Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ρουφ ή οχι?

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΔΩΣΤΟΝ ΣΤΕΓΝΑΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΔΥΛΙ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    140 για αδειο δρομο δεν ειναι πολλα, ειναι μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι δεν εφτασα κοντα του παλι καλα, επειδη ημουν μακρια, γενικα ειμαι μακρια απο κατι τετοια, οσο μπορω τους περναω απο αποσταση ή κρατιεμαι σε μεγαλη αποσταση.

Ο τυπος πηγαινε και ψιλοταπα και στην δευτερη λωριδα απο αριστερα χωρις φωτα. Αμεσως σκεφτηκα ενα μηχανακι που οσο να κανεις δεν εχει τα φωτα ενος αυτοκινητου. Και εκει φρικαρα.

Μανουριασα οχι για τα φρενα μου αφου ηταν περισσοτερο για ασφαλεια παρα πανικου, αλλα για την αμελεια του που βγηκε ετσι στην εθνικη βραδυ. Και αντι να παει δεξια με αλαρμ ή εστω ενα φλας αναμενο εκανε τα ακριβως αντιθετα.

Ειμαι της εντυπωσης οτι αν δεν ηταν αγιες μερες θα τον εδινα κανονικα. Ελπιζω καποια στιγμη να τον πιασουν και να του σκισουν τον κολο. Αλλα ρε παιδια, Ελλαδα ζουμε, οτι και να κανεις ο μαλακας θα βγει απο πανω. Τιποτα δεν θα του εκαναν γιατι στανταρ θα ειχε κανα γνωστο στην αστυνομια και αντε γεια.

Και ασε εμας να κοιταμε αν εχουν φωτα τα φορτηγα στις εθνικες.
    Εδω δεν εχουν φωτα οι ιδιες οι εθνικες τα φορτηγα θα εχουν?

Ελλας το μεγαλειο σου.

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    "...Αλλα ρε παιδια, Ελλαδα ζουμε, οτι και να κανεις ο μαλακας θα βγει απο πανω. Τιποτα δεν θα του εκαναν γιατι στανταρ θα ειχε κανα γνωστο στην αστυνομια και αντε γεια. ..."

Συμφωνώ πως στην Ελλάδα μας έχουμε χορτάσει "μέσον", "υπερεξουσία", "αμέλεια των αρχών" (πολλές φορές εγκληματική), "μίζες" και "λαμόγια", αλλά και..."ωχαδερφισμό".
    Αν δεν σκεφτόμαστε έτσι, αν κάνουμε ό,τι μα ό,τι περνάει από το χέρι μας (έστω και χωρίς ελπίδα να εισακουστούμε), τότε πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα ν΄αλλάξει κάτι σ΄αυτό τον τόπο.
    Γρινιάζουμε για τις λακούβες, πόσοι/ες πήραν ένα απλό τηλέφωνο να ενημερώσουν τον αντίστοιχο Δήμο για τη λακούβα που εντόπισαν? Γνωρίζω πως τα πράγματα είναι πλέον αυστηρά και επιδιορθώνονται άμεσα (με το γνωστό επικίνδυνο μπάλωμα, έστω).
    Βλέπουμε τον "εγκληματία του δρόμου" και θεωρούμε ρουφιανιά να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας από αυτό που εμείς (δόξα τω Θεώ) γλυτώσαμε!

Δεν σε κακίζω για τον τρόπο που σκέφτηκες φίλε μου, απλά κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
    "...Αλλα ρε παιδια, Ελλαδα ζουμε, οτι και να κανεις ο μαλακας θα βγει απο πανω. Τιποτα δεν θα του εκαναν γιατι στανταρ θα ειχε κανα γνωστο στην αστυνομια και αντε γεια. ..."

Συμφωνώ πως στην Ελλάδα μας έχουμε χορτάσει "μέσον", "υπερεξουσία", "αμέλεια των αρχών" (πολλές φορές εγκληματική), "μίζες" και "λαμόγια", αλλά και..."ωχαδερφισμό".
    Αν δεν σκεφτόμαστε έτσι, αν κάνουμε ό,τι μα ό,τι περνάει από το χέρι μας (έστω και χωρίς ελπίδα να εισακουστούμε), τότε πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα ν΄αλλάξει κάτι σ΄αυτό τον τόπο.
    Γρινιάζουμε για τις λακούβες, πόσοι/ες πήραν ένα απλό τηλέφωνο να ενημερώσουν τον αντίστοιχο Δήμο για τη λακούβα που εντόπισαν? Γνωρίζω πως τα πράγματα είναι πλέον αυστηρά και επιδιορθώνονται άμεσα (με το γνωστό επικίνδυνο μπάλωμα, έστω).
    Βλέπουμε τον "εγκληματία του δρόμου" και θεωρούμε ρουφιανιά να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας από αυτό που εμείς (δόξα τω Θεώ) γλυτώσαμε!

Δεν σε κακίζω για τον τρόπο που σκέφτηκες φίλε μου, απλά κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.
    +1000

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εχεις δικιο φιλε ΤΑΙ και ολοι οσοι γραψατε.

Μαλακια μου τελικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Η πιο λογικη αντιδραση ειναι να το πεις στο ιδιο.Ακομη και με το δικο σου επιχειρημα,μεχρι να τον σταματησει η τροχαια,μπορει να ειχε προκαλεσει ατυχημα.Για σκεψου το λιγο καλυτερα.
    Αν βρεις εναν βραχο στην μεση του οδοστρωματος,δεν θα κατεβεις να τον κανεις στην ακρη;Θα πας μεχρι τα διοδια να το πεις στην τροχαια;
    Εχεις δικιο οποτε θα ειχαμε τον εξης διαλογο!!!
    Συγνωμη κυριε δεν εχετε φωτα!!!

Α συγνωμη εχετε δικιο σταματαω αμεσως στην ακρη του δρομου και περιμενω να ξημερωσει!Να στε καλα μου το ειπατε!!

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να το δω και αυτό στο ΕΛΑΝΤΑ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 10:03
  3. Ακυρωση Η ΟΧι ;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF