αχχ.... στανιαρα. ρε αυτο ειναι που εψαχνε ο sonic. ένα site να μπαίνεις να τα χώνεις. Υπάρχουν τοσο γελοία άτομα και καγκουραίοι εκει μέσα που δένει το γλυκό!
αχχ.... στανιαρα. ρε αυτο ειναι που εψαχνε ο sonic. ένα site να μπαίνεις να τα χώνεις. Υπάρχουν τοσο γελοία άτομα και καγκουραίοι εκει μέσα που δένει το γλυκό!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Παντως για την ζωνη δεν με ενοχλει που δεν φορανε οι μπατσοι αλλα οι ταξιτζιδες...
Μια φορα μπηκα σε ενα ταξι και ειχε βαλει χαρτι στην σχισμη για την ζωνη... οπως μπηκα βγηκα... ενω οταν την φοραω κοιτανε σαν χανοι μερικοι... ΕΛΕΟΣ
Χεχε. μια φορά μπαίνω σε έναν ταρίφα κ φοράω τη ζώνη. Εκτός το ότι μου έκανε μαυρο το μπλουζάκι μου (ένας Θεός ξέρει από πότε έιχε να τη χρησιμοποιήσει), μου λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Παντως για την ζωνη δεν με ενοχλει που δεν φορανε οι μπατσοι αλλα οι ταξιτζιδες...
Μια φορα μπηκα σε ενα ταξι και ειχε βαλει χαρτι στην σχισμη για την ζωνη... οπως μπηκα βγηκα... ενω οταν την φοραω κοιτανε σαν χανοι μερικοι... ΕΛΕΟΣ
Σιγά , τι τη φοράς; Όταν μπείς στο δικό σου φόρα τη.
Α, δηλαδή αν είσαι μέσα σε ταξί δε τρακάρεις ε; τι καλά...
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31:
πω πω φιλαρακο εισαι ποοοοολυυυυυ αντρας λεμε....![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Ελα μου ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Απο που βγηκαν αυτοι ρε?![]()
![]()
τι να πει κανεις![]()
![]()
Ολοι εκει μεσα ειναι οδηγαρες και πανω απο ολα ειλικρινεις:rotflmao: :rotflmao:
-Και που λές είμαι στην παραλιακή με το ΧΤ μου και κάνω γύρω στα 3 χιλιόμετρα σούζα και κάποια στιγμή βλέπω τη μπροστά ρόδα να παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Ελα μου ντε![]()
![]()
τι να πει κανεις![]()
![]()
Ολοι εκει μεσα ειναι οδηγαρες και πανω απο ολα ειλικρινεις:rotflmao: :rotflmao:
- Και τι έκανες;
-Βγάζω το 17άρι και αρχίζω και σφίγγω...
τελικα τα παιρνω πισω αυτα που ειπα για αυτο το forum:rotflmao:
εχει πολυ γελιο γιατι εχουν μπει απο εδω και απαντουν στα post:rotflmao: μπητε και δεν θα σας μεινει αντερο:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ρε guys...
![]()
το οτι δε συμφωνουμε με τον τροπο που λειτουργουν...και με τα μυαλα που κουβαλανε..
δε μας δινει το δικαιωμα να μπαινουμε στο φορουμ τους και να τους κραζουμε ετσι![]()
τουλαχιστον εφτιαξαν δικο τους χωρο για να λενε οτι λενε...μην γινομαστε και μεις "καφροι" χωνοντας μπινελικια ως guests
![]()
![]()
![]()
θα φαω κραξιμο τωρα ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
den ine sosto na ta xonoume, alla min nomisoun kiolas oti oli ine san kai aftous...
Ego afton ton vlaka me tin fatsa kai to nick BILLWANTED kapou ton ksero...![]()
.....Kai pou lete imoun me tsita ta gazia kai ekana padilikia kai egrafa kato kai ena stroumfaki me ide kai ego tou tin ekana kai aniksa to gazi kai ton afisa kolones, kai meta kai meta kai meta ... kai meta ksipnao se ena aspro domatio se ena nosokomio , nomizo KAT to elegan(stin kaliteri...) a re ksilo pou theloun...
![]()
![]()
Zbandit750
Σε ευχαριστω για το link μου εφτιαξες την μερα.
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
το σαιτ γαμει λεμε....
θα παω να γραψω και εγω για μια φορα που πηγα για κυνηγι και σκότωσα
τον Κινγκ Κονγκ....![]()
![]()
η...
Πινγκ Πονγκ τον λέγανε..δε θυμάμαι και καλα..:rotflmao:
που λετε εγω μια φορα εκανα μπανικοπ με το κτμ...
και σκαει ζετας και μου κανει σημα να σταματησω και...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΛΕΕΙ..:rotflmao:
![]()
Ρε παίδες τα τυπάκια είναι γιακαι για κλάμματα
![]()
Έχει λέει γίνει και παννελλαδικής εμβέλειας και πρέπει να λέτε σε ποιο μέρος θ'ετε να τα στήσετε.![]()
![]()
![]()
Το κακό είναι ότι συνήθως αυτά τα βλέπουν οι πιτσιρικάδες και νομίζουν ότι άμα πάρουν "μηχανή εντούρο μεγάλου κυβισμού", με την κώμη να ανεμίζει στο νοτιά και την αεροδυναμικού τύπου παντόφλα θα μακρύνει το πουλί τους........![]()
![]()
![]()
.......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......
xalia...........![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραιος Zbandit750...
Μιλάμε για ψυχοθεραπεία... μπαίνεις μεσα... διαβαζεις... και σου φέυγουν όλα τα άγχη από τα γέλια....
Το ωραίο είναι ότι όλο το site είναι τελείως αλλού γι' αλλού... έλιωσα στο γέλιο....
Πέρα από το χαβαλέ παντως πιστεύω ότι καλώς γίνετε το κράξιμο μπας και καταλάβουν τι Μ@Λ@ΚΙΕΣ λένε και ότι με όλα αυτά θα πάρουν και κανένα πιτσιρικά στο λαιμό τους...
Ασε που βρέθηκε και ο μ@λ@κοπίτουρας που έκανε καγκουριές στην πορεία...
http://www.mototuning.gr/forum/viewtopic.php?p=220#220
Βαράτε τους ρε αλύπητα... Τέτοια ζώα που είναι... και προπαντώς πρίν πάρουν κάνεναν στο λαιμό τους (δις)...
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata