Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: λαστιχα ιδεες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Απο αυτα που δοκιμασα διαλεξε
    -Μισελεν παουερ δεν παγωνει,γλιστραει προοδευτικα,πολυ καλο φρενο μπροστα ,δεν κανει εκπληξεις ασχημες στον αναβατη.
    -Αβον το σουπερσπορτ ακριβεια στην προσφυση ,κανει εκπληξεις ,αλλα εχει δυνατοτητες για πιο γρηγορα απο το παουερ.
    -Ντιαμπλο ακριβεια στην προσφυση,λιγο πιο αργα πας απο το παουερ.
    -Μετζελερ racetec κουραστικο στις ανωμαλιες,μεγαλυτερη αισθηση προσφυσης.το πιο γρηγορο απ ολα .

ασφαλτος γλιστερη καταταξη καλυτερο προς χειροτερο
    racetec,avon,diablo,παουερ

ασφαλτος μεσαια
    racetec,παουερ,αβον,ντιαμπλο

ασφαλτος καλη
    racetec, αβον,ντιαμπλο,παουερ.

h seira racetec an den kano lathos einai ayth me pio malakes gomes apo ta M1 etsi?? ante apofasise tora.... oi hmeres pernane as perimenoyme kai thn M3, blepo oti h michelin exei kai ta pilotpower2ct me diaforetikes stroseis gomas....... alla opos paei h doyleia kati se metzeler tha katalhkso moy fainetai ki o theos boithos... tha doyme..

YEC Το avatar του/της alexk
    Το δικό μου πίσω λάστιχο έχει φάει τα ψωμιά του και μιας και το μπροστινό είναι σχεδόν καινούργιο, λέω να αλλάξω μόνο το πίσω.

Σκέφτομαι να βάλω το Michelin Power 2CT. Ελπίζω να έχει καλύτερη πρόσφυση από το προηγούμενο το οποίο μου έδινε την αίσθηση ότι μόνο στην Αττική οδό είχε πρόσφυση 100%.

Τώρα, με την κατάσταση λάστιχα και τι να βάλεις, έχω μπερδευτεί. Είχα πάει στην Ιντραμότο (200μ από το σπίτι μου) και μου έλεγαν τα παιδιά για τα Pirelli, ότι είναι εκπληκτικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δύσκολο να βρεις λαστιχά να σου πει απολύτως την αλήθεια.Ο καθένας σου προτείνει ότι έχει στοκ ή πιο πολύ κέρδος.Μόνος θα βρεις το κατάληλο λάστηχο.

Πιστευω οτι αυτο το παουερ με 2 γομμες θα ειναι πολυ καλο,γιατι εγω οδηγω παουερ απλο και ειναι τελειο.Απλα το παουερ ειναι λαστιχο που οδηγιεται με σχετικο πλαναρισμα οχι με ακριβεια στην προσφυση.Αλλα ειναι το πιο διασκεδαστικο λαστιχο αφου και σε ολισθηρο αλλα και σε καλο οδοστρωμα μολις δωσεις γκαζι υπο κλιση κανει ενα συνεχες κουνημα πισω σαν αυτα που κανει ο καπιροσσι στις εξοδους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Αλλα ειναι το πιο διασκεδαστικο λαστιχο αφου και σε ολισθηρο αλλα και σε καλο οδοστρωμα μολις δωσεις γκαζι υπο κλιση κανει ενα συνεχες κουνημα πισω σαν αυτα που κανει ο καπιροσσι στις εξοδους.
    Κοίτα, είναι και αυτή μια άποψη αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό τελικά. Εγώ πιστεύω πάντως ότι άν δεν είχα το σταμπιλιζατέρ, τα προβλήματα θα ήταν μεγάλα. Ήδη κάνει powerslide και το σταμπιλιζατέρ το περιορίζει σε μεγάλο βαθμό.
    Πιθανότατα μέσα στο μήνα θα βάλω το power 2ct και να δω τι θα γίνει με αυτό. Εγώ δεν το διασκεδάζω πάντως να μην μπορώ να πατήσω γκάζι πάνω στη στροφή γιατί αρχίζουν οι ζεμπεκιές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spirpat
    Τελικα φιλε αλεχκ τι εγινε αλλαξες λαστιχα?
    (σορρυ που αλλαζω θεμα) απλα μια μικρη παρενθεση..
    Έχω αλλάξει το πίσω λάστιχο (το εμπρός, τον επόμενο μήνα) και έβαλα το Michelin Power 2CT. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.
    Νιώθω καλύτερη σιγουριά στην πρόσφυση που έχει, όταν ανοίγεις το γκάζι. Υπό κλίση, κρατάει πολύ καλά, άν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός για να το κρίνω αυτό. Βέβαια, δουλεύω άλλες πιέσεις τώρα, και είδα μεγάλη διαφορά.

Εσείς τι πιέσεις δουλεύετε?
    Εγώ έβαλα 34 εμπρός και 38 πίσω (ο Δημήτρης έδωσε λύση) και πράγματι η διαφορά είναι μεγάλη, προς το καλύτερο φυσικά.
    www.clubcsl.com

36 empros 42 πισω ,για οικονομια στην βενζινη. Και ειδικα το παουερ το θελει το 36 εμπρος γιατι αλλιως μπαλοναρει το μπροστινο και χανεις εμπιστοσυνη.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ιδέες για λάστιχα για Αφρικόνι
    από alximistis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 08:16
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29
  3. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket