Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και δεν εχεις χρονο...
θα τη ψιλοπατήσεις εχω να σου πω.
δε θελει βιασύνες σε αυτα..εκτος και αν πληρώνει αλλος..![]()
και δεν υπάρχει και μεγαλη γκαμα γυναικειων.
εκτος αν φορας ΑΝΤΡΙΚΑ νουμερα..:rotflmao: :rotflmao:![]()
που ελπιζω για το καλο της αναλογιας κιλων/γυναικα του φορουμ να μην παιζει κατι τετοιο.
να πας και στη motomarket στη Καλλιροης και απέναντι στο 2ride..(και γαμω τους κλεφτες λεμε) και φυσικα στο Βασάλο (bering) ΠΟυ δεν ξερω που παιζει αυτος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Βασσάλος που έχει Bering.
H Bering έχει μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Πού μπορώ να βρώ μπουφάν, κράνος, και γάντια σε μεγάλη ποικιλία (και στο νούμερό μου)????
Τα βιάζομαι λίγο και δεν έχω χρόνο να κάνω το γύρο της Αθήνας!!!
Thanks!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Παιδιά γειά σας, είμαι καινούριος στο forum... Μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι γίνεται λόγος για τη Bering και είπα να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια... γενικότερα ψάχνω να αγοράσω μπουφάν, λόγω αγοράς μηχανής και έχει τύχει σε 1-2 μαγαζιά που έχω πάει ως τώρα να έχουν κυρίως Bering. Είδα μερικά σχέδια που μου άρεσαν και φόρεσα και ένα μάλιστα ( αυτό) και χωρίς να ξέρω κάτι από μπουφάν, μου φάνηκε καλό...
Αυτό που θέλω κυρίως να ρωτήσω είναι αν η Bering είναι αξιόλογη εταιρεία στο χώρο, καθώς απ'ότι βλέπω στο δρόμο, οι μισοί κυκλοφορούν με Dainese και Colori. Από την άλλη, είμαι και γενικά της άποψης "ότι πληρώνεις, παίρνεις", οπότε συγκεκριμένα στο θέμα του μπουφάν δεν θα ήθελα να σκεφτώ κυρίως το κόστος, αλλά την ποιότητα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μια χαρα ειναι τα bering για τα λεφτα τους !
για τα dainese που βλεπεις στο δρομο και εγω αναρωτιεμαι.... τι διαλο μονο εγω ειμαι φτωχοπουστας? η μιση Ελλαδα εχει 700-800 ευρω για ΕΝΑ ΓΑΜΩ-jacket ....εγω γιατι οχι...![]()
![]()
![]()
ακομα και σκουτερακιδες!!!
trend... :smokin: