Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Me To Z Pas Taxidi?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Me To Z Pas Taxidi?

GEIA STA KAWASAKIA
    H8ELA NA ROTHSO OSOYS EXOYN Z ,AN FORTONEI H VALITSES PISO XORIS SXARES KAI AN KANEIS TAXIDI ME 150km-170km SXETIKA XALARA H SE SKIZEI O AERAS.EXO ENA MONSTER KAI EPHDEI HDH TO MONSTER DEN PERNEI SXEDON TIPOTA EPANO KAI EXEI POLY VIBRA SE TAXYTHTES PANO APO 140 KAI GIA POLY ORA ARXHZEI SEX!TO SKEFTOMAI NA PARO TO Z750 (EINAI K PAIXNIDIARIKO) H TO ZX12.ALLA TA NAKED TA BRISKO PIO VOLIKA K DEN XERO...TI LETE?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Re: Me To Z Pas Taxidi?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    GEIA STA KAWASAKIA
    H8ELA NA ROTHSO OSOYS EXOYN Z ,AN FORTONEI H VALITSES PISO XORIS SXARES KAI AN KANEIS TAXIDI ME 150km-170km SXETIKA XALARA H SE SKIZEI O AERAS.EXO ENA MONSTER KAI EPHDEI HDH TO MONSTER DEN PERNEI SXEDON TIPOTA EPANO KAI EXEI POLY VIBRA SE TAXYTHTES PANO APO 140 KAI GIA POLY ORA ARXHZEI SEX!TO SKEFTOMAI NA PARO TO Z750 (EINAI K PAIXNIDIARIKO) H TO ZX12.ALLA TA NAKED TA BRISKO PIO VOLIKA K DEN XERO...TI LETE?
    An goystareis prostasia k ekmetalleysi gazioy pare to z 750 S..alla opos katalaba pas gia naked..opote an eisai pano apo 1.80 sigoyra meta ta 150 tha tros xyliki ap ton aera..Pantos an einai na pares z750 naked k na to plakoseis me zelatines klp pare to S...amartia tha nai..pes kana geia k sti Yamaha..den'kako..

Φορτωμα στο Ζ ? Και στο naked?

Το S ειναι για σενα..

Be safe... Nomatter what...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    OTAN KANO +500km SE MIA MERA ETSI ME 1 STASH KAI XORIS ANEMO8ORAKA SE MONSTER.....DEN NOMIZO NA EXO PROVLHMA ME TO NAKED.AN EINAI POIO XALARO STO TAXIDI FORTOMENO ME ENDIAFEREI KAI AN FORTONEI XORIS SXARES...DEN M'ARESEI NA BAZO ANEMO8ORAKES KAI SXARES STHN MOTO.
    HELLO KAI STA YAMAHAKIA ME TO MONSTER EXO POLY VIBRA KAI KOYRAZEI KYRIOS TA XERIA KAI APO TA 140+ XTYPAEI O AERAS ARKETA....NOMIZO OTI KAPOY EIXA DIAVASEI OTI TO Z MEXRI TA 170 EINAI SXETIKA XALARO...GIAYTO ROTAO KIOLAS AN KAPOIOS TO EXEI NA PEI...
    THANX BIKERS.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fuori rimini.jpg 
Προβολές:	751 
Μέγεθος:	26,4 KB 
ID:	47595
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Kana test ride an boroyses na kaneis pisteyo tha tan telika i pio antikeimeniki apopsi filaraki...koitaxe to ..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    OTAN KANO +500km SE MIA MERA ETSI ME 1 STASH KAI XORIS ANEMO8ORAKA SE MONSTER.....DEN NOMIZO NA EXO PROVLHMA ME TO NAKED.AN EINAI POIO XALARO STO TAXIDI FORTOMENO ME ENDIAFEREI KAI AN FORTONEI XORIS SXARES...DEN M'ARESEI NA BAZO ANEMO8ORAKES KAI SXARES STHN MOTO.
    HELLO KAI STA YAMAHAKIA ME TO MONSTER EXO POLY VIBRA KAI KOYRAZEI KYRIOS TA XERIA KAI APO TA 140+ XTYPAEI O AERAS ARKETA....NOMIZO OTI KAPOY EIXA DIAVASEI OTI TO Z MEXRI TA 170 EINAI SXETIKA XALARO...GIAYTO ROTAO KIOLAS AN KAPOIOS TO EXEI NA PEI...
    THANX BIKERS.
    κοιτα, χαλαρο ΔΕΝ ειναι, ανεκτο ειναι!

το εχω ξαναπει, προσωπικα δεν εχω προβλημακαι στα 170-180 οπως και αρκετοι φιλοι, αλλα δεν αντεχουν ολοι (ισως αν εισαι πανω απο 1.80 να υπαρχει προβλημα... πιθανο).

τωρα για φότωμα... είχα δει κάτι σαμάρια σε φώτο κάποτε αλλά δεν ασχολούμαι με φορτωτικές εργασίες....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το μοτερι σε παει ΧΑΛΑΡΑ 200 ρες για οσες ωρες γουσταρεις.... καμια σχεση με το 2κυλινδρο τερατακι σου ...

ΕΣΥ θα αντεξεις τον αερα?

στο γυμνο δυσκολα βαζεις μπαγκαζιερες κτλ. γνωμη μου αν θες να κανεις ταξιδακια με συναναβατη ΑΝΕΤΑ παρε το S

αν ταξιδευεις μονος, και εγω το γυμνο εχω (1000) και το βρησκω οκ για μενα... ειμαι καφρος το ξερω αλλα δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...

Ετσι ετσι!!!
    Αφηστε το S να το εχω μονο εγω και 2-3 ακομη.
    Θα γινουμε και πιο σπανιοι απο τις MV AGUSTA, να μας βλεπετε στον δρομο και να ζηλευετε!!!!

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ετσι ετσι!!!
    Αφηστε το S να το εχω μονο εγω και 2-3 ακομη.
    Θα γινουμε και πιο σπανιοι απο τις MV AGUSTA, να μας βλεπετε στον δρομο και να ζηλευετε!!!!

o 2os ειμαι εγω... ο τριτος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
    o 2os ειμαι εγω... ο τριτος?
    Ωπα τεσσερις
    Lantz & dbandit ακομα

Μαν εγω στο Τερας εχω βαλει τη ζελατινα και ειμαι πολυ ανετος στα 170...
    Ουτε να σκυβεις ουτε τιποτα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ωπα τεσσερις
    Lantz & dbandit ακομα

Σωστός!!

Εγω φιλε μου εχω το 750,εχω βαλει την givi επανω που μπαινει χωρις να τρυπησεις το μασκακι(επανω σε βασεις που στειριζοντε στην τιμονοπλακα)χτυπαω τις200αρες χωρις πολυ σκυψιμο!

Τωρα για βαλιτσες που λες βαζω 2 σαμαρια της καμερουν και πηγαινω αερα μεχρι και 170+, κανενα προβλημα απλα στα σαμαρακια της εθνικης και στις αναπηδησεις μπορει να κουνηθουνε λιγακι και να ακουμπησουνε εξατμιση οποτε καταλαβαινεις,αν λυσεις το προβλημα αυτο με μια τιτανιου πιθανον να μην εχεις προβλημα!
    Τωρα με σαμαρια αλλα και δικαβαλο δεν εχω εμπειρια....σε αυτο θα ειναι αρμοδιοι αλλοι να απαντησουνε..
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...
    Οπως ειπε και ο idi, αν το γουσταρεις το μηχανακι σου γουσταρεις και το πως ειναι φτιαγμενο και ξερεις οτι μετα τα 180 παλευεις με τον αερα!εκει ξεκιναει η γλυκα του....!!Ουτε για αστειο για φοτωμα, θα τρως πολλους στροβιλισμους πιστευω
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok
    Σχετικα με τον αερα στο Ζ..
    Εχω την μικρά ζελατίνα της kawasaki και πραγματικά η διαφορα στον αερα που ειναι ελάχιστη.
    Τσαμπα τα 80ευρω-την εγκρίνω απο οπτικής πλευράς-.

Εκει πραγματικά χαρηκα το μηχανακι και μπορεσα να βγω εθνικη και να κινηθώ γρήγορα ήταν οταν αλλαξα ΚΡΑΝΟΣ!!
    Είχα ενα Suomy,δεν θυμάμαι model(κοστος περίπου 200ευρω) και απόκτησα ενα Shoei XR1000. H μέρα με τη νύχτα....
    Τότε καταλαβα το μηχανακι και τι μπορούσε να κάνει.

Επίσης προβλημα με το extra φορτίο δεν θα ελεγα πως εχεις, τουλάχιστον οταν δεν εχεις 2ο ατομο πάνω.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Poia Einai ayti me to z750!!!!!!
    από jp79 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 16:45
  2. 2i toumpa me to fazer mou
    από tamis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 09:59
  3. kalimera apo asxeto anthropo me to spor
    από tiganis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 09:09
  4. Den odigoume me to stoma anoixto
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 11:37
  5. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF