Τίς καλημέρες μου στο forum και αφού την γλύτωσα σήμερα το πρωί απο βέβαιο θάνατο είπα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου έτυχε καθώς πήγαινα στην δουλειά μου.
Ωρα 7:45 και έχω μπεί στην περιφεριακή του Υμητού απο Γλυκά Νερά με κατεύθηνση πρός Λ.Κατεχάκη.Κίνηση ελάχιστη εκείνη την στιγμή και αρχίζω να μπαίνω στα πρώτα Τούνελ (στό ύψος της Αγ.Παρασκευής).Ένα μέτρο μετά την είσοδο του πρώτου Τούνελ....ακούω ένα Κράαααακ απο μπροστά, φέυγουν κομμάτια απο το μπροστά φτερό, τρέμει το τιμόνι και η μηχανή αρχίζει να χάνει το μπροστινό αλλά ευτηχώς με με λίγα φρένα και με σχετικά χαμηλή ταχύτητα που ήμουν (και ευτηχώς όχι πλαγιασμένος) κατάφερα να την κρατήσω και να κάνω δεξιά.
Αλάρμ, κατεβαίνω και τι να δώ?
Μια μπετόβεργα (ψιλή) έχει σπάσει το φτερό έχει τυλιχτεί γύρω απο την πίσω πλευρά του δεξιού δισκόφρενου και η μια άκρη της ακουμπάει (και φρενάρει) το πλάγιο μέρος του ελαστικού ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κρέμεται στα αριστερά 2 εκατοστά μπροστά απο το λεβιέ ταχυτήτων!!!!!!!!!
Προφανός μέσα στο σκοτάδι (αρχή του τούνελ) την πέρασα απο επάνω κτλ κτλ.
Θέε μου είμαι ζωντανός.......
Αστυνομία (καταγραφή γεγονότος) - Οδική της Α.Ο μεταφορά στο συνεργείο.Δήλωση στην ασφαλιστική μου για καταγραφή του ατυχήματος.ψάξιμο με την νομική προστασία της ασφαλιστικής μου - για επόμενες κινήσεις,ένα πακέτο τσιγάρα,μισός καφές σκέτος,ένα σκασμένο λάστιχο,δουλειά δεν πήγα σήμερα...ευτηχώς είχα οδική μεταφορά απο την αγορά της μηχανής και δεν πλήρωνα κερατιάτικα...
Θά πάρω τηλ και κανένα δικηγόρο καλού κακού πρίν μιλήσω με Αττική Οδό.Πάντως ο Αστυνομικός που ήρθε με περιπολικό (γαλονάς)μαζί με το Βανάκι της τροχαίας μου είπε ότι έχω ελπίδες για αποζημείωση και ο τύπος της Οδικής να κάνω τον σταυρό μου που είμαι ζωντανός όταν εόδε που είχε πάει το σίδερο....
Δέν ήρθε η ώρα μου ακόμα, και σίγουρα θα ξανακαβαλήσω μηχανή.Απλά οοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυφφφφ.....
Αν κάποιος έχει καμία καλή συμβουλή για το πώς θα μπορούσα να κινηθώ καλύτερα θα το εκτιμούσα πολύ πολύ.
Πάντα όρθιοι παίδες δεν μασάμε
![]()
![]()