Χέζω τον Μπους. Στους ελληνικούς δρόμους σκοτώνονται ΑΔΙΚΑ πολύ περισσότεροι κάθε 4μηνο. Ας κάνει κάποιος το ίδιο για όλους τους αρμόδιους υπουργους και διευθυντές τροχαίας και διοικητές αστυνομίας...
Χέζω τον Μπους. Στους ελληνικούς δρόμους σκοτώνονται ΑΔΙΚΑ πολύ περισσότεροι κάθε 4μηνο. Ας κάνει κάποιος το ίδιο για όλους τους αρμόδιους υπουργους και διευθυντές τροχαίας και διοικητές αστυνομίας...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ypoyiyhetai pos uparxei o analogos tropos skepsis k gia tis duo periptoseis..
opote katalhgoume sto idio shmeio , PAideia..
faylos kuklos...
An den allaxoume prota emeis den allazei o kosmos.
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Μπραβο παρα πολυ καλα τα λες!Αλλα που να ξυπνησουν αυτοι οι :a31: !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Βρέ παιδιά, άμα κάποιος διατάξει τον σκύλο του να δαγκώσει ένα άλλο άνθρωπο, ποιός είναι ο θύτης? Ο σκύλος ή αυτός που τον διέταξε?
O Bush δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μαντρόσκυλο, που είναι εκπαιδευμένο να υπακούει το αφεντικό!
Εγώ αν τα βάζω με κάποιους, αυτοί είναι ο Αμερικάνικος λαός, που ακόμα δεν έχει ``ξυπνήσει`` και δεν έχει δώσει μιά κλωτσιά ``και στον σκύλο και στο αφεντικό``...
Και μετά από αυτό θα σταματήσει ο Μπους να ρίχνει πυραύλους??
Χέστηκε για το πόσοι πέθαναν και πόσοι ακόμη θα πεθάνουν,τα συμφεροντά του κοιτάει.
+1000Χέζω τον Μπους. Στους ελληνικούς δρόμους σκοτώνονται ΑΔΙΚΑ πολύ περισσότεροι κάθε 4μηνο. Ας κάνει κάποιος το ίδιο για όλους τους αρμόδιους υπουργους και διευθυντές τροχαίας και διοικητές αστυνομίας...
Τρελοκοτσιδού..!!!!