Κι εμένα το ίδιο όταν βλέπω λάχανα κομμένα και βραστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μου αρκει που βλέπω ανθρώπους να τρώνε πτώματα ψητά με ριγανούλα και αλατάκι!!![]()
Τις κατσαρίδες γιατί τις σκοτώνετε;
Δεν πειράζουν κανέναν.
Κι εμένα το ίδιο όταν βλέπω λάχανα κομμένα και βραστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μου αρκει που βλέπω ανθρώπους να τρώνε πτώματα ψητά με ριγανούλα και αλατάκι!!![]()
Δεν πειράζουν κανέναν.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ποιος σου πε κατι τετοιο γουτσου γουτσου???Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Κι εμένα το ίδιο όταν βλέπω λάχανα κομμένα και βραστά.
Δεν πειράζουν κανέναν.![]()
(ευτυχώς είμαι σε ρετιρε και δεν έχω γιατί τις σιχαίνομαι)
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Κι εμένα το ίδιο όταν βλέπω λάχανα κομμένα και βραστά.
Δεν πειράζουν κανέναν.
Εξακολουθείς βλέπω.......![]()
:rotflmao:
![]()
σε λίγο θα μας πείς και για τα κουνούπια, να τα χαϊδεύουμε όταν κάθονται στα χέρια μας.
![]()
Ρε Βανέσσα το θέμα δεν είναι το ότι σκοτώνουμε μόνο τα ζώα για να φάμε.
Και τα φυτά το ίδιο παθαίνουν.
Αν δε θέλαμε να σκοτώσουμε για να φάμε θα τρώγαμε πέτρες.
Και άσε τα γούτσου-γούτσου γιατί θα βγει ο διάολος.
:a45:![]()
Jurobei Chikanatsu
Αν εξαιρέσει κανείς μερικές φορές που ξωκείλω λόγω παρέας, τρώω ελάχιστό κρέας και εάν έμενα μόνος μου δεν θα έτρωγα καθόλου (όπως λέει και ο crs-k "ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ζώο, παρατηρήστε τα δόντια του").
Ο ανθρώπινος οργανισμός ΔΕΝ έχει ανάγκη από κρέας.
Ρε μάστορα δεν αναφέρομαι σε σας τους κρεατοφάγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Εξακολουθείς βλέπω.......![]()
![]()
σε λίγο θα μας πείς και για τα κουνούπια, να τα χαϊδεύουμε όταν κάθονται στα χέρια μας.
![]()
Κι εγώ είμαι τέτοιος και φαίνομαι.![]()
Στους χορτοφάγους αναφέρομαι που το παίζουν αθώοι και τάχα μου δε σκοτώνουν για να φάνε.
Jurobei Chikanatsu
Τότε να βγάλουμε τους κοπτήρες και τους κυνόδοντες και να βάλουμε μόνο τραπεζίτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
(όπως λέει και ο crs-k "ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ζώο, παρατηρήστε τα δόντια του").
Τυχαίο είναι που η φύση έφτιαξε έτσι τα δόντια μας;
Jurobei Chikanatsu
Νομίζω ότι το πρόβλημα του ανθρώπου στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι δεν έχει κάποιο πρότυπο. Το τέλειο πρότυπο είναι παντού γύρω μας και αυτό είναι η ίδια η φύση. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν και σαρκοφάγα ζώα, διότι τα ζώα αυτά χρειάζονται μία τροφή που να είναι "ενεργειακή βόμβα" επειδή δεν βρίσκουν τροφή κάθε μέρα.
Η φύση εξελίσσεται..Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τότε να βγάλουμε τους κοπτήρες και τους κυνόδοντες και να βάλουμε μόνο τραπεζίτες.
Τυχαίο είναι που η φύση έφτιαξε έτσι τα δόντια μας;
Οι κοπτήρες είναι γιά να τεμαχίζουν ( όχι αποκλειστικά κρέας, αλλά οτιδήποτε ) και οι κυνόδοντες ακριβώς επειδή έχουν πέσει σε αχρηστία, είναι αναλογικά μικρότεροι από αυτούς οποιουδήποτε άλλου "παμφάγου ζώου".
Σαρκοφάγου κι όχι παμφάγου.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Η φύση εξελίσσεται..
Οι κοπτήρες είναι γιά να τεμαχίζουν ( όχι αποκλειστικά κρέας, αλλά οτιδήποτε ) και οι κυνόδοντες ακριβώς επειδή έχουν πέσει σε αχρηστία, είναι αναλογικά μικρότεροι από αυτούς οποιουδήποτε άλλου "σαρκοφάγου ζώου".
Αν και ξεφεύγουμε και δε θα ξέρω τι άλλο να πω.![]()
Jurobei Chikanatsu
Σωστός. το διόρθωσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Σαρκοφάγου κι όχι παμφάγου.
Και πάλι σωστός. Ουσιαστικά δεν ξέρουμε την τύφλα μας και προσπαθούμε να λύσουμε τα μυστήρια του σύμπαντος.Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler Αν και ξεφεύγουμε και δε θα ξέρω τι άλλο να πω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
καποιοι ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε κρεας
![]()
εγω που εχω ενα "προβλημα" πρεπει να τρωω...πολυ ευχαριστος να σου το εξηγησω καποια στιγμη![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
καποιοι ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε κρεας
![]()
εγω που εχω ενα "προβλημα" πρεπει να τρωω...πολυ ευχαριστος να σου το εξηγησω καποια στιγμη![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λογικη η αντιδραση σου
μια πολυ γρηγορη εξηγηση....
αντιδραστικη υπογλυκαιμια
Reactive hypoglycaemia
Reactive hypoglycaemia is possibly the most common reason for hypoglycaemia in non-diabetics but is often overdiagnosed. This form of hypoglycaemia is probably caused by an overproduction of insulin from the pancreas after a large meal with a lot of carbohydrates. The insulin can still be detected even after several hours, although the level should be back to normal at this time. This condition is probably most common in overweight people and those with Type 2 diabetes, where the large demand for insulin can sometimes cause too much insulin to be produced in the pancreas. There is some evidence to suggest that reactive hypoglycaemia can precede Type 2 diabetes.
γι'αυτο το λογο εχω κοψει την ζαχαρη μαχαιρι εδω και 2 χρονια...και πρεπει μαζι με υδατανθρακες που τρωω (απ οτι μου εχουν πει οι γιατροι) να τρωω και λιγο κρεας (που εχει μια ωραια δοση πρωτεινης) το οποιο βοηθαει τους υδατανθρακες να αποροφουνται απο το πανκρεας χωρις να μου ανεβοκατεβαζει το ζαχαρο αποτομα (ειναι λιγο υπουλες οι κρισεις υπογλυκαιμιας)
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος