Και στο pbc θα μπεις, και SS θα αποκτήσεις, και μετά έλα να με βρεις να μου πεις ότι δεν ήθελες!!!!!
Είναι γλυκιά......................................η σέλα του SS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο pbc θα μπεις, και SS θα αποκτήσεις, και μετά έλα να με βρεις να μου πεις ότι δεν ήθελες!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Η σιγουριά των γλυκών ασφάλτινων αγοριών είναι αυτή???Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: ΜΠΑ....δε το βλέπω.....
Άν εννοείς εμένα, όσο και βαθια εάν ψάξεις, δέν θα βρείς ίχνος χώματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
υπο την επίρρεια όμως βγαίνει ο πραγματικός μας εαυτός....και οι επιθυμίες μας.....που τις έχουμε σπρώξει στο πολύ βάθος..............και τσουκ....βγαίνουν ψηλα....είδες πάλι ψηλά....![]()
όλα εκεί καταλήγουν....![]()
![]()
, ούτε κάν σκόνη
![]()
Εσένα εννοώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Άν εννοείς εμένα, όσο και βαθια εάν ψάξεις, δέν θα βρείς ίχνος χώματος, ούτε κάν σκόνη
![]()
![]()
βασισμένη στα λόγια που είπαν οτι είπες......
![]()
ΥΓ...Παντού εισχωρεί η σκόνη....![]()
ΥΓ 2 ελπίζω το κρυολόγημα να παει καλύτερα![]()
Λένε και κανένα αστείο να γελάμε μερικοί απο τους φίλους μου εδώ μέσα, ευτυχώς που δουλευουνΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
Εσένα εννοώ...![]()
βασισμένη στα λόγια που είπαν οτι είπες......
![]()
ΥΓ...Παντού εισχωρεί η σκόνη....![]()
ΥΓ 2 ελπίζω το κρυολόγημα να παει καλύτερα![]()
οι υπόλοιποι.
Μακάρι την Κυριάκή να είμαι εντελώς καλά και να μην :ZZZ: :ZZZ:
όπως τωρα :ZZZ: :ZZZ:
![]()
Θα ανέβω και εγώ Βόλο την Κυριακή..
Που θα είσαστε να περάσω να σας πω ένα γεια;
Αγριά; (τσιπουρομεζέδες στην παραλια... )![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τελικά κανένα στοίχημα θα βάλουμε, η τσάμπα μιλάω τόση ώρα? Άντε γιατί έχουμε και έξοδα λέμε!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Προτείνω το εξής, αν τελικά κολλήσεις με τα SS θα κάνεις ημίγυμνη φωτογράφηση με το cbr μου, αν δεν κολλήσεις ζήτα ότι θες!!!!!!
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Και η κυριούλα στο avatar το ίδιο στοίχημα είχε βάλει.
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Προτείνω το εξής, αν τελικά κολλήσεις με τα SS θα κάνεις ημίγυμνη φωτογράφηση με το cbr μου, αν δεν κολλήσεις ζήτα ότι θες!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας αρχίσω......1) δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσωΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
2) ημίγυμνη φωτογράφηση???![]()
![]()
3) στο cbr ΣΟΥ????![]()
![]()
![]()
4) δε σε συμφέρει....το οτι θέλω....
![]()
![]()
Ωραία....λοιπόνα ακου Προεδρε......αν δεν κολλήσω τότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
να κάνεις εσύ ημίγυμνη φωτογράφηση πάνω σε ενα ξερό με το κοκκινο εσώρουχο του Καπετάνιου!!!!
![]()
![]()
![]()
επιμένεις ακόμα??
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Ωραία....λοιπόνα ακου Προεδρε......αν δεν κολλήσω τότε....να κάνεις εσύ ημίγυμνη φωτογράφηση πάνω σε ενα ξερό με το κοκκινο εσώρουχο του Καπετάνιου!!!!
επιμένεις ακόμα??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θες να κάψεις καμία κάρτα μνήμης από φωτο. Μηχανη παιδί μου?
Επιμένω όμως γιατί σου είπα, θα χάσεις, και πρόσεχε γιατί μάλλον θα κάνεις φωτογράφηση σε 2 cbr και όχι σε ένα.
Άσε που δεν έχω ανάγκη το cpt, έχω δικό μου για να τσιμπάνε τα ψαράκια στα στοιχήματα!!!!
![]()
@ Pokerland