Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 129

Θέμα: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Ποσοι εχετε ακουσει αυτο το ονομα ,τον γνωριζετε καθολου?Εξαιρετος ελληνας επιστημονας μετα τον Καραθεοδωρη,που εφυγε και αυτος δυστυχως αναξιοποιητος απο την πολιτεια και τις εκαστοτες ελληνικες κυβερνησεις!!
    Διαβαστε εδω και περιμενω τα σχολεια σας!

http://www.newbrain.gr/giolvas/index.htm
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

κακως εμεινε στην ελλαδα για μενα........εδω πουλανε μονο η βισση και ο καρβελας ,

ισως μονο σε κανα Κουλογλου δεις κατι αξιολογο

εδω φιλε η ελλαδα τρωει τα παιδια της,διαβασε τη σελιδα που βαζω και θα καραφλιασεις!Ποσο τελικα λαλακες ειμαστε!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

πιστευω οτι οι ελληνες ειναι εξυπνοι αλλα μας εφαγε η κουτοπονηρια και λιγο η τεμπελια και η ρουφιανια ............θα μπορουσαμε να ειμασταν πολυ μπροστα αν......αν ....αν

"Εξαιρετος ελληνας επιστημονας μετα τον Καραθεοδωρη" με βασικη πηγη πληροφοριων το ... http://www.kostakis.gr ?? χμμμ, αντε κι εμεις οι ελληνες τον φτυσαμε... να μην υπαρχει καποια αναφορα στα εγκυρα επιστημονικα sites παγκοσμιως?
    Διαφορα google searches, εβγαλαν πολυ λιγα αποτελεσματα, τα περισσοτερα απο ελληνικα forums, το kostakis.gr και μερικες αναφορες σε patent numbers του...

Δεν υπαινισσομαι κατι, απλα μου εκανε εντυπωση, τοσο "καλα κρυμμενο μυστικο" ο γκιολβας?

Φαντάζομαι πως ξέρουμε τί κεφάλια είναι οι Έλληνες! (και δεν εννοώ αγύριστα κεφάλια) Μιλάω για διάνοιες! Οι διάνοιες που έχουν κάτι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα, πιστεύω πως δε πρέπει να τις πιάνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα πλοκάμια τους. Οι δήθεν που κυνηγούν τη δημοσιότητα έχουν πάντα και τρανταχτό όνομα και συνεχής εμφανίσεις και site και απ' όλα. Το καλό για τον κόσμο το κάνουν αυτοί που δε φαίνονται. Πολλές ιδιοφιύες δουλεύουν στη NASA και σε παγκοσμίου επιπέδου οργανισμούς. Η Ελλάδα έχει τροφοδοτήσει με σημαντικούς ανθρώπους όλο το κόσμο.
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

ναι, συμφωνω οτι υπαρχουν αφανεις ηρωες αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε μ εναν ανθρωπο που εκτεθηκε στον κοσμο μεσω των εφευρεσεων του κι οχι για καποιο που ηταν κλεισμενος σ ανηλιαγα υπογεια...

κι επαναλαμβανω, κεντρικη πηγη πληροφοριων το http://www.kostakis.gr μ αναφορες στο http://www.ell.gr , παραλιγο και στο http://www.e-e-e.gr

τελοσπαντων, κακως που σχολιαζω καποιον για τον οποιο δε γνωριζω... απλα μου μυρισε λιγο λιακοπουλος και σια η ιστορια. Ισως να μην φταιει ο ιδιος ο επιστημονας αλλα αυτοι που ασχοληθηκαν μαζι του ...

Σχετικά με τις πατέντες δες εδώ...
    http://www.google.gr/search?q=giolvas+system
    (δεύτερη σελίδα)

Σχετικά με τη συνωμοσιολογία, όλοι εσείς οι γήινοι είσαστε από τη φύση σας καχύποπτοι, στη πραγματικότητα οι τράπεζες μπροστά στη μούρη μας πλουτίζουν και παρ'όλο που όπως προειδοποίησε και ο Asimov τελειώνει το πετρέλαιο, και αθώοι σκοτώνονται στους δρόμους, εμείς εμβαθύνουμε σε παπαριές. Το μέλλον φαίνεται από μικρά πράγματα όπως το Debian Linux και η πεποίθηση ότι η παγκόσμια φτώχεια (καί η δουλειά κατά τον Clark) μπορεί να εξαλειφτεί -ο Clark δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για το πότε άν διαβάσεις τη τελευταία οδύσσεια.

Σχετικά με τις νύξεις ότι όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες, τώρα μας είπες κάτι νέο -όταν μοιράζονται χαρτάκια με προτεινόμενους για εκλογές από τις κομματικές νεολαίες στα νηπιαγωγεία αντί για τα γυμνάσια που γινόταν στην εποχή μου, τότε όλη σου η ζωούλα θα είναι εντελώς προγραμματισμένη και τίποτε δε θα χρειάζεται να σε ανησυχεί.

Κατά τα άλλα, κρατάω μια πισινή για ότι γράφεται στο νετ καθότι όταν ήμουν νεώτερος ήμουν και πιο ανώριμος και με επιτηδευμένα ψεύδη θα μπορούσα να σε πείσω ότι μια κουτουλιά στο τοίχο θα μπορούσε να σε προστατέψει πιο πολύ αν ΔΕΝ φόραγες κράνος.

Το έχω πει και αλλού, η απόλυτη εφεύρεση είναι ένα κουμπί σε ένα site που όποτε το πατάς ανοίγει το DVD-Rom σου και αντί για DVD έχει μέσα ένα φρεσκοψημένο κομμάτι τετράγωνης ιταλικής πίτσας.

zireous:
    1. πραγματικα, δεν ξερω σε ποιον απευθυνεσαι αλλα βρηκα το post σου πολυ διασκεδαστικα ασυνδετο και αναρχο
    2. η συνομοσιολογια οπως και το debian, ειναι σαφως υπερεκτιμημενα.
    3. To childhood's end περιμενω να γινει ταινια γιατι βαριεμαι να το διαβασω

1 Φυσικά απευθυνόμουν σε μένα, δε θα ξανασυμβεί μην ανησυχείτε.

2 Το debian (στη τελευταία έκδοση τουλάχιστον) είναι το μόνο λειτουργικό στο σύμπαν που παίζει ταινίες xvid και vcd με παρόμοια ποιότητα με αυτή των ακριβών επιτραπέζιων DVD players, εκτός των άλλων (φυσικά το pc μου είναι off-line, στο δανεικό laptop που γράφω βέβαια σιγά μη μ'αφήσει να βάλω debian ο κάτοχός του -χέζεται). Λειτουργικό σύστημα με βάση εθελοντές, ανοιχτό κώδικα και τσάμπα δε μπορεί να είναι παρά έργο εξωγήινων, που σημαίνει ότι βάζω τα winblows μόνο για motoracer 3 κλπ εκπαιδευτικά...

3 Μη μου θυμίζεις πόσα βιβλία έχω να διαβάσω θα πάω σε κάνα νησί θα διαβάζω και θα τρώω αχινούς για δεκαετίες -δε τους πάω με τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εχω να πω μετα Ursus και τεκιλας, οτι οταν η ομαδα Ε πατησει το μαγικο κουμπι που θετει σε λειτουργια το μπεβατρον tm,θα κλασουν ολοι απο τον φοβο τους.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    που εφυγε και αυτος δυστυχως αναξιοποιητος απο την πολιτεια και τις εκαστοτες ελληνικες κυβερνησεις!!
    Nα βοηθησει στην ανακαλυψη του σουπερ οπλπου με το οποιο θα κατακτησουμε το κοσμο???
    μαλλον κατι αλλο εννοεις,αλλα τι????
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Χωρις να διαβασω καμια πηγη απο τα link και πιστευωντας οτι λεμε για τον ιδιο τοτε οι Σοβιετικοι και ο Γκιολβας κατι σκαρωναν με ψυχολογικο ελεγχο και υποσυνηδειτο και τετοια κουφα... Αν βρω την συνεντευξη του που το αναφερει θα την ποσταρω.

Ειναι στον παλιο δισκο... να δω ποτε θα τον συνδεσω να κανω back up...

Προσωπικά πιστεύω, οτί όντως ο Γκιόλβας κάποτε είταν καλός επιστήμονας, αλλά κάπου στην μετέπειτα πορεία ,κάτι ``λασκάρησε``...

Και αυτός και ο Φουράκης και ο Γκάλβος, κάτι έπιναν παρέα και δεν μας έδιναν...

Το μόνο που ``συγκρατώ`` και δέχομαι από το κείμενο, είναι η αποψή του για τις επιπτώσεις που επέφερε το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Όλα τα άλλα είναι τρομακτικά παρατραβηγμένα...
    vrooommmmm!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

2 Το debian (στη τελευταία έκδοση τουλάχιστον) είναι το μόνο λειτουργικό στο σύμπαν που παίζει ταινίες xvid και vcd με παρόμοια ποιότητα με αυτή των ακριβών επιτραπέζιων DVD players, εκτός των άλλων (φυσικά το pc μου είναι off-line, στο δανεικό laptop που γράφω βέβαια σιγά μη μ'αφήσει να βάλω debian ο κάτοχός του -χέζεται). Λειτουργικό σύστημα με βάση εθελοντές, ανοιχτό κώδικα και τσάμπα δε μπορεί να είναι παρά έργο εξωγήινων, που σημαίνει ότι βάζω τα winblows μόνο για motoracer 3 κλπ εκπαιδευτικά...
    ντεν χρησιμοποιω windows για τιποτα

hint: το mplayer "παιζει" σ ολα τα *nix flavors

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19
  2. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 13:55
  3. Ποσοι εχετε GPS ???
    από Giannis_L στο forum Off topic