Αν μου πεις και οτι το βρήκανε μπάτσοι σε περιπολία,γράψε μου 5 νουμεράκια στα γλήγορα. (για το joker παίζω όλα τα νούμερα σε συστημα..):rotflmao:
Αν μου πεις και οτι το βρήκανε μπάτσοι σε περιπολία,γράψε μου 5 νουμεράκια στα γλήγορα. (για το joker παίζω όλα τα νούμερα σε συστημα..):rotflmao:
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Μπράβο ρε μάγκα!
Πολύ χαίρομαι!
Γιά πές μας πώς τη βρήκες και σε τί κατάσταση?
![]()
Όλε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από pzycho
oooooeeeeeeeeoooooooo MOLIS VRE8IKE To Mwro Paratimeno Kapou Ston KORYDALLO. Paw Twra na to parw FILIA SE OLOYS ooeeeeoooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pzycho
oooooeeeeeeeeoooooooo MOLIS VRE8IKE To Mwro Paratimeno Kapou Ston KORYDALLO. Paw Twra na to parw FILIA SE OLOYS ooeeeeoooooooooooo![]()
Στον Κορυδαλλό;;;;;
Την κλείσανε μέσα... κρίμα ρε φίλε... δικαστήρια, δικηγόροι.
εγώ λέω να την αφήσεις εκεί στο κελί 33 για να δούμε... θα ξαναχαθεί; Ή θα βάλει μυαλό;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε και καλές βόλτες...
![]()
![]()
Αυτά είναι πραγματικά ευχάριστα νέα.....ενημέρωσε μας σε τί κατάσταση τη βρήκες.
'Ενα Jameson με πάγο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο βρε παιδι!!!!
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Μπράβο φίλε μου, πιστεύω ότι όλοι μας νιώθουμε λες και βρήκαμε την δικιά μας
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Ωραίος!!!!
Ελπίζω να την βρήκες άθικτη και όπως ήταν... (ενημέρωσέ μας...)
Εϊδες που τελικά ήταν joy-ride...
Προσοχή απο δώ και πέρα....
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Οχι ρε φιλε ουτε χαθηκε το χαρισες!!!
Δεν μου ελεγες εμενα να ερθω να το παρω να το χαρω λιγακι και θα στο εφερνα παλι πισω οχι οπως αυτοι που εξαφανιστηκαν!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μπράβο ρε φίλε πολυ χαρηκα!!!!![]()
1990---Honda Super Cub 50
1992---Kawasaki KLR 250
1996---Yamaha TDR 250
1999---Kawasaki KLE 250
2003---Kawasaki KLE 500
2006---Honda Transalp 650
Oi Korydaliotes Geitones Eidopoihsan Tous Mpatsous Pws Htan 5 Meres Paratimeno Ekei.. Mono To Kleidi De Mou Afisan+Den Eixa Deutero!! Ola Komple Pantws Mexri+Tin Pinakida Kanonika Panw Eixe!! A8IKTO!! Mallon Oi Euxes Piasane Paidia Thanx!! (Elpizw+Oi Katares xexexe)
Twra Omws To Poulaw To Mwro Afou Prolava Na Xrew8w Ena Z-750 Pou To Erwteutika Trelaaaa ;p