ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ............
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ............
Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια,
ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dep
nai nai
:hypnotize:hypnotize
![]()
![]()
.......meraaaaaaaaaaaaa
Καλημέρα στους απανταχού μηχανόβιους του forum και λοιπούς.
Δυστυχώς φίλε DEP ούτε ενέργεια μας έχει μείνει από χθες, ούτε δύναμη αλλά και από γκρίνια δε πάμες πίσω!!! Άμα ο άλλος είναι πρόσχαρος...Δε πειράζει. Άλλη μια μέρα είναι, θα περάσει...
ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!![]()
![]()
Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια,
ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dep
ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!![]()
![]()
Α....ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..!!
ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΙΑΘΕΣΗ,ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ DEP ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΩ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΠΙΣΙΑ...!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
:ZZZ: :o :ZZZ: :o :ZZZ: :o :ZZZ:
min kanete fasaria simera
giati me ta kipela tis koupes ke tis gava8es exoume pa8i tin leksi pou ksekinai apo kse....
ante ke kalo ipno
:ZZZ: :ZZZ: :o :ZZZ: :ZZZ:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 16 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΥΘΗΡΑ (ΜΟΝΟ 13 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Μπα, και εγώ που πήγα διακοπές μου φάνηκαν λίγες.(5 μέρες).Αρχικά δημιουργήθηκε από dep
![]()
Γι' αυτό πρέπει να πάμε ξανά μπας και καταλάβουμε τίποτα... Το έχω πει εγώ... Οι καλές διακοπές ξεκινάνε 1 Ιουνίου και τελειώνουν 31 Αυγούστου...Και απο Σεπτέμβρη βλέπουμε...
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Νομίζω πως ο Κώστας έκανε το σχόλιο της ημέρας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
Καλημέρα στους απανταχού μηχανόβιους του forum και λοιπούς.
Δυστυχώς φίλε DEP ούτε ενέργεια μας έχει μείνει από χθες, ούτε δύναμη αλλά και από γκρίνια δε πάμες πίσω!!! Άμα ο άλλος είναι πρόσχαρος...Δε πειράζει. Άλλη μια μέρα είναι, θα περάσει...
Μια από τα ίδια και γω.... κουουούρασηηηη!!!
![]()
![]()
![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
re ide kanis ton jimbar?
pou ine afto to atomo?
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna