Milaber το άθλιο σιδερικό μου λέγεται Steed-600 η μηχανάρα σου πως....?![]()
chopperatos M;ilaber το άθλιο σιδερικό μου λέγεται Steed-600 η μηχανάρα σου πως....?
το δικο του το λενε λουκια..
του περικλη το λενε λουκριτια
και το δικο μου πουλχερια:rotflmao:
Γιαγιά Αρκούδα δεν θυμάμαι να είπα ότι όσοι δεν έχουν chopper είναι λούγκρες, απλά ότι αυτές οι μηχανές δεν είναι λούγκρικες
Κατανοώ το φθόνο σας για τα chopper. Είχα πάντως την εντύπωση ότι οι μηχανόβιοι είναι μία ράτσα![]()
![]()
φιλε μην περνης της μετρητης τα γραφομενα. εδω κανουμε την πλακα μας αν σε προσβαλα ζητω συγνωμη. δεν ειχα τετειο σκοπο. αμα με γνωρισης απο κοντα θα καταλαβης. το εκανα με σκοπο να φτιαξουμε το κεφι μας. εγω ειμαι στο γραφειο και πρεπει να βγαλω υποτηθετε μια προσφορα και με το φορουμ εφτιαξε η διαθεση μου. ανταλαξαμε δυο κουβεντες για να περαση η ωρα ευχαριστα μιν παρεξηγησε. αν ομως σε προσβαλα σου ξαναζητω συγνωμη... και δεν υπαρχει φθονος για τα τσοπερ. αυτο μην το ξαναπης τουλαχιστον οχι σε εμενα. εγω δεν κανω διακρησεις. μου αρεση οτι εχει 2 τροχους και μου αρεση η παρεα αυτων που τους οδηγουν. αλοστε στα νιατα μου ειχα και εγω ενα R25 που το ειχα κανει τσοπερ. αν βρω φοτο απο τα παλια θα σου την στηλω με ποστ.
γιωργος![]()
ΟΚ George No problemo![]()
Μάγκες χαιρετώ!!! Καλό βράδυ![]()
Όπως είπε και ο Αρκούδος μην κάνεις το ολέθριο λάθος να νομίζεις ότι μιλάμε σοβαρά!Αρχικά δημιουργήθηκε από chopperatos
Κατανοώ το φθόνο σας για τα chopper. Είχα πάντως την εντύπωση ότι οι μηχανόβιοι είναι μία ράτσα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως το ότι έχεις παρτάλι είναι γεγονός!
![]()
![]()
![]()
Είναι Ουκρανίδα και την λένε Ludmila Innova!Αρχικά δημιουργήθηκε από chopperatos
![]()
![]()
![]()
Milaber παρε ρε το κουβαδάκι σου να μοιράσεις καμιά πίτσα και άσε το μάχιμα παρτάλια να οργώνουν. Πρόσεχε όμως μην σου φάει την δουλειά κανάς αλβανός:rotflmao:
ΥΓ.: Αμα πάρεις κάτι καλύτερο έλα να μου απαντήσεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chopperatos
Milaber παρε ρε το κουβαδάκι σου να μοιράσεις καμιά πίτσα και άσε το μάχιμα παρτάλια να οργώνουν. Πρόσεχε όμως μην σου φάει την δουλειά κανάς αλβανός.
ΥΓ.: Αμα πάρεις κάτι καλύτερο έλα να μου απαντήσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα- πλάκα φίλε εδώ στην γειτονιά γυρίζει ένας πακεάς πιτσαρίας με steedάκι (έχουμε και έναν άλλο κλασσικό με ΧΤ)!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το παπί έχεις βγάλει και την ποδια για τρελλα γκάζια. Βάλτου και τακάκια Brembo (τα αγωνιστικά) και κανά WP το ανάποδο το 48mm για να γούστάρoυν οι γκόμενες τρελλά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
It aint easy livin like a gypsy
Eννοείται πως από το παπί δεν πειράζω τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από chopperatos
Απο το παπί έχεις βγάλει και την ποδια για τρελλα γκάζια. Βάλτου και τακάκια Brembo (τα αγωνιστικά) και κανά WP το ανάποδο το 48mm για να γούστάρoυν οι γκόμενες τρελλά.
To customizing άφησε το για τις βάρκες που γουστάρεις εσύ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
chopperatos M;ilaber το άθλιο σιδερικό μου λέγεται Steed-600 η μηχανάρα σου πως....?
το δικο του το λενε λουκια..
του περικλη το λενε λουκριτια
και το δικο μου πουλχερια:rotflmao:
Λουκριτία!!! ΑχαχααααχχχαΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίχτηκε μαλακία! Ούτε Επίδαυρο πήγα σήμερα (ήμουν κομμάτια) και είμαι και στη δουλειά!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ευτυχώς που δεν παρεξηγηθήκατε βρε.![]()