Θέλω πολύ να έρθω αλλά προέκυψε κάτι αύριο.
Κάντε σας παρακαλώ ένα ποιοτικό έλεγχο στο μαγαζί, κρατείστε αν γίνετε χρόνους εξυπηρέτησης και επίσης μια φωτό από αυτά τα στρογγυλά που περιποιείται ο Deamon.![]()
Να περάσετε καλά παίδες![]()
Θέλω πολύ να έρθω αλλά προέκυψε κάτι αύριο.
Κάντε σας παρακαλώ ένα ποιοτικό έλεγχο στο μαγαζί, κρατείστε αν γίνετε χρόνους εξυπηρέτησης και επίσης μια φωτό από αυτά τα στρογγυλά που περιποιείται ο Deamon.![]()
Να περάσετε καλά παίδες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Ισως και εγώ να έρθω τελικά.
[list=1][*]bartlal (?)[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR (?)[*]Nrgman (?)[/list=1]
κατα 90% και εγω μεσα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
κατα 90% και εγω μεσα![]()
κι άλλος
[list=1][*]bartlal (?)[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR (?)[*]Nrgman (?)[*]zubitos (?)[/list=1]
έτυχαν οικογενειακές υποχρεώσεις τι να κάνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
[list=1][*]bartlal (?)[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR (?)[/list=1]
καλά να περάσετε και με προσοχή![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ευχαριστούμε δεσποινίς σκούπα :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
έτυχαν οικογενειακές υποχρεώσεις τι να κάνουμε...
καλά να περάσετε και με προσοχή![]()
Σιγουρεύτηκε και ο PJR...
[list=1][*]bartlal (?)[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR[*]Nrgman (?)[*]zubitos (?)[/list=1]
βάλτε κι ένα ίσως και για μένα..έχει να κάνει με τον αν θα ξυπνήσω ή όχι. :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
βάλτε κι ένα ίσως και για μένα..έχει να κάνει με τον αν θα ξυπνήσω ή όχι. :ZZZ:![]()
[list=1][*]bartlal (?)[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR[*]Nrgman (?)[*]zubitos (?)[*]Xlitos (?)[/list=1]
Τελικά θα έρθει και ο bartlal![]()
[list=1][*]bartlal[*]Λεωνίδας[*]Daemon[*]Alexander[*]PJR[*]Nrgman (?)[*]zubitos (?)[*]Xlitos (?)[/list=1]
Υπαρχει μια περιπτωση να ερθω να σας βρω στο Μαιστραλι!Με το τουτου ομως....δυστυχως μηχανακι δεν εχω ακομηΟπως και να εχει παντως καλα να περασετε ολοι σας !!!!
![]()
Μαλλον μεσα αλλα θα ξεκινησω πιο αργα, θα δειξει![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ώπα μαζεύτηκαν γερά στομάχια ξαφνικά![]()
Να έρθετε παιδιά! Τα λέμε αύριο![]()
Τελικά...
Ξεκινήσαμε τα 4 CBF's (Alexander, PJR, Nrgman και εγώ) και ο στησάκιας bartlal (africa twin) και πήγαμε Μάνδρα - Βίλια - βουνό-που-δε-θυμάμαι-πώς-το-λέγανε - Ψάθα για καφέ και Λουτράκι για φαγητό και 2ο καφέ/παγωτό. Στην Ψάθα ενσωματώθηκαν gcrook, idi και EVI z750.
Στο Λουτράκι μας περίμενε και ο nickmonstro με αυτοκίνητο (το Ducati είναι στην αποκατάσταση των ζημιών του...) και λίγο αργότερα ο αγουροξυπνημένος Daemon![]()
Επιστροφή από παλιά εθνική για τα CBF's.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝ ΧΟΝΔΑ ΑΔΕΛΦΟΙ: ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ gcrook
(λεπτομέρειες από κοντά)