Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!

Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι εδω μεσα(και οχι μονο), χρησιμοποιουμε αυτο τον ακρως υποτιμητικό ορο για μια κατηγορια ανθρωπων στην οποια ανηκουμε και μεις,... για ενα μεσο μετακινησης το οποιο ειμαι σιγουρος οτι πολλοι, παρα πολλοι εδω μεσα, το τιμουνε περισσοτερο απο την "μοτερουκλα τους", η το "τουμπανο τους" η το "εργαλειο τους".
    Ιδιως οταν βρεχει, η οταν το τουμπανο ειναι στο συνεργειο και θελει ανταλλακτικα, η οταν η γκομενα δεν θελει να παει στην Χαλκιδα με μειον δυο εξω.
    Ναι ξερω απο αναγκη το κανετε....

Μηπως λεγοντας το ετσι, αυτο μας κανει περισσοτερο "μηχανοβιους" η αλλιως "μοτοσυκλετιστες" για τους politically correct;

Μηπως να λεμε και τους αστυνομικους καρουμπαλα, μπατσους και μαλιστα να τις καθιερωσουμε αυτες τις ονομασιες; μηπως να κανουμε και καποια πορεια γι'αυτο;

Γιατι εγω το κουτι μου το γουσταρα πολυ, και δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα.

Απλα να ξερω που τοποθετει ο καθενας τον εαυτο του εδω μεσα, να τον αποκαλω και εγω συμφωνα με την ρατσα του.

Μολις το εξαντλησουμε αυτο θα περασουμε στους Χαρλεαδες Μπεμβεδακηδες κτλ:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρκετοί από εμάς, λίγο πολλοί είμαστε οδηγοί αυτοκινήτων. Ο όρος μάλλον χαρακτηρίζει τους οδηγούς αυτοκινήτου που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ στην ζωή τους δίτροχο, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ανάλογη αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις μηχανές που επίσης κινούνται στο οδικό δίκτυο και ότι το προηγούμενο συνεπάγεται για τον αναβάτη της.
    Πάντα όρθιοι

Και εγω Γιωργο ,μην κρυβομαστε, οταν βρεχει προτιμω να ειμαι με το αμαξι.

Αυτα περι μοτοσυκλετισμου να σκαει η βροση στο κουτελο τα ακουω βερεσε, ασε που για να γινει αυτο θα πρεπει να εισαι ακρανωτος οποτε τουμπαλιν.

Αυτο που δεν αντεχεται ειναι η κινηση μεσα στο ''κουτι'', για αυτο και ο αναλογος ορος.
    Νιωθω ειλικρινα φυλακισμενος οταν ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ να κινηθω με ρυθμους χελωνας πισω απο τον καθε ταριφα/γερο κτλ.
    Επειδη στην δουλεια μου μετακινουμαι πολυ με αυτοκινητο, ειλικρινα δεν το αντεχω πλεον αυτο.

Σε μια ωραια διαδρομη, να ακους και την μουσικουλα σου με την αναλογη παρεα, σιγουρα προκαλει ενδιαφερον, αλλα ποσες τετοιες διαδρομες υπαρχουν πια.

Δες μας χωραν οι δρομοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Ο όρος μάλλον χαρακτηρίζει τους οδηγούς αυτοκινήτου που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ στην ζωή τους δίτροχο, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ανάλογη αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις μηχανές που επίσης κινούνται στο οδικό δίκτυο και ότι το προηγούμενο συνεπάγεται για τον αναβάτη της.
    Μπορει μεν, αλλα αν κατσω και ξεθαψω ποστ θα δεις φρασεις του στυλ ‘ημουν αναμεσα στα κουτια‘, ‘ερημια μονο κουτια περναγαν‘, ‘και ειδα κατι κουτακηδες‘, κτλ.

Οχι δεν νομιζω οτι το χρησιμοποιουμε εδω μεσα για να χαρακτηρισουμε μονο την κατηγορια ατομων που αναφερες.

Και εκατσα, (κακως μαλλον εχω την εντυπωση), και ανοιξα ποστ γιατι ειναι απο τα πλεον χτυπητα παραδειγματα εδω στο μοτο δηθεν κουλτουρας, αντιληψης για τους
    ’αλλους‘ και ψευτομαγκιας, και προσωπικα μου την εχει βιδωσει καπως.

Ελευθερα....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Το ξερω ρε συ αλλα προσπαθω να καταλαβω, γιατι εδω μεσα ζηταμε ολοι φιλικη αντιμετωπιση και κατανοηση απο ολους (ταξιτζηδες,αυτοκινητιστες,μπατσους,κρατος και παει λεγοντας), απο την στιγμη που δεν εχουμε την στοιχειωδη παιδεια να εκφραστουμε με ενα σωστο τροπο για τους γυρω μας.
    -..Not Yet!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Τι μου θύμισες τώρα...

τρελές εποχές...

αμαξάκι Fiat 127 900cc '77,

να μην μιλήσω, και τι δεν είχε οργώσει...

γεια σου ρε Γιώργη, έχεις απόλυτο δίκιο...

Αχ, Fiatάκι σ'αγαπώ....ξέρεις εσύ...για ότι περάσαμε μαζί...:a07: :a07: :a07:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	035.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	47797

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Προσωπικα,λατρευω εξ'ισου και τα αυτοκινητα.Σαφως,απολαμβανω περισσοτερο την μοτοσυκλετα,με "φτιαχνει" περισσοτερο αλλα εκτιμω και ενα καλο αυτοκινητο και ειδικα αν ειναι Alfa.

ΥΓ.Παντα ανοιχτο,να μας θυμιζει και λιγο μοτοσυκλετα!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος μπαινει καποιες φορες για να γινει κατηγοροποιηση...

Καλως η κακως,γινεται απο παντα αυτη η ιστορια...
    Ειναι στην αν8ρωπινη φυση να διμιουργουντε υπο-ομαδες στο κοινωνικο συνολο..

"εμεις" και οι "αλλοι"

Υγ1..Δυστηχως με βαραινει και εμενα αυτο το αμαρτημα με τα κουτια..οδηγω το Roveraki συλεκτικο:rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	r20025_06 (small).jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	43,3 KB 
ID:	47798
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Προσωπικα,λατρευω εξ'ισου και τα αυτοκινητα.Σαφως,απολαμβανω περισσοτερο την μοτοσυκλετα,με "φτιαχνει" περισσοτερο αλλα εκτιμω και ενα καλο αυτοκινητο και ειδικα αν ειναι Alfa.

ΥΓ.Παντα ανοιχτο,να μας θυμιζει και λιγο μοτοσυκλετα!
    Τοτε φιλε μου λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι και εσυ ενας ‘κουτακιας‘.
    Δε μπα να γουσταρεις, και εγω γουσταρω αρα ειμαι και εγω ενας τετοιος.
    -..Not Yet!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    ολοι ειμαστε λιγο πολύ...

προσωπικά στην πόλη όσο μπορώ το αποφεύγω...

αλλά είμαι λίγο αποτυχημένος!!!!!!!!!!!

Όνομα:	1maiou06 plastira 036 (250 x 187).jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	21,2 KB 
ID:	47805

Re: Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι εδω μεσα(και οχι μονο), χρησιμοποιουμε αυτο τον ακρως υποτιμητικό ορο για μια κατηγορια ανθρωπων στην οποια ανηκουμε και μεις,... για ενα μεσο μετακινησης το οποιο ειμαι σιγουρος οτι πολλοι, παρα πολλοι εδω μεσα, το τιμουνε περισσοτερο απο την "μοτερουκλα τους", η το "τουμπανο τους" η το "εργαλειο τους".
    Ιδιως οταν βρεχει, η οταν το τουμπανο ειναι στο συνεργειο και θελει ανταλλακτικα, η οταν η γκομενα δεν θελει να παει στην Χαλκιδα με μειον δυο εξω.
    Ναι ξερω απο αναγκη το κανετε....

Μηπως λεγοντας το ετσι, αυτο μας κανει περισσοτερο "μηχανοβιους" η αλλιως "μοτοσυκλετιστες" για τους politically correct;

Μηπως να λεμε και τους αστυνομικους καρουμπαλα, μπατσους και μαλιστα να τις καθιερωσουμε αυτες τις ονομασιες; μηπως να κανουμε και καποια πορεια γι'αυτο;

Γιατι εγω το κουτι μου το γουσταρα πολυ, και δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα.

Απλα να ξερω που τοποθετει ο καθενας τον εαυτο του εδω μεσα, να τον αποκαλω και εγω συμφωνα με την ρατσα του.

Μολις το εξαντλησουμε αυτο θα περασουμε στους Χαρλεαδες Μπεμβεδακηδες κτλ:rotflmao:

+1
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Δεν ξερω ομως Γιωργο αν εχεις ακουσει ποτε συζητηση ''κουτακιδων'' για το τι πιστευουν για τις μοτοσυκλετες και τους αναβατες τους!

Και δεν μιλαμε για 100 χρονων ανθρωπους, αλλα για νεα παιδια 20-30 χρονων.

Να εχεις βγαλει 2 πτυχια και να ιδρωνεις για να βγαλεις τα προς το ζειν, και αυτα να τρωνε τα λεφτακια του μπαμπα, να ξενυχτανε/μεθανε καθε βραδυ, και κατα αλλα εμεις να ειμαστε οι αλητες/πρεζονια/μηχανοβιοι.

....

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Για μένα δεν ισχύει μάλλον γιατί δεν έχω αυτοκίνητο ΙΧ η μόνη χρήση που κάνω είναι του ΕΙΧ λόγω δουλειάς

Αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω πρόβλημα με τα αυτοκίνητα που κάποια στιγμή θα αποκτήσω αλλά με το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών αυτοκινήτου, που είναι αυτοί που έχουν και ένα μηχανάκι (παπί σκούτερ) για την πόλη και κάνουν μαζί με τα pizza boy δεν λέω για σένα γιατί δεν σε ξέρω τις μεγαλύτερες μλκ , όπως το ποιο χαρακτηριστικό στάθμευση κάθετα στο δρόμο με το σκεπτικό … μηχανάκι είναι δεν εμποδίζει…..

Από εκεί και πέρα με τα αυτοκίνητα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα , και σίγουρα σου προσφέρουν κάποιες ευκολίες, και συγκινήσεις
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Αρκετοί από εμάς, λίγο πολλοί είμαστε οδηγοί αυτοκινήτων. Ο όρος μάλλον χαρακτηρίζει τους οδηγούς αυτοκινήτου που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ στην ζωή τους δίτροχο, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ανάλογη αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις μηχανές που επίσης κινούνται στο οδικό δίκτυο και ότι το προηγούμενο συνεπάγεται για τον αναβάτη της.
    +1

Αυτούς από τους οδηγούς αυτοκινήτων που νομίζουν οτι ο δρόμος τους ανήκει αλλάζοντας χωρίς φλάς κατευθύνσεις, κοιτώντας μόνο μπροστά, μιλώντας στο κινητό και γενικά αδιαφορόντας πλήρως για το ότι σε αυτό το μ@μημένο το δρόμο κυκλοφορούν και άλλα οχήματα, μαζί με αυτά και δίτροχα... αυτούς εγώ τους αποκαλώ "κουτάκηδες"..

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εγώ τον χαρακτηρισμό "κουτάκια" οταν τον χρησιμοποιώ (σπάνια) το κάνω για να χαρακτηρίσω το μέσο που οδηγεί,το κουτί, και όχι τον άνθρωπο..Και δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό..

Αλλά και υποτιμητικό να είναι,δεν είναι περισσότερο από τους χαρακτηρισμούς που έχουν προσδώσει σε μας..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι άντρες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 13:29
  2. Να γιατί οι γυναίκες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 14:53
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 13:57
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 10:13
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε