:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πφ, σιγα, παντα εφταναΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.οπως επισης ειδαμε οτι το γλυκο αγορι ειχε ψηλωσει αποτομα, μιας και το 'φτανε μια χαρα το XR πια!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ο Γιαννης δεχεται τηλεφωνο, σχετικο με την εγκυμοσυνη της γυναικας του (μην ακουσω για παντοφλες και τετοιες αηδιες) και μετα απο ενα τσιπουρακι στα "ορθια" φευγει ασφαλτινα για Αθηνα.
Τρεις ποικιλιες μετα, ξεκιναμε κι εμεις για την επιστροφη.
Τοτε θυμηθηκε να μας παρει τηλεφωνο κι ο Γιωργος (gixxerpap) που ελεγε κατι δικα του ...![]()
"Οτι δεν περιμενε οτι θα παμε, γιατι ειχε ή θα ειχε βροχη..." και αλλα τετοια χαζα, ενω ηθελε να ερθει να μας βρει.
Επειδη δεν μπορουσαμε να τον περιμενουμε εκει, του ειπαμε να μας βρει στο καταφυγιο (Μπάφι) και φυγαμε ...
Περναμε (ασφαλτινα) την διασταυρωση των Σκούρτων και συνεχιζουμε προς την Χασιά (Φυλή).
Πριν αρχισουμε τον κατηφορο (προς την Χασιά) στριβουμε αριστερα προς την Αγ. Παρασκευη (μεγαλη η χαρη της) και μετα απο 200μ ξαναπιανουμε χωμα που μας ανεβαζει μεχρι το Κλημέντι.
Επιστροφη μεχρι το διασελο της Κυρας, οπου μας χαιρεταει κι ο Δημητρης, μιας κι επρεπε να κοιμηθει για να παει και στην δουλεια του ...![]()
Εμεις προχωραμε κι αραζουμε στο καταφυγιο (οπου μας βρηκε κι ο Γιωργος) με σκοπο να συνεχισουμε την ληψη θρεπτικων (και οχι μονο) συστατικων ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ααααααργοτερα ...
Αποφασιζουμε να κατεβουμε προς τα σπιτια μας ...
Επειδη ο Γιωργος ειχε λυσαξει που ΔΕΝ ειχε πατησει χωμα, παμε απο το διασελο της Κυράς και παιρνοντας (πιο δυσκολα απο αυτην την μερια) την μπαρα, κατεβαινουμε προς το τελεφερικ.
Στο κατεβασμα προσπαθουσα να δωσω καποιον "αερα" στο ΚΤΜ πισω μου (να διαβαζει τον δρομο ρε παιδι μου), μιας κι ηταν κολλημενο στην ροδα μου, αλλα οσο ανοιγα εγω, τοσο ο τρελος (με τα ασφαλτινα), πλεοντας κυριολεκτικα στον δρομο, ερχοταν ξωπισω μου ...
Αναγκαστηκα να κοψω εγω για να μην μας ψαχνουν οι δασοφυλακες ...![]()
![]()
Αν κι εδω που τα λεμε, Ανοιξη ειναι και θα μας βρισκαν γρηγορα ...![]()
![]()
Να μιλας για τον εαυτο σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Άμα πέφτουμε και σταματημένοι Ε τότε παραγεράσαμε!![]()
"Εγω ειμαι δωδεκα χρονων και μεγαλοδειχνω!"![]()
![]()
Αν κι ο Δημητρης ηταν διπλα μου και προθυμοποιηθηκε, σε πληροφορω οτι αρνηθηκα και την σηκωσα ΜΟΝΟΣ μου!Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος σηκώματος της μηχανής?![]()
Στην φωτο την πιανει την μηχανη οταν πια την εχω σηκωσει και την ακουμπαω στον γοφο μου ... :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα OKΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλα παιδια δεν εχεις (ακομα) ...![]()
Αλλα, γυναικα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ ???![]()
![]()
![]()
Της υποσχέθηκα θαλασσινό ενυδρείο και δεν παραπονιέται γιά τις βόλτες.
ΑΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ !! Οι συμβουλές σου εφαρμόσθησαν μέχρι κεραίας.
:rotflmao::rotflmao:
Πάλι μόνος μου θα πάω.
πιο καλή η μοναξιάαααααα..
Άντε πάλι! καλοπεράσατε βρομόπαιδα.
Πάντα τέτοια.![]()
![]()
Χρήστοοοοοο
Με τόση λάσπη που είδα το αποφάσισα![]()
![]()
την επόμενη φορά να έρθω με το ΧΧ
:rotflmao: :rotflmao: