ειλικρινά τι τίτλο να βάλω...
Σε πόσους από έμας έχει τύχει την τελευταία στιγμή να γλυτώσουμε από τούμπα ή ατύχημαμάλλον αρκετές.
Τι σκεφτόμαστε εκείνη την ώρα,τι σκεφτόμαστε μετά??? Ουφ!! τη γλύτωσα τελευταία στιγμή,ο βλάκας,ο χαζος,ο.... παραλίγο να με σκοτώσει,Παναγιά μου κάνε να μην πέσω κλπ κλπ
Πηγαίνεις στο δρόμο σου κανονικά,πας να πάρεις τη στροφή χαλαρά και όμορφα ξαφνικά πέφτεις πάνω σε λάδια ,εσυείσαι έτοιμος να σωριαστείς και από πίσω σου ακολουθούν άλλα αμάξια...Η πρώτη σκέψη και τώρα τι γίνεται,δεν τη γλυτώνω με τόσα αμάξια από πίσωκαι αν γινει θα ειναι θαυμα.
Από τύχη καθαρά δεν πέφτεις και σκέφτεσαι ότι πρέπει να πας να παίξεις Τζοκερ.
Τρέμεις ολόκληρος απο το σοκ και η καρδιά χτυπά σε τρελλούς ρυθμούς....μερικές βαθειές ανάσες,ίσως και το να κάτσεις για λίγο στην άκρη να ηρεμήσεις είναι μια καλή λύση![]()
Συνεχίζεις την πορεία σου και ξαφνικά ένας αποφασίζει να κάνει προσπέραση στο λεωφορείο.Βρίσκεσαι σε μια λωρίδα εσυ (που πας κανονικά ),το αμάξι απεναντί σου να πηγαίνει με 1000 και να συμπεριφέρεται λες και πηγαίνει κανονικά στο δρομό τουΈσυ τώρα που πας??? Πας και πέφτεις στο πεζούλι δίπλα,στο αμάξι/μηχανή που ίσως είναι δίπλα σου ,σταματάς τελείως τι κάνεις???
Ευτυχώς δεν έρχεται κανείς από δίπλα και με ένα μικρό ελιγμό ξεφεύγεις απο την τροπίλη-αμάξι ο οποιός σου κορνάρει και σου να σου λέει καλά δεν βλέπεις μαλάκα:hypnotize
Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω στην άκρη,δεν μπορώ να οδηγησω άλλο....χωρίς να το καταλάβω συνεχίζω ήρεμα μέχρι τον προορισμό μου!!!
Αναρωτιέμαι τώρα,τι έγινε σήμερα???