ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΕΟ ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Άντε να βάλουμε μερικές αν και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο (επιεικής χαρακτηρισμός, γιατί ειναι κατά βάση μ@λ@κίες :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Πάρτε ένα καπετάνιο στο Καλλιμάρμαρο (κάποια μας έστησε και για να περάσουμε την ώρα μας βγάζαμε φωτογραφίες)
![]()
Αλλη φορά να φωνάζεις " Το πουλάκι το πουλάκι " για να γυρίζω και να παίρνω πόζαΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
zubitos & Anritsu![]()
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Αλλη φορά να φωνάζεις " Το πουλάκι το πουλάκι " για να γυρίζω και να παίρνω πόζα![]()
![]()
![]()
ΟΚ....
![]()
Sygnommi ..
oli i parea itan 3 atoma mono ? h gia na bgaloun foto prepei na exoun megala mesa ?
ektos kai an ...oi sygegrimenoi 3 opote eblepan flass olos tyxaios petagontan mprosta sto fako....!:rotflmao:
H παρέα ξεκίνησε με 6 άτομα (Cpt. Haddock, tati, Anritsu, zubitos, Maira και εγώ) από Καλλιμάρμαρο και παρακάτω (πού ήμασταν άραγε...) ενσωματώθηκαν οι γεροπιτσιρικος και manamanam.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Sygnommi ..
oli i parea itan 3 atoma mono ? h gia na bgaloun foto prepei na exoun megala mesa ?
ektos kai an ...oi sygegrimenoi 3 opote eblepan flass olos tyxaios petagontan mprosta sto fako....!:rotflmao:
Στο Σούνιο μας περίμεναν αρκετοί (gcrook, kostom, katanas και άλλοι) και αργότερα ήρθαν bartlal και capo998.
Κάποιοι δεν ήθελαν να εμφανιστούν, μας άφησε και από μπαταρία... Αυτά![]()
Ax Ax anorganotoi ...
( ooooxiii den zileuo ntax ? )
Ανοργάνωτοι θα ήμασταν αν χανόντουσαν οι μισοί... Αν δε βγήκαν φωτογραφίες δεν τρέχει τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Ax Ax anorganotoi ...
( ooooxiii den zileuo ntax ? )![]()
(πήγαμε Σούνιο ζήλεια ζήλεια :rotflmao: )
Ρεεεεεε!!!
αυτός που είχε την ιδέα να με ξυπνήσει για να ακούσει το MyTone,
να έρθει σπίτι,
χρωστάει εντριβές... και κομπρέσες....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()