Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: φερινγκ vstrom

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΤΗΣ GIVI Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120-160 ? ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.
    ΤΝΧ

Δέν παρουσιάζει διαφορές απο την Μαμά το μόνο που μπορέις να παρατηρήσεις είναι ένα τρεμοπαίξιμο της ζελατίνας επειδή οι ροδέλες που έβαλα είναι απο καουτσούκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΤΗΣ GIVI Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120-160 ? ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.
    ΤΝΧ

Φίλε DPF φοράω στο 1000 του '04 ζελατίνα KAPPA από το Moto Market με 70 Ευρώ. Το επίπεδο θορύβου είναι μηδαμινό, εξαρτάται βέβαια και από το κράνος που φοράς .Έχω full face Uvex (Wing RS) και ούτε πρόβλημα με το θόρυβο ούτε με την ανανεωσιμότητα του αέρα στο κράνος. έχω κάνει ταξίδι δικάβαλος με τριπλέτα , bagster και τα σχετικά και ταχύτητα πάνω από τα 180 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και μπορούσα χωρίς πρόβλημα να χαζεύω τα μέρη που περνούσα.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω ύψους της ζελατίνας στάνταρ θα χάνω κάποια χλμ τελικής

Αρχικά δημιουργήθηκε από Carlos.1on2
    Φίλε DPF φοράω στο 1000 του '04 ζελατίνα KAPPA από το Moto Market με 70 Ευρώ. Το επίπεδο θορύβου είναι μηδαμινό, εξαρτάται βέβαια και από το κράνος που φοράς .Έχω full face Uvex (Wing RS) και ούτε πρόβλημα με το θόρυβο ούτε με την ανανεωσιμότητα του αέρα στο κράνος. έχω κάνει ταξίδι δικάβαλος με τριπλέτα , bagster και τα σχετικά και ταχύτητα πάνω από τα 180 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και μπορούσα χωρίς πρόβλημα να χαζεύω τα μέρη που περνούσα.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω ύψους της ζελατίνας στάνταρ θα χάνω κάποια χλμ τελικής
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΡΑ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΙΜΑΙ 1.90 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΩ ΜΕ 180 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΙΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΡΙΑΚΑ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ.
    BTW Πουλαω αυτην την ζελατινα(Givi) σε καλη κατασταση 40 ευρακια,λογω τωρα που αρχιζουν οι...εντουραδες μου πεφτει λιγο ψηλη!Στην χαμηλοτερη θεση την εχω και για το υψος μου(1.80) ειναι μια χαρα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΡΑ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΙΜΑΙ 1.90 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΩ ΜΕ 180 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΙΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΡΙΑΚΑ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ.
    ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΟ ΤΗΣ. ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΣΟΧΕΣ Η ΚΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ.
    Α!!!! GIVI KAI KAPPA EINAI ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ.......

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    το μαύρο λάστιχο είναι απλά συνήθειο απο την δεύτερη μέρα κιόλας ήταν σάν να μήν υπήρχε το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την GIVI ζελατίνα ήταν οτι στην χαμηλώτερη θέση έβρισκε αρκετά στις χούφτες ..

καλοκαιράκι ερχόταν αποφασίσα να κατεβάσω την ζελατίνα στην τελευταία θέση ... και μπήκε ...

τι λάστιχα έβαλα τι ροδέλες τίποτα ζοριζε πολύ έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να την τεμαχίσω

όχι ολόκληρη μόνο λίγο απο αριστερά και δεξιά στις γωνίες που έβρισκαν ξήλωσα το λάστιχο και με μερικά μετρήματα έκοψα ένα μικρό μέρος απο αριστερά και δεξιά μετά ξαναμπήκε το λάστιχο και ήταν σαν νέο μοντέλο της GIVI πλέον τέλος τα ζοριλίκια ούτε ροδέλες ούτε τίποτα η όλη διαδικασία πήρε το πολύ 20 λεπτά απλά και γρήγορα

για πληροφορίες για φερινγ κλπ..... WWW.VSTROM.INFO

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bas%20site2bis.jpg 
Προβολές:	365 
Μέγεθος:	7,6 KB 
ID:	48374

Εμένα πάντως αυτό μου αρέσει!
    Κάποιος είχε φτιάξει ένα σχετικό post με μια άκρη που είχε αλλά δε μπορώ να το βρώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	klv_lowers.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	92363
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

...καλο ειναι αλλα δεν τρελαινομαι κιολας ...ασε που στην στραβη μιας και καγκελα δεν υπαρχουν και απο οτι βλεπω ουτε μανηταρια (ενταξει αυτα ισως να μπαινουν) αυτος που την εχει θα κλαιει μετα!

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Εμένα πάντως αυτό μου αρέσει!
    Κάποιος είχε φτιάξει ένα σχετικό post με μια άκρη που είχε αλλά δε μπορώ να το βρώ.
    Ενα μαγαζί στην Καλλιθέα στην οδό Δαβάκη ήταν να την εισάγει αλλά η προσπάθεια απέτυχε όπως μου είπε ο υπεύθυνος λόγω υψηλού κόστους(πάνω απο 300 ευρά) και τελικά ποτέ δεν έφερε το συγκεκριμένο φέρινγκ.Γιατί όμως όλοι έχουμε την τάση να τραβελοποιούμε τις μηχανές μας;
    Λες και δεν είναι κουκλάρα απο μόνη της!!!
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
    Ενα μαγαζί στην Καλλιθέα στην οδό Δαβάκη ήταν να την εισάγει αλλά η προσπάθεια απέτυχε όπως μου είπε ο υπεύθυνος λόγω υψηλού κόστους(πάνω απο 300 ευρά) και τελικά ποτέ δεν έφερε το συγκεκριμένο φέρινγκ.Γιατί όμως όλοι έχουμε την τάση να τραβελοποιούμε τις μηχανές μας;
    Λες και δεν είναι κουκλάρα απο μόνη της!!!
    Σε αυτό έχεις δίκιο. Δε ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως είναι ο έρωτας που αναπτύσσεται μεταξύ κατόχου-μηχανής και που κάνοντας διάφορα νομίζεις ό,τι ανακαλύπτεις τη τελειότητα! ( :a31: )
    Η αλήθεια πάντως είναι πως σε καμία φωτογραφία δε έχω πετύχει τη μηχανή να φαίνεται ολόκληρη με το συγκεκριμένο φέρινγκ. Άσε που δε ξέρω αν θα κάνει και καλό σε σχέση με τη θερμοκρασία που θα σηκώνει ο κινητήρας εφόσον δε θα ψύχεται σωστά. Από την άλλη ίσως και να μη παίζει τέτοιο θέμα. (TL 1000)

http://www.jmvconcept.fr/TempSite/17168.asp?rang= για δειτε .......
    Tιμή όμως;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  2. Apo pou pame gia VSTROM??
    από darkCount στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5