Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: R1 '06

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai

Re: R1 Owners...? ABSENT!

Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
    Και από τους R1άκηδες κανείς δεν απήντησε....
    μα ειναι ακυρη η συζητηση
    συγκρινεται το ομορφοτερο και χρηστικοτερο μηχανακι με ολα τα αλλα.

R1 is the BEST

τερμα η πλακα τωρα, ομορφοτερο μηχανακι απο το R1 δεν υπαρχει, και δεν ειναι λιγο για κανενα απο εμας, μακαρι δλδ να ειχα ενα φιλο που να μου ελεγε το R1 το εχω στηψει και παω για Κ6 να κερδισω 1 sec στο γυρολογιο μου ή zx10 για να κερδισω 2.
    για εμενα παρε το μηχανακι το οποιο οταν το βλεπεις στο γκαραζ σου να κ@@@@νεις ακομα και μετα απο 1, 2, 3 χρονια...

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Η κουβέντα γίνεται για να ακούσω/ουμε
    εμπειρίες και απόψεις οι οποίες έχουν να
    κάνουν με το τι θα βρω μπροστά μου...

Το ΤΙ θα διαλέξω και αν θα το πάρω γι
    αυτούς του λόγους ή όχι δεν παίζει...

Απλούστατα γιατί το έχω ήδη παραγγείλει
    και το περιμένω... αυτό δεν αλλάζει
    και ούτε θέλω :P

Σορρυ αν δεν ήμουν κατατοπιστικός,
    το μηχανάκι μου το επόμενο ήταν
    αποφασισμένο από την μέρα που
    μου έκλεψαν το προηγούμενο...

το θέμα είναι το "ΓΑΜΩΤΟ"....

Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

YEC Το avatar του/της alexk
    Εγώ δεν κατάλαβα αρχικά το σκοπό του thread, οπότε δεν απάντησα κανονικά.

Λοιπόν.... R1.
    Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός μπλε R1 2005, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2005. Αυτή τη στιγμή έχει 7800 χλμ. Κάθε ένα εκ' των οποίων ήταν απολαυστικό.

Έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Είναι απίστευτα όμορφο.
    Η θέση οδήγησής του, παρ'όλο που είναι η πιο πολεμική από τον ανταγωνισμό, έχει τον περισσότερο χώρο για τα πόδια (είμαι 1.90 αλλά χωράω μια χαρά).
    Τα φρένα του, απλά κορυφαία. Τέλεια αίσθηση και δύναμη για να σε αφήνει χωρίς χέρια από την επιβράδυνση.
    Πλαίσιο, θεϊκό (μην ξεχνάμε, 200% πιο άκαμπτο από το μοντέλο του 2003 ).
    Μοτέρ, στην εργοστασιακή του μορφή έχει μια τρύπα στις μεσαίες. Μερικές φορές ενοχλεί, αλλά άλλες σου αρέσει (στην πόλη που πηγαίνεις σιγά, δεν σεληνιάζεται δίχως λόγο). Με τελικά, Υ και φιλτράκι η τρύπα κλείνει και παθαίνει υστερίες από χαμηλά.
    Ψαλίδι τέρας (το 06 που θα πάρεις έχει 2 εκ. μακρύτερο από το δικό μας), βάζει τη δύναμη κάτω και εξαλείφει κάθε γλύστριμα ή πατίκωλο, με ένα απλό κλείσιμο του γκαζιού.
    Φώτα (κανείς ποτέ δεν μιλάει για φώτα μηχανής, μάλλον όλοι κυκλοφορούν την ημέρα) από άλλο πλανήτη. Φωτίζουν απλά τέλεια. Ποτέ δεν θα σε προβληματίσει η οδήγηση το βράδυ.
    Σταμπιλιζατέρ, απλά υπάρχει για να έχει τις βάσεις και να βάλεις aftermarket.

Προβλήματα? Μηδέν. Κιχ δεν κάνει το μηχανάκι αυτό. Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Η Yamaha σέβεται τον πελάτη που έχει σκάσει 15k ευρώ, για μηχανάκι περιορισμένης χρηστικότητας και τα μοντέλα 2004-5-6 είναι ίδια (μικρές αλλαγές το 06). Οι άλλοι Ιάπωνες κάθε χρόνο βγάζουν νέο, και σήμερα, έχεις... το περσινό μηχανάκι (που αγόρασες πριν 5 μήνες...).

Με το καλό και πιστεύω ότι θα το ερωτευθείς.

Εγώ όπως και ο φίλος katsai, είμαι τρελαμένος με το μηχανάκι μου και δεν το αλλάζω. Και που είναι πιο γρήγορο το Κ6, τί έγινε?
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Εγώ δεν κατάλαβα αρχικά το σκοπό του thread, οπότε δεν απάντησα κανονικά.

Λοιπόν.... R1.
    Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός μπλε R1 2005, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2005. Αυτή τη στιγμή έχει 7800 χλμ. Κάθε ένα εκ' των οποίων ήταν απολαυστικό.

Έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Είναι απίστευτα όμορφο.
    Η θέση οδήγησής του, παρ'όλο που είναι η πιο πολεμική από τον ανταγωνισμό, έχει τον περισσότερο χώρο για τα πόδια (είμαι 1.90 αλλά χωράω μια χαρά).
    Τα φρένα του, απλά κορυφαία. Τέλεια αίσθηση και δύναμη για να σε αφήνει χωρίς χέρια από την επιβράδυνση.
    Πλαίσιο, θεϊκό (μην ξεχνάμε, 200% πιο άκαμπτο από το μοντέλο του 2003 ).
    Μοτέρ, στην εργοστασιακή του μορφή έχει μια τρύπα στις μεσαίες. Μερικές φορές ενοχλεί, αλλά άλλες σου αρέσει (στην πόλη που πηγαίνεις σιγά, δεν σεληνιάζεται δίχως λόγο). Με τελικά, Υ και φιλτράκι η τρύπα κλείνει και παθαίνει υστερίες από χαμηλά.
    Ψαλίδι τέρας (το 06 που θα πάρεις έχει 2 εκ. μακρύτερο από το δικό μας), βάζει τη δύναμη κάτω και εξαλείφει κάθε γλύστριμα ή πατίκωλο, με ένα απλό κλείσιμο του γκαζιού.
    Φώτα (κανείς ποτέ δεν μιλάει για φώτα μηχανής, μάλλον όλοι κυκλοφορούν την ημέρα) από άλλο πλανήτη. Φωτίζουν απλά τέλεια. Ποτέ δεν θα σε προβληματίσει η οδήγηση το βράδυ.
    Σταμπιλιζατέρ, απλά υπάρχει για να έχει τις βάσεις και να βάλεις aftermarket.

Προβλήματα? Μηδέν. Κιχ δεν κάνει το μηχανάκι αυτό. Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Η Yamaha σέβεται τον πελάτη που έχει σκάσει 15k ευρώ, για μηχανάκι περιορισμένης χρηστικότητας και τα μοντέλα 2004-5-6 είναι ίδια (μικρές αλλαγές το 06). Οι άλλοι Ιάπωνες κάθε χρόνο βγάζουν νέο, και σήμερα, έχεις... το περσινό μηχανάκι (που αγόρασες πριν 5 μήνες...).

Με το καλό και πιστεύω ότι θα το ερωτευθείς.

Εγώ όπως και ο φίλος katsai, είμαι τρελαμένος με το μηχανάκι μου και δεν το αλλάζω. Και που είναι πιο γρήγορο το Κ6, τί έγινε?

:a19:

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....... Οι άλλοι Ιάπωνες κάθε χρόνο βγάζουν νέο, και σήμερα, έχεις... το περσινό μηχανάκι (που αγόρασες πριν 5 μήνες...).
    ......
    Τώρα αυτά τα λές με γνώση λόγου ή μιλαμε έτσι για να λέμε κάτι;

α και που σαι.... 7.800 km έχεις κάνει.... αν και σε τόσα ΛΙΓΑ χλμ σου έβγαζε πρόβλημα βαφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
    :a19:
    Εσύ δικαιολογείσαι.... έχεις το ακαταλόγιστο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσύ δικαιολογείσαι.... έχεις το ακαταλόγιστο....
    Τι να σε κάνω ρε κάθαρμα που δεν την
    έχω και θα ερχόμουνα στο γκρουπ να σε
    περιμένω να σε τραβήξω στα πιτς μόλις
    σε αφήσει :P

axaxax

:rotflmao: :rotflmao:

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(

α και που σαι.... 7.800 km έχεις κάνει.... αν και σε τόσα ΛΙΓΑ χλμ σου έβγαζε πρόβλημα βαφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα...

Εμενα ρε θείο που είχε 25.000 όταν το βουτήξανε πιάνεται? ή ήταν παλιό και
    δεν μετράει του 03?? :PPPP

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(

YEC Το avatar του/της alexk
    Γενικότερα δηλαδή θεωρείς ότι είμαι παράλογος? Ίσως να είμαι, άν θεωρείς τον ευατό σου αυθεντία στα R1.

Τώρα, άν σε χαλάει... τα R1 04-05 είναι ολόϊδια (εκτός άν θεωρείς το διαφορετικό αυτοκόλλητο αλλαγή) και τα 04&05 με το 06 έχουν μικρές διαφορές (βαλβίδες του μοτέρ, χαρτογράφηση, καμπάνα, ψαλίδι). Οπτικά είναι ολόϊδια. Έτσι λοιπόν, καλό είναι να μην λέμε ότι θέλουμε, ειδικά άν δεν γνωρίζουμε.

ΥΓ: το μηχανάκι μου είναι μπλε, αλλά μερικοί άλλοι με τροπέτα, να τα βάψουν και να τα πετάξουν...
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Γενικότερα δηλαδή θεωρείς ότι είμαι παράλογος? Ίσως να είμαι, άν θεωρείς τον ευατό σου αυθεντία στα R1.

Τώρα, άν σε χαλάει... τα R1 04-05 είναι ολόϊδια (εκτός άν θεωρείς το διαφορετικό αυτοκόλλητο αλλαγή) και τα 04&05 με το 06 έχουν μικρές διαφορές (βαλβίδες του μοτέρ, χαρτογράφηση, καμπάνα, ψαλίδι). Οπτικά είναι ολόϊδια. Έτσι λοιπόν, καλό είναι να μην λέμε ότι θέλουμε, ειδικά άν δεν γνωρίζουμε.

ΥΓ: το μηχανάκι μου είναι μπλε, αλλά μερικοί άλλοι με τροπέτα, να τα βάψουν και να τα πετάξουν...
    Νομίζω οτι ο Sniper εννοεί κάτι διαφορετικό.Ότι μπορεί να γίνονται απο τους άλλους κατασκευαστές αλλαγές στα μηχανάκια τους (όχι κάθε χρόνο βέβαια...) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αν έχεις ένα του 2004 θα είσαι ο χαμένος της υπόθεσης.Δεν σημαίνει οτι επειδή η Yamaha έχει άφησει το R1 με μικρές βελτιώσεις απο το 2004 έχει πράξει και σωστά.Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην κατηγόρία και κάθε εταιρία οφείλει να βελτιώνει το μηχανάκι της, όποτε και όσο παραπάνω μπορεί.Το αν θα αγοράζεις εσύ κάθε φορά την νέα ναυαρχίδα της εταιρίας,αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH
    Νομίζω οτι ο Sniper εννοεί κάτι διαφορετικό.Ότι μπορεί να γίνονται απο τους άλλους κατασκευαστές αλλαγές στα μηχανάκια τους (όχι κάθε χρόνο βέβαια...) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αν έχεις ένα του 2004 θα είσαι ο χαμένος της υπόθεσης.Δεν σημαίνει οτι επειδή η Yamaha έχει άφησει το R1 με μικρές βελτιώσεις απο το 2004 έχει πράξει και σωστά.Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην κατηγόρία και κάθε εταιρία οφείλει να βελτιώνει το μηχανάκι της, όποτε και όσο παραπάνω μπορεί.Το αν θα αγοράζεις εσύ κάθε φορά την νέα ναυαρχίδα της εταιρίας,αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
    Ο sniper ζηλεύει, θέλει να πάρει κι αυτός
    YAMAHA αλλά σκέφτεται το κράξιμο της
    αρκούδας που έχει να πέσει.. οπότε το
    αναβάλει διαρκώς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha R1 - 06 Termignoni
    από thehulk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 14:18
  2. πολουνται τελικα απο r1 06
    από jimr1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 16:03
  3. R1'06 - ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟΥ?
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2007, 13:14
  4. Xenon ΣΕ R1-06
    από thehulk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 03:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •