Η ΜΟΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ζ.
ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
Και .........ξερετε τη παιδακια ειναι αυτα εεεεε ??:a020:
Μ' εχει σταματησει ασφαλιτικο (πολιτικο)GSXR 1100 και καλυτερα να μην πω, πως μου συμπεριφερθηκε.
Τωρα μαλλον προς κουκουρουκου μερια γερνω.![]()
Παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πριν (διαβασα μονο την πρωτη σελιδα) αλλα το μηχανακι ηταν ενα μαυρο V-Strom της ασφαλειας δλδ μπορει να ειχε πολιτικες πινακιδες και το κλεφτρονι να το εκλεψε οσο απλα θα εκλεβε και ενα αλλο οποιοδηποτε V-Stromακι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
Αν οντως ο Αστυνομικος ηταν ενας απλος Ζητας που μπηκε στην αστυνομια απλα για μεροκαματο Δηλ, οχι απο Ευπορη οικογενεια τωρα θα του ζητανε και να πληρωσει κιολας ισως ......!!!!
Αν κάποιος γίνεται αστυνομικός για να βγάζει απλά ένα μεροκάματο, τότε κάτι δεν πάει καλά με τις προτεραιότητές του. Άσε που την έχουμε βάψει εμείς οι υπόλοιποι!!
Βλ. λήμμα "Λειτούργημα"
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Οταν κανει λαθος διαγνωση ενας γιατρος,βγαινουν ολοι στα παραθυρα και ζητουν το κεφαλι του και τελικα μπορει να μπει και ισοβια!
Οταν κανουμε εμεις ενα λαθος στην δουλεια μας,το πληρωνουμε.
Δεν καταλαβαινω προς τι η συμπονοια;Τωρα ξαφνικα εγινε απλως ενα λαθακι.Ενα λαθακι που πληρωνουμε ολοι μας.
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Το θέμα δεν είναι ποιανού είναι η μηχανή,και αν έκανε λάθος η όχι ο αναβάτης της.
Το θέμα ειναι οτι το τσόλι την ΈΚΛΕΨΕ!!
...Εκτός και αν ήξερε οτι ήταν της "υπηρεσίας" οπότε το σώνει κάπως επειδή φέρνει την "υπηρεσία" στη θέση οποιουδήποτε πολίτη, του οποίου μπορούν να του φάνε την μοτο,άνετα και ακίνδυνα.
Τα κλεφτρόνια έχουν ΠΑΝΤΑ άδικο.
(Εκτός απο τους άοπλους λησττές τραπεζών)![]()
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Λατρεύω αυτές τις συζητήσεις... γίνεται χαμός με το παραμικρό... χιχιχιχι...
Τεσπα για να πω τη γνώμη μου συμφωνώ ότι κινδυνεύει ένας άνθρωπος να μείνει χωρίς δουλειά. Και διαφωνώ κάθετα με λογικές του στυλ καλά του κάνανε, να αγιάσει το χέρι του, κ.λπ.
Είμαι όμως αναγκασμένος να πω κάτι άλλο.
Ότι κάνουμε έχει συνέπειες. Οτιδήποτε.
Δεν τίθεται θέμα μπάτσου ή μη μπάτσου τίθεται όμως θέμα οδηγού.
Αφού ήταν ηλίθιος και άφησε τα κλειδιά πάνω στο σουτζούκι του ε τι να του κάνουμε. Ας πρόσεχε...
Εκτός... αν παίζει κάτι άλλο...
Μεταξύ μας,πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός οτι το συγκεκριμένο κρατικό εργαλείο είναι αγορασμένο απο τον ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ! .Απο εμένα και εσάς δηλαδή... έπρεπε να ήταν λίγο πιο προσεκτικός...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΑΝΩ...![PHP]Z...ee you later![/PHP]
Κι 'αυτός ρε παιδιά γιατί άφησε τα κλειδιά πάνω στη μηχανή..;;Μήπως γιατί είναι του τύπου 'είμαι ο μαγκας Ζητάς/ασφαλίτης και σας μαμάω όλους'..;;
Ρε εδω κλεψανε απο το αστυνομικο τμημα Αμαλιαδος γυρω στα 50 χασισοδεντρα και εσεις μηλατε για ενα v-strom?![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Από προσωπικές εμπειρίες και διηγήσεις γνωστων και φίλων, νομιζω οτι μεγάλο ποσοστό αναβατών,έχει κανει αυτήν την τεράστια μλκια να ξεχάσει το κλειδί στον διακόπτη.Δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί.
Αν ήταν φίλος μας, θα λέγαμε "ατυχία, ρε γαμώτη, ρε γαμώτο, γκαντεμιά" κλπ
Ας ευχηθούμε λοιπόν να βρεθεί η μηχανή,(μαζί με τον τσόγλανο),και ας αφήσουμε τις κατηγορίες που αφορούν ενα λαθος του πιθανότατα συμπαθεστάτου ασφαλίτη...
ZZZZZzzzzZZZZZ
...Μακάρι να βρεθεί η μηχανή σου Φανταστικέ Ασφαλίτη...:smilea: :smilea:![]()
ZZZZZzzzzZZZZZ
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Από προσωπικές εμπειρίες και διηγήσεις γνωστων και φίλων, νομιζω οτι μεγάλο ποσοστό αναβατών,έχει κανει αυτήν την τεράστια μλκια να ξεχάσει το κλειδί στον διακόπτη.Δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί.
Αν ήταν φίλος μας, θα λέγαμε "ατυχία, ρε γαμώτη, ρε γαμώτο, γκαντεμιά" κλπ
Ας ευχηθούμε λοιπόν να βρεθεί η μηχανή,(μαζί με τον τσόγλανο),και ας αφήσουμε τις κατηγορίες που αφορούν ενα λαθος του πιθανότατα συμπαθεστάτου ασφαλίτη...
Και για του λόγου το αληθές... πρόσφατο είναι...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=22348
έχεις δίκιο σε αυτό μου έχει τύχει και εμένα με ένα μαύρο XX αν θυμάμαι καλά δίπλα σε ένα πολυτελέστατο κουτί.όμως δεν είναι όλοι έτσι,λίγοι θα έλεγα ότι είναι.Μ' εχει σταματησει ασφαλιτικο (πολιτικο)GSXR 1100 και καλυτερα να μην πω, πως μου συμπεριφερθηκε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από κουκουρουκου
μη σκατε ρε παιδια του μπατσου ηταν καλα του κανανε να αγιαση το παιδι που το εκανε
λες ε?
παλι εσυ θα το πληρωσεις βρε.
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......