Δώσε μου εσύ τους κωδικούς που ζητάω για το ρουλεμαν και γινόμαστε αμέσως από 19....21 και δε πλερώνουμε τα τσίπουρα, αφού ως γνωστών το black jack κερδίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κορίτσια !!!!
Εσείς με τα "αχνά" στο 1ο post !!!
Κάντε κάτι, γιατί έχουμε 18 bold (και ένα ακόμη "κρυφό"...), οπότε χρειαζόμαστε άλλον έναν για να γίνουμε 20 !!!
Διότι, άλλο presige έχει να παραγγέλνεις στο καφενείο 20 τσίπουρα, και άλλο ΜΟΝΟ 19 !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουχί !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εσυ εισαι ο κρυφος ?![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕν εννοούσα "κρυφοαδελφή"...
:rotflmao:
![]()
Και πες στον Καπετάνιο, ότι από την στιγμή που αποσύρθηκε, οποιοδήποτε post του θεωρείται spamming !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ποιο ρουλεμάν ρε Γιάννη ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Δώσε μου εσύ τους κωδικούς που ζητάω για το ρουλεμαν και γινόμαστε αμέσως από 19....21 και δε πλερώνουμε τα τσίπουρα, αφού ως γνωστών το black jack κερδίζει![]()
![]()
![]()
![]()
Για εγκυμοσύνες δεν μιλούσαμε ως τώρα ???
![]()
![]()
![]()
Τότε αγαπητέ ξυρίστε τα όλα τα ποστ μου γιατί εξ' αρχής είχα πει οτι δεν θα έρθω..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και πες στον Καπετάνιο, ότι από την στιγμή που αποσύρθηκε, οποιοδήποτε post του θεωρείται spamming !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Καλή η πατέντα με το φορτηγάκι πάντως...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό το έχουμε ψιλολύσει (με παρακαλάει να φύγω και κάνω τον δύσκολο)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ποιο ρουλεμάν ρε Γιάννη ???
![]()
![]()
![]()
Για εγκυμοσύνες δεν μιλούσαμε ως τώρα ???
![]()
![]()
![]()
Ένας φίλος με αφρικα παίζεται να έρθει αλλά θέλει να αλλάξει τα ρουλεμαν του τιμονιου με της SKF και δεν ξέρει μεγέθη
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν τΟν λεω τιπτις, γιατι κατα βαθος ακομα το σκεφτεται !![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το έμενταλ ρε παιδί μου...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τα ανοίγει, τα "πνίγει" στο σκληρό γράσσο (γραφιτούχο κατά προτίμηση...), σφίγγει λίγο παραπάνω τον λαιμό (όχι τον δικό τουΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ένας φίλος με αφρικα παίζεται να έρθει αλλά θέλει να αλλάξει τα ρουλεμαν του τιμονιου με τις SKF και δεν ξέρει μεγέθη) και είναι έτοιμος ...
΄
Καλύτερα να αφήσει τα καινούρια για ΜΕΤΑ την βόλτα !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ψήνεται με τίποτα ο αφιλότιμος. 50 λεπτά μιλούσαμε χθές στο τηλέφωνο και δεν τον κατάφερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιλοκόβω κανένα τηλεφωνηματάκι νυχτιάτικα στο Σμόκοβο, του τύπου "που είστε ρε μαλάκες, είμαι στα Φουρνά και δεν σας βλέπω πουθενά" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
ούτε εσύ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα ανοίγει, τα "πνίγει" στο σκληρό γράσσο (γραφιτούχο κατά προτίμηση...), σφίγγει λίγο παραπάνω τον λαιμό (όχι τον δικό του) και είναι έτοιμος ...
΄
![]()
![]()
![]()
ρε γκαμώτη μου
γρανιτούχο θες να πεις....:rotflmao:... (γραφιτούχο κατά προτίμηση...), σφίγγει λίγο παραπάνω τον λαιμό (όχι τον δικό του) και είναι έτοιμος ...
΄
![]()
![]()
[/B]