Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ναι μπλε...
Απ'όσο ξέρω όμως δεν βάζουν μηχανές στα Μέγαρα...![]()
17 και 18 Ιουλη ειναι ανοικτη η πιστα λεμε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ναι μπλε...
Απ'όσο ξέρω όμως δεν βάζουν μηχανές στα Μέγαρα...![]()
17 και 18 Ιουλη ειναι ανοικτη η πιστα λεμε...![]()
Ρε παιδιά αν είναι ανοιχτή, τότε δεν πάμε; και καμία καθημερινή καλύτερα να μην έχει πολύ κόσμο...
Θάνος..
Τι εννοείς όμως καμία σχέση;Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μπαινουν κανονικοτατα!!μην ανησυχεις για αυτο!!!εχω μπει αλλες 2 φορες!φυσικα καμια σχεση με την φορα που μπηκαμε τωρα με τουσ εκπαιδευτες!
Θάνος..
Μίλησες εσύ με το παληκάρι που έχει το μηχανάκι μου..>?
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Όχι, απλά το πήρε το μάτι μου γιατί νομίζω δεν υπήρχε και άλλο monster στο μάθημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Μίλησες εσύ με το παληκάρι που έχει το μηχανάκι μου..>?
Θάνος..
καταρχιν καλισπερα λινα.μου εχεις κανει πμ?κατσε θα δω τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Τι εννοείς όμως καμία σχέση;
οταν μπηκαμε μεσα μονοι μας νομιζαμε οτι πηγαιναμε γρηγορα και προ παντων σωστα.μολις μπηκαμε μεσα με τουσ εκπαιδευτες.....εκει η απογοητευση στο μεγαλειο της!!τελικα δεν ξεραμε σχεδον τιποτα!
απο το πωσ επρεπε να κραταμε το τιμονι οταν στριβουμε,οτι το κεφαλι πρεπει να ειναι εξω απο την μηχανη και οχι..κατω απο το φαιρινγκ οπως νομιζα,τεχνικες φυσικα που επειδη μου ηταν παντελως αγνωστες μολις τις εφαρμωσα..δεν βολευομουν να στριψω!!!στην αρχη τουλαχιστον,στο τελος μολις αρχισα να συνιθηζω.......τελειωσε το μαθημα!!!!!
λινα θα δω τα πμ καιν θα σου απαντησω μολις θα ξαναμπω μεσα.μου κανει εντυπωση ομως που δεν ειδα πουθενα αναφορα για πμ.
Α καλά αυτό σίγουρα... καμία σχέση... εγώ νόμιζα ότι εννοούσες κίνηση μέσα στην πίστα, πολυκοσμία και τέτοια...Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
καταρχιν καλισπερα λινα.μου εχεις κανει πμ?κατσε θα δω τωρα.
οταν μπηκαμε μεσα μονοι μας νομιζαμε οτι πηγαιναμε γρηγορα και προ παντων σωστα.μολις μπηκαμε μεσα με τουσ εκπαιδευτες.....εκει η απογοητευση στο μεγαλειο της!!τελικα δεν ξεραμε σχεδον τιποτα!
απο το πωσ επρεπε να κραταμε το τιμονι οταν στριβουμε,οτι το κεφαλι πρεπει να ειναι εξω απο την μηχανη και οχι..κατω απο το φαιρινγκ οπως νομιζα,τεχνικες φυσικα που επειδη μου ηταν παντελως αγνωστες μολις τις εφαρμωσα..δεν βολευομουν να στριψω!!!στην αρχη τουλαχιστον,στο τελος μολις αρχισα να συνιθηζω.......τελειωσε το μαθημα!!!!!
λινα θα δω τα πμ καιν θα σου απαντησω μολις θα ξαναμπω μεσα.μου κανει εντυπωση ομως που δεν ειδα πουθενα αναφορα για πμ.
Πάντως αν παίζει η πίστα είμαι μέσα...
Θάνος..
Και τα μαθήματα με τι φόρμα τα έκανες; Δεν έχει κανένας να σου δώσει;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν ειχα φορμα θα ημουν και εγω μεσα....![]()
![]()
![]()
Θάνος..
ειχα βρει τοτε. τωρα χλομο... και δε παιζει ευρω να αγορασει... κερασει κανεις?![]()
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ....
ΑΨΩΓΟς Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ..ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΜΑς ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕς ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ....
ΘΑΝΟ ΤΟ ΦΑΖΕΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΜΠΛΕ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΡΑΝΟς ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΑΡΑΙ??
Ωχ ναι... μ'έπιασες :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ....
ΑΨΩΓΟς Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ..ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΜΑς ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕς ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ....
ΘΑΝΟ ΤΟ ΦΑΖΕΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΜΠΛΕ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΡΑΝΟς ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΑΡΑΙ??!!!
Σε πήρε τηλέφωνο ο φωτογράφος ή τον ξαναπήρες εσύ; εμένα μου είπε Δευτέρα-Τρίτη ότι θα περάσει από την περιοχή μου και τον περιμένω να με πάρει τηλέφωνο...![]()
Θάνος..
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ωχ ναι... μ'έπιασες :smilea:!!!
Σε πήρε τηλέφωνο ο φωτογράφος ή τον ξαναπήρες εσύ; εμένα μου είπε Δευτέρα-Τρίτη ότι θα περάσει από την περιοχή μου και τον περιμένω να με πάρει τηλέφωνο...![]()
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΞΙΣΟΥΝ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΚΑΝΤΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.
Πήρα σήμερα το cd...
Θέλω πάλι...![]()
ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ !!!!
Θα έπρεπε η τιμωρία για τους παραβάτες μηχανόβιους να είναι ο εγκλεισμός σε μία πίστα για βελτίωση των οδηγικών μας γνώσεων!![]()
Θάνος..