ωραιο μηχαναΤΣι...
αμα ηταν και λογικες οι τιμες σε ολα (ανταλακτικα, σερβις κτλ) ισως ΙΣΩΣ λεω θα το αγοραζα και εγω...
καλοταξιδο![]()
ωραιο μηχαναΤΣι...
αμα ηταν και λογικες οι τιμες σε ολα (ανταλακτικα, σερβις κτλ) ισως ΙΣΩΣ λεω θα το αγοραζα και εγω...
καλοταξιδο![]()
idi , εσένα καλύτερα σε φαντάζομαι πάνω σε Monster S4!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ωραιο μηχαναΤΣι...
καλοταξιδο![]()
Αντε και S4R!
Ειδικά στην πίστα είναι άλλη φάση τα άτιμα....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειχα οδηγησει το 620:o![]()
Οταν οδηγησα το 1000, καταλαβα γιατι κανετε σαν τρελοι γι άυτο![]()
Πολυ ωραιο μηχανακι...να το χαιρεσε φιλε μου!!!
Αλλα οπως ειπε και ο Kawas απο πανω.....τα μετα αγορας ειναι πολλα![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Με`γειες και με χαρες .
Μια συμβουλη . Μην βαλεις το καρμπον φτερο thw DP για πισω .Εχει πολυ μεγαλη ταλαντωση και με το παραμικρο πετραδακι θα αρχισεις να χανεις κομματακια. Ψαξε λιγο στο δικτυο και θα βρεις πολυ καλλιτερα .
Οπως π.χ. αυτα
http://www.desmorados.com/shop/catal...42_368_370_373
Δες και εδω
http://www.ducatisaarland.de/specoffer.htm?typ=13
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Merci για τα καλα σας λογια παιδες. Το μηχανημα φυσαει. Τετοιο στησιμο δεν εχω ξαναδει σε αλλο. Μεσα στην πολη δεν μασαει καθολου κινηση, αλλα και μολις βρει ανοιχτο δρομο, ττο χανεις. Γρηγορη οδηγηση δεν εχω κανει ακομη, ελεω στρωσιματος, αλλα σιγουρα θα τα βρω σκουρα να φτασω τα ορια του.
Το φτερο εχει ηδη αγοραστει απο τη μαμα DP. Βιαστικα λιγακι, αλλα δεν μπορουσα να βλεπω να τρωνε λασπη τα Ohlins.![]()
Ο θορυβος ειναι σιγουρα απο το carbon που χτυπαει στο λαστιχο, οταν πεφτω σε καλες λακουβες (και εχει πολλες η Αθηνα). Θα το αφησω στο μαγαζι με το σερβις των 1000 να το κοιταξει, αλλα ειναι σπασιμο να αγοραζεις μανισιο πραμα και να σου βγαινει ψιλοσκαρτο. Ο τυπος στο συνεργειο μου ειπε οτι οι νεες παρτιδες απο αυτο το εξαρτημα βγαινουν πιο ελαστικες απο τις παλιες, οποτε και το χτυπημα στο λαστιχο. Τι να πω! Ισως με καιμα πατεντα το φτιαξουμε. Θα δουμε.