εντουραδες εδω μεσα? παει καιρος που τα παρατησα.......
κανενας που να ετρεχε πρωταθληματικα εδω μεσα?![]()
εντουραδες εδω μεσα? παει καιρος που τα παρατησα.......
κανενας που να ετρεχε πρωταθληματικα εδω μεσα?![]()
Eγώ από το '88 μέχρι το '93.
You BETA believe...
χμ.... ειστε παλιοι ρε παιδια. εγω ετρεξα τις χρονιες 96-97 με κυριο αντιπαλο μου τον συμπαθεστατο βεροιωτη οδηγο ΑΔΑΜΟ ΠΡΑΣΣΟ. το 97 μου πηρε το πρωταθλημα στα δεκατα και τα παρατησα λογω εξοδων![]()
πατε καμια βολτιτσα στο βουνο? περα απο το CBR εχω μηχανακι WR 250 99 αλλα δε το καβαλαω. το βαρεθηκα κι αυτο
Δεν μας το χαρίζεις τότε να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
έχω μηχανακι WR 250 99 αλλα δε το καβαλαω. το βαρεθηκα κι αυτο
μετα το 99 το σταματησε. ειναι το τελευταιο διχρονο.ειναι σε αριστη κατασταση και λεω να το κρατησω για πιο μετα.......
marmel.grΕ... Δεν σε πηραν και τα χρονια πια για να εχεις κουραστει--βαρεθει τοσο ευκολα..χμ.... ειστε παλιοι ρε παιδια. εγω ετρεξα τις χρονιες 96-97 με κυριο αντιπαλο μου τον συμπαθεστατο βεροιωτη οδηγο ΑΔΑΜΟ ΠΡΑΣΣΟ. το 97 μου πηρε το πρωταθλημα στα δεκατα και τα παρατησα λογω εξοδων πατε καμια βολτιτσα στο βουνο? περα απο το CBR εχω μηχανακι WR 250 99 αλλα δε το καβαλαω. το βαρεθηκα κι αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'83 μέχρι '96
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οταν λες κύριο αντίπαλο εννοείς οτι τον κυνηγούσες να του πάρεις θέση η απλά συμμετείχες σε αγώνες που ηταν και αυτος !!
γιατί αν τον έπαιρνες θέσεις τότε θα σε ξέρουμε
:wacko:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Θυμάται κανείς το εντούρο Κενταύρων (Πήλιο) τον Δεκέμβρη του 87. Actually να 'ούμε αυτός ήταν ο πρώτος μου αγώνας....
Αν θυμάμαι καλά είχαν φτάσει στον τερματισμό 6 και μπήκαν στο special test 3, όλοι εκτός χρόνου.
Μήπως θυμάσται γιατί?:rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θυμάται κανείς το εντούρο Κενταύρων (Πήλιο) τον Δεκέμβρη του 87. Actually να 'ούμε αυτός ήταν ο πρώτος μου αγώνας....
Αν θυμάμαι καλά είχαν φτάσει στον τερματισμό 6 και μπήκαν στο special test 3, όλοι εκτός χρόνου.
Γαμώ το γκούντα μου, μέσα ....!!!
Λες για τότε που είχε έρθει ο τρελλομαλάκας ο Χανς με ένα Super Tenere ???
Ήμουν με ένα IT200, το οποίο "στερήθηκε" το καπάκι του συμπλέκτη (μαζί με τον συμπλέκτη) στα πρώτα 5 χλμ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ήμουν με ένα IT200, το οποίο "στερήθηκε" το καπάκι του συμπλέκτη (μαζί με τον συμπλέκτη) στα πρώτα 5 χλμ...
![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον σου εμεινε η εκκινηση...
μην εισαι παραπονιαρης.!!![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ωχ ωχ, ακόμα το θυμάστε??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ εντούρο καμία σχέση αλλα στον συγκεκριμένο αγώνα είχα πάει από Θεσσαλονίκη με το CΒ250RS μου (ίσως να το θυμάται κανένας γιατί ήμουν με λάμες και πατερίτσα και την είχα στη σχάρα).
Είχα βοηθήσει στο στήσιμο της κορδέλλας στο special test.....
Παντως δεν εφταιγα εγώ :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά θυμάστε ένα Morini που είχε βρεθεί στη μέση μιας πλαγιάς (γκρεμου) και δεν μπορούσε να πάει πουθενά για ώρες??
Αλλοι καιροί![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kαι που να'ξερες τι έχασες μετά. Στο ιστορικό μονοπάτι που ακολούθησε είχαν δημιουργηθεί 3 γκρουπ των 30 μοτό και οι 29 σπρώχνανε τον 1 πάνω από τις ρίζεσ με τη γλίτσα. Εγώ φυσικά ανέβηκα μόνος μου (μάλλον είχαν φάει όλη τη γλίτσα οι προηγούμενοι, άσε που στα νιάτα μας όλοι μ@@#$%%^ένα είμασταν). Σε κάποια φάση που είμαστε σταματημένοι, έχει από αριστερά τοίχο και από δεξιά απότομη πλαγιά με δέντρα και έχω πιάσει το μπλα-μπλα με το από πισω (με HVA 400 με 2 αμορτισσέρ). Κάποια στιγμή γυρνάω μπροστά, και μετά από λίγο ακούω βαβούρα από πίσω και γυρνάω και τι να δώ? Ο φίλος προφανώς αφού είχε πιαστεί πήγε να κρατήσει ισορροπία με το δεξί πόδι αλλά ξέχασε ότι από εκεί ήταν πλαγιά και κατέβηκε μερικά επίπεδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Αν έχω μαζέψει τις μνήμες μου σωστά, πρέπει να ήταν ο Φώτος, συγγραφέας που κάποια στιγμή έγραφε στο ΜΟΤΟ.
You BETA believe...
Ελπίζω μετά από αυτό, να έχεις ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΙΡΟΙΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωχ ωχ, ακόμα το θυμάστε??
Εγώ εντούρο καμία σχέση αλλα στον συγκεκριμένο αγώνα είχα πάει από Θεσσαλονίκη με το CΒ250RS μου (ίσως να το θυμάται κανένας γιατί ήμουν με λάμες και πατερίτσα και την είχα στη σχάρα).
Είχα βοηθήσει στο στήσιμο της κορδέλλας στο special test.....
Παντως δεν εφταιγα εγώ :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά θυμάστε ένα Morini που είχε βρεθεί στη μέση μιας πλαγιάς (γκρεμου) και δεν μπορούσε να πάει πουθενά για ώρες??
Αλλοι καιροί![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο αγώνας τέλειωνε σε παραλία του Πηλίου όπου είχε σχεδιαστεί special test επιτάχυνσης 0-200 μέτρων. Μόνο που οι οργανωτές δεν υπόλόγισαν ότι τα νερά φουσκώνουν και όταν τελικά έφτασαν οι 6 που δεν χάθηκαν μέσα στο χωριό, το έκαναν σε βάθος 1 μέτρου![]()
You BETA believe...