Eurovision 2006 συμετοχές
http://www.eurovisionathens.gr/participants.asp
Το πιο ενδιαφέρον τραγούδι! στοπ στα ξενέρωτα τραγούδια! Φιλανδία FOR THE WIN!!!!
Eurovision 2006 συμετοχές
http://www.eurovisionathens.gr/participants.asp
Το πιο ενδιαφέρον τραγούδι! στοπ στα ξενέρωτα τραγούδια! Φιλανδία FOR THE WIN!!!!
Εγώ λέω να πετάξουμε απλά τις τηλεοράσεις μας.
safety doesn't happen by accident
Γιατί τι σου έκανε βρεεΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ λέω να πετάξουμε απλά τις τηλεοράσεις μας.η tv
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ λέω να πετάξουμε απλά τις τηλεοράσεις μας.![]()
Και πού θα βλέπουμε DVD Simpsons, Family Guy, Futurama, Southpark, X Files, 24 κλπ κλπ;
Απλά να πάμε καμιά βόλτα την ώρα που όλοι θα είναι κολλημένοι στις τηλεοράσεις και οι δρόμοι άδειοι![]()
futurama που βρίσκεις? internet - torrents κλπ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
Και πού θα βλέπουμε DVD Simpsons, Family Guy, Futurama, Southpark, X Files, 24 κλπ κλπ;
Απλά να πάμε καμιά βόλτα την ώρα που όλοι θα είναι κολλημένοι στις τηλεοράσεις και οι δρόμοι άδειοι![]()
κάποιος καμένος τα αγοράζειΑρχικά δημιουργήθηκε από drade
futurama που βρίσκεις? internet - torrents κλπ????![]()
Για κοίτα εδώ
Μην ξεχνάμε και την Βουλή και το ΣΚΑΙ
"αν δεν έχετε λεφτά για LSD πάρτε έγχρωμη τηλεόραση..."
ατάκα από την ταινία του Jean-Luc Goddard, "Δυο ή τρία πράγματα που ξέρω γι' αυτήν"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Λιγότερη τηλεόραση, περισσότερο διάβασμα.![]()
τα 'χω τσακίσει τα βιβλία τα τελευταία 3-4 χρόνια μετά από ένα διάλειμμα στο λύκειο και στα πρώτα φοιτητικά χρόνια![]()
Προς ενημέρωσή σας,Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ λέω να πετάξουμε απλά τις τηλεοράσεις μας.
Εγώ τη τηλεόραση την έχω πετάξει από το σπίτι από 29 Αυγούστου 2005 και αισθάνομαι πολύ πιο ήρεμος και ευτυχής και αναλώνω τον χρόνο μου σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα...
Και για DVD υπάρχει και ο υπολογιστής με 19" οθόνη στη θέση της τηλεόρασης με 5.1 ήχο (με pause γιακαι για κατούρημα) οπότε βλέπω πραγματικά αυτό που διαλέγω εγώ και όχι αυτό που διαλέγουν άλλοι να μου δείξουν.
Αφήστε που η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων εντός σπιτιού έχει αυξηθεί 100% από το να είμαστε αποχαυνωμένοι μπροστά στο χαζοκουτί.
Και για τη Eurovision καρφί δε μου καίγεται. είναι κατά τη γνώμη μου στημένα και ανούσια πάρτυ για να ασχολείται ο κόσμος.
Γιατί δε δείχνουν τη ταλαιπωρία των κατοίκων στα πέριξ που ΟΑΚΑ λόγω του αποκλεισμού για την "ασφάλεια" των τραγουδιάρηδων-Show(wo)men?
Τις λακούβες που παίζουν με τις ζωές μας κάθε μέρα?
Τον οδηγό με το DVD και τη μίνι TV στο ταμπλό του αυτοκινήτου που προσπαθεί να με σκοτώσει την ώρα που βλέπει για ν- ιοστή φορά την "Αλίκη στο Ναυτικό"?
Το χαζοκούτι το πέταξα λοιπόν... το πρόβλημα είναι πως θα κόψω το τσιγάρο...
Βασικά συμπαθητικό το τραγούδι της Φινλανδίας! Κάτι σε φλωρομέταλ (Manowar ξέρω 'γω) μου κάνει... αλλά και πάλι, συμπαθέστατο (για Eurovision δηλαδή) :smilea:
μαχαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
... το πρόβλημα είναι πως θα κόψω το τσιγάρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Και περισσοτερες βολτες μαλλον ξεχασες να μας πεις!!!!
Βροουυμμ βρροουυυμμ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()