Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
OXI!!!!!
ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ?????
Με την δική μου, εσένα????
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
OXI!!!!!
ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ?????
Με την δική μου, εσένα????
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Κάπου εκεί στην 5η γραμμή δεν το έπιασα το υπονοούμενο!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Παλι δεν θυμασαι ε?
Κατσε να στα πω μια περιληπτικα!!!
Λοιπον εδγθγηω θηγφ γρθφη γηωυρεγγφφθωυ υγωω γυ ψρβωψ γβθυρβω θβω θβω ρβφωρηωβεριωηεοιξ0ψ ξιεθρη ερηφιεηρφιεηφ ιερηφοιε ηφ ιθεηφφ ηιερφηεοιρφη ιρηφιεηφ ιερηφ ιθερηφι ηιερθφηειφηεφηρυφγ ρυγψθυ φιεργ θεγφ θυγρφιεθηρφιθεγ ιερηφ ιθρ εηφοεηιθε ργφιεθρηφ ιεθρηφ ιεργηερκγφ ιερφη ιερφιθερηφ θεργ φεηργφιερηφεορξφορηφ ειρηφ ερηγφεοριξ εροθιηγφε ορηγ ιεερηγ εορηγ ειθρηγερ ηγερ ηγεριθηγοιερηξω ειρηγ εροι γεοριγηξεορι γεροιγ εοιρηγ εθρηγνωιθρσ γγερη γιθγσφ ωσξηγ ωσκργγφ!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θες να πεις κάτι να μην παίζεις με τις λέξεις!
![]()
Μα γιατι το λες αυτο???Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάπου εκεί στην 5η γραμμή δεν το έπιασα το υπονοούμενο!
Αν θες να πεις κάτι να μην παίζεις με τις λέξεις!
![]()
Νομιζω οτι ημουνα πολυ σαφης!!
Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικά??
Λοιπον εδγθγηω θηγφ γρθφη γηωυρεγγφφθωυ υγωω γυ ψρβωψ γβθυρβω θβω θβω ρβφωρηωβεριωηεοιξ0ψ ξιεθρη ερηφιεηρφιεηφ ιερηφοιε ηφ ιθεηφφ ηιερφηεοιρφη ιρηφιεηφ ιερηφ ιθερηφι ηιερθφηειφηεφηρυφγ ρυγψθυ φιεργ θεγφ θυγρφιεθηρφιθεγ ιερηφ ιθρ εηφοεηιθε ργφιεθρηφ ιεθρηφ ιεργηερκγφ ιερφη ιερφιθερηφ θεργ φεηργφιερηφεορξφορηφ ειρηφ ερηγφεοριξ εροθιηγφε ορηγ ιεερηγ εορηγ ειθρηγερ ηγερ ηγεριθηγοιερηξω ειρηγ εροι γεοριγηξεορι γεροιγ εοιρηγ εθρηγνωιθρσ γγερη γιθγσφ ωσξηγ ωσκργγφ!!
Αλλα εσεις οι γυναικες οτι κ να πουμε εμεις κινεζικα τα βλεπετε!!!Δεν μας δινετε ποτε την προσοχη που πρεπει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι το κακό! Ότι ξέρω και κάτι από Κινέζικα, αλλά και πάλι ακρη δε βγάζω! Άλλαξε γραμματοσειρά! Μπορεί να βοηθήσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μα γιατι το λες αυτο???
Νομιζω οτι ημουνα πολυ σαφης!!
Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικά??
Αλλα εσεις οι γυναικες οτι κ να πουμε εμεις κινεζικα τα βλεπετε!!!Δεν μας δινετε ποτε την προσοχη που πρεπει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γκουχου γκουχουΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Όοοοοοοοο,τι νάναι λέμε!
Ρε τράβα κάνε καμμιά δουλειά! Εδώ με τους "καμενους" έγινες κι εσυ μιά απ' τα ίδια!
![]()
εδω ειμαι και ακουω
δηλαδη να ερχομαστε με τα μπλουζακια καθε δευτερα και οταν εχουμε βολτα για να μας θυμασαι?? :hypnotize![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!