Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Που είναι κι αυτός ο SF να αρχίσει τις καθαριότητες...
![]()
έχει δίκιο.............
εμμμμμ! 17.876 λακίες, για να πάνε βόλτα 3 -4 άνθρωπΕς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Που είναι κι αυτός ο SF να αρχίσει τις καθαριότητες...
![]()
έχει δίκιο.............
εμμμμμ! 17.876 λακίες, για να πάνε βόλτα 3 -4 άνθρωπΕς.
Λοιπόν Προεδρε.........
για πες μου λίγο...για πόση γλύκα μιλάμε???
δωσε μια "ιδέα"....
![]()
Ασε μη δώσεις....ραντεβού στα βουνά....όπως φτάσει και ξέρει ο καθένας...!!!!![]()
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως, θα σου ένα πράγμα όμως, αν παρατηρήσεις τα σελάκια τα πίσω τον SS όπου τα δεις ξεθωριασμένα και άσπρα πάει να πει ότι ανεβαίνουνε γυναίκες εκεί, αν κατάλαβες, κατάλαβες!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Δέν φταίμε εμείς κύριε ανθυποπροιστάμενε, η κοπέλα(tatti) ζήτησε με όλη της την ευγένια μια σέλα να πάει βόλτα μέχρι τον Βόλο διότι στο δικό της μηχανάκι..... συγνώμη τρακέρ έχει κοτσάρει την γκράνα διότι την Κυριακή θα πάει για όργωμα με τους φίλους της απο τα ΤέμπηΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
έχει δίκιο.............
εμμμμμ! 17.876 λακίες, για να πάνε βόλτα 3 -4 άνθρωπΕς..
Πού είναι λοιπόν η καλή πρόθεση η ευγένεια και η προθυμία την συμφορουμιτών να της προσφέρουν μια θέση σε ένα μηχανάκι, εεεεεεεεεε, ού να μου χαθήτε.
Tati θα σου πρόσφερα έγω μια θέση άν είχα μηχανάκι αλλά βλέπεις είμαι κάτοχος αεροσκάφους και συγκεκριμένα F16:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως, θα σου ένα πράγμα όμως, αν παρατηρήσεις τα σελάκια τα πίσω τον SS όπου τα δεις ξεθωριασμένα και άσπρα πάει να πει ότι ανεβαίνουνε γυναίκες εκεί, αν κατάλαβες, κατάλαβες!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
"ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ"
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Δέν φταίμε εμείς κύριε ανθυποπροιστάμενε, η κοπέλα(tatti) ζήτησε με όλη της την ευγένια μια σέλα να πάει βόλτα μέχρι τον Βόλο διότι στο δικό της μηχανάκι..... συγνώμη τρακέρ έχει κοτσάρει την γκράνα διότι την Κυριακή θα πάει για όργωμα με τους φίλους της απο τα Τέμπη.
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
εγώ προσφέρομαι ρε Σταύρο απλά προειδοποιώ ότι είναι κρίμα να ψάχνει απεγνωσμένα 10.000 + ευρακια για να αγοράσει SS + εξοπλισμό μετά!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Πού είναι λοιπόν η καλή πρόθεση η ευγένεια και η προθυμία την συμφορουμιτών να της προσφέρουν μια θέση σε ένα μηχανάκι, εεεεεεεεεε, ού να μου χαθήτε.
Tati θα σου πρόσφερα έγω μια θέση άν είχα μηχανάκι αλλά βλέπεις είμαι κάτοχος αεροσκάφους και συγκεκριμένα F16:rotflmao:
@ Pokerland
Μα εάν δέν υπάρχει δερμάτινο μπουφάν γάντια, μπότες και κράνος θα στην έλεγα εγώ πρώτος όπως και παλιοτερα που έβαζες την Χρύσα πίσω λές και πηγαίνατε για καφέ στη γειτονιάΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
εγώ προσφέρομαι ρε Σταύρο απλά προειδοποιώ ότι είναι κρίμα να ψάχνει απεγνωσμένα 10.000 + ευρακια για να αγοράσει SS + εξοπλισμό μετά!!!!![]()
Ο ιδιοκτήτης είναι κακακακακα έπρεπε να πείς απο τοΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Ο ιδιοκτήτης............................χαχαχαχαχαχαχαχ!!!
![]()
![]()
![]()
Κ αμένος με το ΚΤΜ που πήρε και δέν το παραδέχετε.
PAP πάρτο πρίν περάσει το καλοκαίρι και μαραζώσεις περισσότερο με το παπόρι που πήρες ρεεεεεεεεεεεεε, ξεχασέ τα τα χωμάτα και τις .. . . .. . .. . και ξαναέλα στο club των σιδεροφάγων![]()
![]()
Άσε Αντώνη, έχει γίνει papadventure η παλιόλακκούβα που να ξανάκαβαλήσει τέτοιο μωρό!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αντε, άντε μην το πάρω εγώ................
για την Κυριακή.
![]()
Papagay είναι, με τη μπουρούχα που έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Άσε Αντώνη, έχει γίνει papadventure η παλιόλακκούβα που να ξανάκαβαλήσει τέτοιο μωρό!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο τα ατίθασα άλογα μου πήγε στα 3 γουρουνάκια και το παιζει ο καλός λύκος![]()