον δρομο μας, αλλα και εμπρος απο τον καθε λαλακα που εχουμε μπροστα μας και στο πλαι μας. Πιστευω οτι τελικα η συντηριτικη οδηγηση στην πολη ειναι οτι καλυτερο...οχι οτι ετσι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να την παθεις...απλα...ισως χτυπησεις λιγοτερο...ειτε το αυγο παει στην πετρα ειτε η πετρα στο αυγο...αστα
    Εγω πολλες φορες την εχω γλυτωσει...επειδη εχω τον Χριστο μπροστα και την Παναγια πισω μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Εγώ δεν είπα το αντίθετο, αλλά να είναι ενημερωμένη και να ξέρει πως έχουν τα πράγματα, επάνω σε αυτές τις δυο ρόδες....

Xero kala pos exoyn ta pragmata ..dystyxos.

apla eimai poromeni me tis mixanes, den bazo ego mualo pou leei k to tragoudi ..

alla apo thn alli , omologo pos tis fobamai kiolas..

Isos epeidi den exo odigisei mixani k den exo empeiria pano se 2 rodes.

Isos na einai k alla pragmata..

kati tetoies istories me frenaroun ligo..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Άσχετο,αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 11:00
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί!!!!!
    από DoctorS στο forum Off topic