Πώς θα καθοριστεί αν κόλλησε με τα SS όμως;
Αφού φαίνεται ότι θα μπει το στοίχημα να δούμε και ποιος θα χάσει...![]()
Βαγγέλη................................την ζαρτιέρα πρόσεχε, μην σκιστεί.
Αντε μωρή σκούνα............κάτσε και δούλεψε και λίγο!
Εμείς ούτε ανάσα δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε.![]()
Θα ποστάρουμε μια μόνο Φώτο χαλαρή όμως!!!!!!
Μωρή λακκούβα εσύ τι θες? Δουλεύεις εσύ για μας το είπαμε αυτό, και εγώ δουλεύω για εσάς, μπορεί να γίνει σε 3 μοτο η φωτογράφηση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δέχεσαι το στοίχημα Τάνια, θα σε πάρω εγώ στην βόλτα. Άλλος κανείς έχει να προτείνει κάτι?
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
ρε αφηστε το κοριτσι ησυχο να νιωσει τις αντοχες του ποπου της , και σε μενα τα ιδια λεγατε στην αρχη αλλα σας διεψευσε ο δικος μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να μη πω οτι εγινε και καλυτερος απο τοτε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
να μη πω οτι εγινε και καλυτερος απο τοτε![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
Ευάγγελε, άκου αγόρι μου..........το κορίτσι το είπε καθαρά!
ΔΕΝ γουστάρει ss, και τέτοια απάνθρωπα σπόρ.
Δεν το χειρίστηκες σωστά το θέμα.
Μίλα της με κατανοητούς όρους, εξήγησε το πώς και γιατί, και άμα λάχει, την τσακώνεις και την πάς μια βολτούλα, να καταλάβει ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΕΡΤΙΚΑΛΙΑ!
ο πρεσβύτερος.
![]()
![]()
![]()
Χαλαρά μόνο ένας ασφάλτινος θα χρησιμοποιούσε τέτοιες λέξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Θα ποστάρουμε μια μόνο Φώτο χαλαρή όμως!!!!!!
Αν δέχεσαι το στοίχημα Τάνια, θα σε πάρω εγώ στην βόλτα. Άλλος κανείς έχει να προτείνει κάτι?
![]()
![]()
![]()
Δεν με "καλύπτει" αυτό το στοίχημα γιατί δεν με προκαλεί....ξέρω το αποτέλεσμα απο τώρα....![]()
αν και θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.......αλλά δεν είμαι τέτοιο κορίτσακι![]()
Αρα δεν το δέχομαι το στοίχημα αλλά την πρόσκληση ίσως.........αν δεν είμαι στα βουνά την Κυριακή!!![]()
![]()
Ρε Λινάκι, μη λες τέτοια πάνω που την ψήνουμε να βάλει το στοίχημα!!!!
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Χαλαρά μόνο ένας ασφάλτινος θα χρησιμοποιούσε τέτοιες λέξεις...![]()
![]()
Δεν με "καλύπτει" αυτό το στοίχημα γιατί δεν με προκαλεί....ξέρω το αποτέλεσμα απο τώρα....![]()
αν και θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.......αλλά δεν είμαι τέτοιο κορίτσακι![]()
Αρα δεν το δέχομαι το στοίχημα αλλά την πρόσκληση ίσως.........αν δεν είμαι στα βουνά την Κυριακή!!![]()
Κάποιος εδώ φοβάται, κάποιος εδώ γνωρίζει και δεν το παραδέχεται.
ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ……………
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
[B.........αν δεν είμαι στα βουνά την Κυριακή!![/B]
και εμείς στα βουνά θα είμαστε......ΠΗΛΙΟ!
Άντε άντε, μεγάλη σου τιμή που θα γίνεις και avatar του προέδρου!!!!!
![]()
@ Pokerland
Ναι αλλά εμείς θα πάμε με πτήση τσάρτερ, δέν θα κατεβάσουμε τα τρακτέρ στους δρόμους σαν τους αγρότεςΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
και εμείς στα βουνά θα είμαστε......ΠΗΛΙΟ!![]()
![]()
Αυτού του είδους λογάκια....δεν πιάνουν.....περί φόβου και.....αυτά πες τα στα μέλη του PBC...(κατι που και πάλι δε θα γίνει...) οχι σε μένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Κάποιος εδώ φοβάται, κάποιος εδώ γνωρίζει και δεν το παραδέχεται.
ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ……………
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ναι αλλά εμείς θα πάμε με πτήση τσάρτερ, δέν θα κατεβάσουμε τα τρακτέρ στους δρόμους σαν τους αγρότες![]()
![]()
![]()
@ Pokerland