Θα ήθελα να ευχαρηστήσω κι εγώ όλους αυτούς που οργάνωσαν αυτήν την υπέροχη εκδρομή, που κατανάλωσαν χρόνο για να μπορέσουμε να περάσουμε όλοι καλά!
Μπράβο στον Leader μας! Άψογος! Όλα τα παιδιά που συνταξιδέψαμε ήσασταν πολύ καλή παρέα και τέλειοι στην συμπεριφορά στο δρόμο! Όλους τους υπόλοιπους για την προστασία που έδειξαν σε μας τα "μικρά" της παρέας, και για τις απίστευτες στιγμές γέλοιου που περάσαμε, σε ανασυντάξεις και στάσεις!
Ήταν καταπλητκική διαδρομή!!!!
Να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι!
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ γιατί μετά από τόσες ώρες στροφιλίκια, έμαθα να στρίβω καλύτερα!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Η εκδρομη ηταν απλα ΥΠΕΡΟΧΗ! Οι διοργανωτες και οι συμμετεχοντες, ηταν ΑΨΟΓΟΙ!
Απο την θεση της συνοδηγου, στο αυτοκινητο συνοδειας του 1ου γκρουπ (κυριολεκτικα η "σκουπα" της "σκουπας"), θελω να μοιραστω μαζι σας, μερικες μονο απ' τις εικονες, αυτης της πανεμορφης εμπειριας.
Ο Αλεξαντερ ειναι γεννημενος leader! Η καθοδηγηση του 1ου γκρουπ, αλλα και του αυτοκινητου συνοδειας, ηταν μοναδικη.
Η Ελενα (latris mhxanhs) ηταν η πιο ναζιαρικη, καταπληκτικη και γοητευτικη σκουπα!
Η Μαρια (mystique) σαν οδηγος, ηταν η ηρεμη δυναμη που μας εκανε να αισθανομαστε τρομερη ασφαλεια και ταυτοχρονα καταπληκτικη παρεα.
Η Ρουλα (nefeli) η καλυτερη συντροφια που θα μπορουσαμε να εχουμε, με το αστειρευτο κεφι και τις ατελειωτες πλακες, κρατουσε συνεχεια το κεφι της παρεας στα υψη.
Και τελος ευχαριστω τον Χρηστο (crs-k) (εκτος των αλλων) που μου εκανε resize τις φωτογραφιες ...
![]()
Οι φωτογραφιες με τα πανεμορφα τοπια, ειναι αφιερωμενες σε αυτους που δεν καταφεραν να ερθουν, ειτε λογω αποστασης, ειτε για αλλους λογους, αλλα ιδιαιτερα στον Makis206, τον Tifoefs και τους υπολοιπους "Ολλανδους".
Απο την πρωινη μαζωξη.
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche