Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ωραια ηταν.....
αμα σας βλεπαμε και καθολου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου βρε μας ειδες τεσσερα ολοκληρα λεπτα, τι ηθελες να παθεις Overdose?
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ωραια ηταν.....
αμα σας βλεπαμε και καθολου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
:hypnotize![]()
![]()
![]()
ΘΕΟΣ !
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Ωραιο βιντεακιΑρχικά δημιουργήθηκε από nlevog
Paidia htan yperoxa. Eyxaristw poly gia thn diadromh.
Gia na exoume na thymomaste kati geniko, postarw to akoloutho link pou einai gia filous ths ekdromhs, alla me kapws grhgores syndeseis internet.
Krima pou exasa thn epistrofh.
Ante kai tou xronou.
http://media.putfile.com/Moto-67![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Πολυ καλο !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nlevog
To parapanw link thelei kai hxo
Μπραβο σας..και του χρονου!
Ηταν μια ομορφη και καλα οργανωμενη βολτα. Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον GIXXERPAP γιατι το παιδι εκανε τα παντα ωστε να μας κανει να αισθανομαστε ασφαλεια σε ολη τη διαρκεια της βολτας(και τα καταφερε). Πραγματικα εδειξε υπευθυνοτητα που δεν περιμενα να συναντησω και παλι μπραβο.![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Δέν άντεξα ...
ήρθα στο κοντινότερο νετ-καφέ μιας και συνδεση στο σπίτι ούκ!
Ηταν πραγματικά πανέμορφα!
Νοιώθω τα πόδια μου ζεστά απο την κούραση...
και νοιώθω μια χαρά μέσα μου,
είχα γενικότερα πολύ καιρό να κάνω εκδρομή στρητάδικη (ένεκα εντουροποίησης)
μα δεν ήταν μόνο αυτό!
ήταν ότι όλοι ήρθαν με ενα χαμόγελο σήμερα το πρωί στο περίπτερο, οι μάσκες-nicknames έπεσαν και γνωριστήκαμε με πολλά παιδιά
καθώς επίσης γράψαμε αρκετά χιλιόμετρα (350 περίπου) παρέα, και αυτό είναι ενα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο όπως θα έχετε νοιώσει όλοι!
ο ένας να συνεργάζεται με τον άλλον, να προσέχει τον πλησίον του, να προσπαθει να τον προστατευσει!
Θέλω να πώ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
στον ΣΤΑΘΗ-HORNET και στον CRS-ΧΡΗΣΤΟ για την οργάνωση μιάς και τράβηξαν το μεγαλύτερο μανίκι!
συγχαρητήρια στούς sniper - m1ke - SF (φωτογραφο ακροβολιστή) - Gcrook - Gixxerpap - Alexander
για τη συμβολή τους σε αυτή την πραγματικά όμορφη εκδρομή!
ο Γιώργος AFTER παραπανω με πρόλαβε! χάρηκα που είδα ηυξημένο επίπεδο οδηγικών ικανοτήτων! καθώς και μεγάλη ωριμότητα στους οδηγούς!
Ειδικότερα να ευχαριστήσω έναν έναν τους φίλους μου συνοδοιπόρους
Cpt. Haddock - κολλημένος συνέχεια απο πίσω μου όπως του είχα παραγγείλει
powerphot - ο καμεραμάν της εκδρομής! (θα κάνω και εξαγωγή προς ιταλία το cd-άκι σου, συνεννοήσου με Gcrook)
Libyko
kaps 1
h_m_akis- με το πρασινωπό εργαλείο του!
costas81 -τα σέβη μου για την συμβολή στο ομαδικό πνέυμα!
Vanda - εσύ κορίτσι μου είσαι κοπελαρίνα με γκάτς(που λένε οι αμερικάνοι) πραγματικά σου αξίζει ένα εξτρά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ΨΥΧΗ ΣΟΥ , δε το έβαλες κάτω, σε κάθε στάση έβλεπα καταπονημένο το πρόσωπο σου απο το άγχος και την κούραση και πάρα ταύτα εκέι!!! ΜΠΡΑΒΟ. εξάσκηση θέλει-τα πάς περίφημα!
![]()
phdakar
leipsippo- με το κουκλί του (ΚΤΜ ADV 640)να μου θυμίζει πώς είναι το μηχανακι μου !:rotflmao:
Χωμάτινο- για την βοήθεια του στο γκρούπ
dakar77
alex84
και τέλος στον έμπειρο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ή ΚΑΝΕΝΑ και τον φίλο του για την πάρα πολύ σημαντική του βοήθεια ώς ΣΚΟΥΠΑ
ευχαριστώ επίσης τον αλεξιπτωτιστή τρελάρα (ούτε το όνομα του δε συγκράτησα) με το caponord που εκτελούσε χρέη μπαλαντερ![]()
το χαρτί με τα κινητά σας τηλέφωνα, μόλις καταστράφηκε (προσωπικά δεδομένα)
Σας ευχαριστώ για το χαμόγελο που έχω τώρα!
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nlevog
Gia na exoume na thymomaste kati geniko, postarw to akoloutho link pou einai gia filous ths ekdromhs, alla me kapws grhgores syndeseis internet.
Ante kai tou xronou.
http://media.putfile.com/Moto-67![]()
![]()
Για τοσο γρηγορη δουλεια πρεπει να σου δωσω συγχαρητηρια για την ολη αποψη, και για την γαμιστερη (γιατι δεν ξερω πως αλλιως να το πω) χρηση του pan&crop στις φωτο και την γενικοτερη ενσωματωση τους στο βιντεο.
Αν θες κανε και εναν κοπο να δεις Εδω! ,ισως να χρειαστω καποια πλανα σου της πορειας μιας και εχω μονο πλανα μονο απο τα σημεια συναντησης.
Και παλι μπραβο!![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ότι και να πούμε λίγο...
Καταπληκτική εκδρομή...![]()
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ξαφνιάστικα ευχάριστα γιατί η σημερινή μας βόλτα ήταν τόσο μα τόσο καλύτερη από την περσινή...
Καταπληκτική οργάνωση από Mods-leaders κτλ, τρομερή χαρτογράφηση και αναγνώριση μιας ομολογουμένως "μπερδευτικής" διαδρομής, leaders και σκούπες άριστοι στα καθήκοντά τους !![]()
Η διαδρομή αυτή καθεαυτή πολύ καλύτερη από πέρσυ κατά την άποψη μου και τα γκρουπάκια πολύ πιο συγκροτημένα και "ώριμα" από πέρυσι. Είχαμε το χώρο μας, την άνεση μας, σωστούς ρυθμούς - όλα τα είχαμε.
Η παρέα καταπληκτική όπως πάντα, γέλιο, μάσα, αλληλεγγύη.. τι άλλο να πω!
Επίσης να πω ένα μπράβο στον Κατάνα για τη συμβολή του στο θέμα του παιδιού που είχε το ατύχημα και την αποκατάσταση του μαρσπιέ !!!
Άντε και του χρόνου!
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
έλαααα μωρέεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Επίσης να πω ένα μπράβο στον Κατάνα για τη συμβολή του στο θέμα του παιδιού που είχε το ατύχημα και την αποκατάσταση του μαρσπιέ !!!
δεν ήταν τίποτα! 100 ευρουλάκια δουλίτσα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θα πάρεις ρε Νίκ0 και εσύ ΚΤΜ;![]()
θα μάθεις να τα φτιάχνεις όλαααα
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω, ήτανε όλα υπέροχα!!!
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα και την Χρύσα σε όλους όσους δώσανε το παρόν σήμερα στην εκδρομή μιας και ο καθένας με τον τρόπο του την έκανε ονειρική. Κυρίως ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους τρέξανε, ασχοληθήκανε και σπαταλήσανε τον χρόνο τους ώστε να κυλήσουνε όλα ομαλά και όμορφα και να είμαστε τώρα εμείς σε αυτή την θέση με το χαμόγελο να μην ξεκολλάει από το πρόσωπο μας!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!
Ρε after πως μπήκες έτσι μπροστά μου στην Κ6??????
![]()
@ Pokerland
μπραβο, μπραβό, ΜΠΡΑΒΟ
![]()
![]()
![]()
Όλα ήταν super!!!!
thanks gixxerpap για την άψογη καθοδήγηση (χρωστάμε μπυρόνια!!!)
thanks deamon για τα moto-αυτοκόλητα (τα 30$$ θα τα δώσω στο vageli900 να στα φέρει :a13
thanks τον costa81 για τις ιστορίες του που μας φτιάξαν τη διάθεση- ε doctor????? (τελικά μου έκαψε πίο λίγο απόσο έλεγα)
Πολύ ωραίο το βιντεάκι, μπράβο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nlevog
Ante kai tou xronou.
http://media.putfile.com/Moto-67
Μπράβο που περάσατε πανέμορφα και επιστρέψατε ασφαλείς.
![]()
![]()