Καλημερα φιλαρακια μου!ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ(για τριτη φορα παρακαλω!!!!!)Σημερα το πρωι ξεκινω για την δουλιτσα οπως και οι περισσοτεροι απο μας!Βγαινω στον Κηφισσο με κατευθηνση προς Καλλιθεα και στην εξοδο για Ειρηνης και Φιλιας υπαρχουν κατι πολυ ωραια φρεσκα λαδακια στην ασφαλτο (Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η αδερφια αν περασετε απο εκει σημερα.)με αποτελεσμα χασιμο του μπροστινου,μπλοκαρισμα τροχου στα λαδια πανω και εμενα φαρδυ-πλατυ ξαπλα κατω!!!!!Οι καλοι μας φιλοι αυτοκινηταδες περνουσαν και με κοιτουσαν λες και ημουν ο Ε.Τ. ο εξωγηινος και να βοηθησουν ουτε λογος ετσι?Και εδω ερχεται ο παραγοντας Μοτοσυκλετιστης.....Χιλια ευχαριστω στο παιδι με το ΚΤΜ που ετρεξε να δει τι εχω!!!!!!Συνεχιζω να επιμενω οτι οσοι καβαλαμε δυτροχα ειμαστε και γ@μ@ τις ρατσες ανθρωπων!!!!!ΚΑΙ το καλυτερο το αφησα για το τελος.Περνω τον υπευθυνο μου να τον ενημερωσω για οτι μου συνεβει και η αντιδραση του ηταν η εξης......''και εγω τωρα τι θα κανω?ποιος θα παει για τις δουλειες?''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ'' ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ!!!!σορρυ αν σας ζαλισα αλλα ειμαι μονος μου και καπου επρεπε να τα πω και ποιους σκεφτηκα?......Εσας τουσ ομοιδεατες μου.......την ρατσα μου!!!!!!!!!!