Αμα εχει ξυλο ειμαι και εγω μεσα!!!!!(ε.....ψιτ να ριξουμε οχι να φαμε ομως!)![]()
Αμα εχει ξυλο ειμαι και εγω μεσα!!!!!(ε.....ψιτ να ριξουμε οχι να φαμε ομως!)![]()
Αφεντικο να δειρω;Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
χαλαρωστε χωραμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ριξε μερικες ψιλες................προσεχε ομως τις χοντρες!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα τριβει τα χερια του ''ο περιπτερας'' με τοσο κοσμο![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Ρε τι μανία είναι αυτή με το περίπτερο "μας"! Αναψυκτήριο είναι!!!!θα τριβει τα χερια του ''ο περιπτερας'' με τοσο κοσμο![]()
![]()
![]()
Σαν πολιτισμενος δήμος όμως έχουμε και άλλα "κανονικα περίπτερα!!![]()
Exoume kai oraia fazerakia sto group me ta z.
xixxixixixixixixixixixixixixix
panta plaka kano.
aplos tha goustaro na do tosa z mazemena se ena group.
kai kalo tha htan na parameinoun se ayto to group na einai ligo alhtia.
Kai pos tha ksero pou einai to group mou tha do ta ypoloipa z afou den ksero ton group leader alla tha do kai ta cb ta 400!
Ante zetoures etoimasteitai na brethoume oloi ektos apo pollous pou den eida symmetoxes kai den toy eida sto group.
Dr. FeelGood
μην αγχωνεσαι οπου δεις zzzzz αραζεις και τους γνωριζεις ολους..
θερμη παρακληση στους οργανωτες..
να προσθεσουμε ακομη ενα z750 (billgeo).. στο group..
ευχαριστω εκ των προτερων
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
Για ξύλο πάμε ή για βόλτα;;;
Και βεβαίως ΜΑΣΑ;;;;;;;
Δεν ξέρω εμένα η γιαγιά μου μου έλεγε όπου βλέπεις ξύλο φεύγε όπου έχει φαί κάτσε.
Και την τιμώ την παροιμία.
Πάντως αν είναι και βολεύει να βρεθούμε κάποιοι πριν να πάμε παρέα...
ante zetoures anameno thn synanthsh giati mallon tha ertho monos.
Ante na trelathoume na ta poume kai apo konta.
Na milhsoume gia ta thyria mas kai tis agapes mas.
Dr. FeelGood
Άσε το ξύλο και τις τρομοκρατικές ενέργειες και κοίτα να βρεις το όνομα σου στα γκρουπάκια γιατί δεν σε βλέπω πουθενάΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
![]()
.... και θα αναγκαστώ να μασαμπουκιάσω την Κυριακή χωρίς όρεξη.![]()
το κονβόι μου
Χαίρε sniper![]()
Επειδή τελικά ο καιρός θα είναι απίθανα καλός αλλά και από αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουμε προετοιμαστεί και είμαστε σε ψυχική εγρήγορση για τον ερχομό της Κυριακής ,λέω πως καλό θα ήταν να ρίξουμε μια μικρή ματιά σε μικρά αλλά άκρως απαραίτητα εξαρτήματα της μηχανής μας . Δηλαδή το πρώτο και βασικότερο ΛΑΔΙΑ,επίσης ΑΛΥΣΙΔΑ (γρασσαρισμένη) ΓΡΑΝΑΖΙΑ και οπωσδήποτε το ΠΑΞΙΜΑΔΙ ασφαλείας του μπροστινού γραναζιού .Οχι τίποτα άλλο άλλα θα είναι κρίμα από μια τέτοια λεπτομέρεια να χαλάσει κάποιου εξ ημών το κέφι του.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αφεντικο να δειρω;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε crooky σε φανταζομι μπραβο της εκδρομης και του moto...και πεθαινω στα γελια...![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι απιστευτα καταλληλος γι'αυτη τη δουλεια....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Επειδή τελικά ο καιρός θα είναι απίθανα καλός αλλά και από αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουμε προετοιμαστεί και είμαστε σε ψυχική εγρήγορση για τον ερχομό της Κυριακής ,λέω πως καλό θα ήταν να ρίξουμε μια μικρή ματιά σε μικρά αλλά άκρως απαραίτητα εξαρτήματα της μηχανής μας . Δηλαδή το πρώτο και βασικότερο ΛΑΔΙΑ,επίσης ΑΛΥΣΙΔΑ (γρασσαρισμένη) ΓΡΑΝΑΖΙΑ και οπωσδήποτε το ΠΑΞΙΜΑΔΙ ασφαλείας του μπροστινού γραναζιού .Οχι τίποτα άλλο άλλα θα είναι κρίμα από μια τέτοια λεπτομέρεια να χαλάσει κάποιου εξ ημών το κέφι του.![]()
σωστος.....!!!!![]()
![]()
![]()
εγω θα την λαδωσω το σαββατο.....
βεβαια δεν εχω ακομα συμπληρωσει τα 600 χλμ που λεει το manual αλλα θα με την εκδρομη θα τα ξεπερασω ...οποτε καλυτερα πριν παρα μετα!!!
επισης να προσθεσω .... ελεγχο πιεσης ελαστικων...και ΦΡΕΝΑ!!!(bartal τρελοπαιδο........:hypnotize κατι διαβασα για μια εκδρομη με φρενα...."σιδερο"![]()
![]()
)