Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Sos-xa8ike-sos

Αρχικά δημιουργήθηκε από pzycho
    Φιλαρακια θενξ για τη κατανοηση-συμπαρασταση. Αναγνωριζω πως δεν ειπα το κλεψανε αλλα χαθηκε διοτι δε ξερω πως να το πω ντρεπομαι αλλα ξεχασα επανω στην κλειδαρια το κλειδι και δεν περασαν 10'... Ανεβηκα σπιτι μου στον τριτο οροφο και το ακουσα να παιρνει μπρος, πεταχτηκα στο μπαλκονι και ειδα να φευγει.. Νομιζω οποιοδηποτε σχολιο πανω σ'αυτο ειναι αχρειαστο αφου τωρα εχω πληρη συναισθηση του λαθους μου.
    Παω τωρα να συνεχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το γεγονός ότι έγινε πολύ γρήγορα σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν προσχεδιασμένο και κατα πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιον που το πήρε για joy-ride... οπότε έιναι πιθανό (πραγματικά το εύχομαι) να το βρείς παρατημένο κάπου... κάνε βόλτες στην περιοχή σου καθώς και στις γύρο...

Αλλωστε απο ότι γνωρίζω δεν έιναι και ΤΟ εμπορικό ή δημοφιλές μηχανάκι για να το πήραν προκειμένου να το πουλήσουν ως ανταλλακτικά...

Ευχομαι πραγματικά να το βρείς και ΜΗΝ κατηγορείς τον εαυτό σου... αν στο είχαν βάλει στο μάτι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους σταματούσε η έλλειψη ή όχι του κλειδιού...
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Ρε παιδιά τελικά μου φένεται ότι πρέπει να μας βάλουν το συστηματάκι που έχουν και ορισμένα αυτοκίνητα οταν ξεχνάς τα κλειδιά πάνω στη κλειδαριά που αρχίζει και σφυράει γιατί απ'οτι φένεται δεν είμαι ο μόνος που τα ξεχνάω ,φορές που φτάνω σκασμένος στη δουλειά...
    Εύτυχώς την αφήνω κάτω από κάμερα και αμα πάει να κουνηθεί κανένα τσογλάνακι θέλω να πιστεύω οτι θα τον τσιμπήσει κατευθείαν ο securitas....(αν δεν κοιμάται )

Τέσπα ευχομαι και γω να την έχουν πάρει τίποτα κολοπαιδάκια για καμιά βόλτα και να το βρεισ σύντομα πουθενά παρατημένο και στη κατάσταση που το άφησες!!!

ΚΑΡΚΙΝΟ ρε τα #Ε%$#%πανα
    Καμια λυπηση

Νέο μέλος
    Αμα εχει κανενας καμια ιδεα για που βρισκονται συχνα παρατημενα.. Πηγα εψαξα παραλληλα στις γραμμες του τρενου και περιμετρικα του σταθμου λαρισης.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    πρόκειται για κάποιον που το πήρε για joy-ride... οπότε έιναι πιθανό (πραγματικά το εύχομαι) να το βρείς παρατημένο κάπου... κάνε βόλτες στην περιοχή σου καθώς και στις γύρο...

Ευχομαι πραγματικά να το βρείς και ΜΗΝ κατηγορείς τον εαυτό σου... αν στο είχαν βάλει στο μάτι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους σταματούσε η έλλειψη ή όχι του κλειδιού...
    Πολύ σωστό

Ψάξε.
    Έχουν συμβεί πολλά τέτοια,και τις περισσότερες φορές βρέθηκαν οι μοτο.
    Καλή τύχη.

...Με τους σκατόπουστες...
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Κριμα,φιλε μου...

Προσπαθησε,οσο ειναι ακομη φρεσκο το περιστατικο,να ενεργοποιησεις οσο περισσοτερο κοσμο μπορεις.Ψαξε οσο μπορεις και μολις δεν μπορεις λογω κουρασης να ψαξεις αλλο,τοτε ξεκινα το πραγματικο ψαξιμο...

Ευχομαι ολοψυχα να την βρεις...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

po po re file.... kai ego 2 meres tora exo ena XT (tora to pira) kai den boro na kimitho apo to agxos mou...
    Karkinos sta kolopeda , na psofisoun tora...
    Den skeftode ti exi kani o allos gia na agorasi tin kali tou. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ !!!!!!!
    Sou efxome olopsixa na ti vris athikti file mou...
    Ama gini i kali kane ena post...
    Bye

μπλα μπλα
    κοιτα να δεις...και αποψε ειχα αφησει τη μηχανη απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 1.30 μετα τα μεσανυχτα με τα κλειδια επανω..
    Πηγα για καφε, φαι, σινεμα..και μολις γυρισα τα εψαχνα στη τσεπη αλλα που. Ηταν πανω στο ΑΧ..
    τωρα να μου πεις ποιος θα κατσει να κλεψει αυτο το ΑΧ..

φιλε ευχομαι να τη βρεις και αυτος που ειχε το θρασος να στη βουτηξει να τον σηκωσουν τεσσερις..

Νέο μέλος
    oooooeeeeeeeeoooooooo MOLIS VRE8IKE To Mwro Paratimeno Kapou Ston KORYDALLO. Paw Twra na to parw FILIA SE OLOYS ooeeeeoooooooooooo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Ωραίος!! Καλές βόλτες και πάλι λοιπόν και να δένεις ένα σπάγγο στο δάχτυλο σου για να μην ξεχνάς τα κλειδία σου.. (αν και νομίζω πως θα αργήσεις να τα ξαναξεχάσεις )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Μπραβο,φιλε μου...Χαιρομαι ιδιαιτερως...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    ΩΡΑΙΟΣ!!!!
    Μήπως το κλεφτρόνι γέμισε και βενζίνη?
    ..έχει χαθεί το φιλότιμο..
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    παίξε και ΛΟΤΤΟ!!!!!!!άντε βρέ καλές βόλτες και το κλειδάκι είπαμε εεεεεεεεε
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από pzycho
    oooooeeeeeeeeoooooooo MOLIS VRE8IKE To Mwro Paratimeno Kapou Ston KORYDALLO. Paw Twra na to parw FILIA SE OLOYS ooeeeeoooooooooooo

εεεεεε!!!!!
    αντε μπραβο!!!! προσοχη στα κλειδια!!!
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS - Dolphins - SOS