Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

Σε οσους σκοπευουν να διασχισουν την Συγγρου προς το ρευμα προς Πειραια και στο υψος της Ιντεραμερικαν, μεγαλη προσοχη στη μεση ακριβως του δρομου εχει πεσει απο φορτηγο μαλλον ενα τεραστιο κομματι γυψοσανιδας!
    Δεν ξερω ποση ωρα ειναι εκει η ποτε θα το μαζεψουν αλλα μεχρι τοτε ματια ανοιχτα!!
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
    Σε οσους σκοπευουν να διασχισουν την Συγγρου προς το ρευμα προς Πειραια και στο υψος της Ιντεραμερικαν, μεγαλη προσοχη στη μεση ακριβως του δρομου εχει πεσει απο φορτηγο μαλλον ενα τεραστιο κομματι γυψοσανιδας!
    Δεν ξερω ποση ωρα ειναι εκει η ποτε θα το μαζεψουν αλλα μεχρι τοτε ματια ανοιχτα!!
    Άσε ρε, σιγά το πράμα. Εγώ μόλις γύρισα από ελευσίνα (μέσω πειραιά) και στο σκαραμαγκά υπήρχανε 2 πλαστικές καρέκλες γύφτου όρθιες στη μεσαία λωρίδα χωρίς κανένα λόγο.... Ακούς εκεί γυψοσανίδα.... και τι έγινε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Egine Egine...

perasa simera to proi apo ekei k amesos skeftika tis mixanes..k mono oti mporei kapoio kommati na sou petaxtei...oso gia tis karekles..ti na po..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Άσε ρε, σιγά το πράμα. Εγώ μόλις γύρισα από ελευσίνα (μέσω πειραιά) και στο σκαραμαγκά υπήρχανε 2 πλαστικές καρέκλες γύφτου
    που άκριβώς ρε φίλε?αμα περάσει κανένας ακόμα και του πέσει κ κανα τραπέζι είμαι κομπλε για το καλοκαιρι.....θα πίνω κάτι καφέδες στη βεράντα όλο τρέλα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Μεγάλη προσοχή!
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2010, 12:42
  2. Μεγάλη προσοχή
    από red_monster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 23:04
  3. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ
    από Sabre στο forum Ιστορίες του δρόμου