Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ :a37::a37: :a37:

Κλασομπανιέρες

Ο τολμών νικά..θαρσειν χρεί.. κλπ.
    ρε σεις σοβαρα τωρα θελετε να πιασουμε το θεμα στρατος;

αντε γιατι ακομα περιμενω κατι μηνυσουλες που τους εσουρα......

ακου αμα γινει πολεμος.... ρε πατε καλα; ενα κουμπακι υποθεση ειναι ρεεεεεεεεεεεεε
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny

Re: Re: Re: Re: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο υπουργός είναι ψυχοπαθής επειδή το δήλωσε για να μει πάει στρατό????
    Τότε είναι ψεύτης και εγώ ψεύτες δεν θέλω, ΟΚ?

Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

ακου αμα γινει πολεμος.... ρε πατε καλα; ενα κουμπακι υποθεση ειναι ρεεεεεεεεεεεεε
    Αμ δε

Αν δεν πατήσει το χώμα η μπότα του στρατού ξηράς δεν γίνεται τίποτα.

Συμφωνώ με όλα ΕΚΤΟΣ από την συνεχή γκρίνια για το ότι η Ελλάδα είναι κωλοχανείο.

Για να εξηγηθώ σωστά. Κωλοχανείο είναι, αλλά μήπως φταιμε και εμείς???

Παράδειγμα: Στην Αμερική για 8 χρόνια ήταν πρόεδρος που για να μην υπηρετήσει την έκανε στην Αγγλία (Κλίντον).
    Στην Αμερική είναι πρόεδρος που παρ' όλο που πήγε στρατό ήταν κοπανιστός συνέχεια (Μπούς).

Άραγε φταιει αυτός ή ο λαός της Αμερικής που τον ψήφισε 2 φορές;;;;;;

To ίδιο ερώτημα δεν θα έπρεπε να κάνουμε στους εαυτούς μας;;;

Οι πολιτικοί την δουλειά τους κάνουν. Υπόσχονται πολλά και κάνουν λίγα με κατά κύριο λόγο αποδέκτη των ρουσφετιών, την τσέπη τους. Ή φανταστήκατε ότι έγιναν πολιτικοί γιατί ο μισθός είναι καλός και γιατί τους ενδιαφέρει το καλό όλων (για την ώρα μάλλον το αντίθετο έχει αποδειχτεί);;;;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    ο στρατος δεν μας αρεσει γιατι ειναι χασιμο χρονου
    οι "μπατσοι" δεν μας αρεσουν γιατι πουλανε μουρη

ε, ας παρουμε και δυο κουτες προφυλακτικα γιατι με τα μυαλα αυτα σε λιγο θα αρχισουν να μας γ#^%#$# ολοι αυτοι που δεν σκεφτονται τοσο ρομαντικα οσο εμεις..........

........χωρις παρεξηγηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Αμ δε

Αν δεν πατήσει το χώμα η μπότα του στρατού ξηράς δεν γίνεται τίποτα.
    αμα σου ρίξουν δηλαδή μια πυρηνική κ δεν πατήσει ο στρατός ξηράς τότε τι γίνεται???
    οι πόλεμοι δεν γίνονται πια για την κατάκτηση εδαφών , γίνονται για να ασκηθόύν πιέσεις και να αλλάξουν οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί...αυτό γίνεται κάλλιστα κ εξ αποστάσεως...βλέπε Γιουγκοσλαβία...τα στρατεύματα πάτησαν όταν πια είχαν τελειώσει όλα και η εξουσία είχε περάσει σε αυτούς που έπρεπε (στα λαμόγια των ΗΠΑ και της ΕΕ δηλαδη)...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
    Τότε είναι ψεύτης και εγώ ψεύτες δεν θέλω, ΟΚ?

εσύ μπορεί να μην θέλεις αλλά θέλει το 40% του ελληνικού λαού...έχουμε την πλιτική εξουσία που μας αξίζει σαν λαός...μη ζητάμε τίποτα παραπάνω εκτός αν το διεκδικήσουμε...και πηγαίνοντας στρατό να φυλάξεις τα λαμόγια που προανέφερες σίγουρα δεν κάνεις κάτι για να αλλάξει το καθεστώς αναξιοκρατίας...απλά γίνεσαι ένα ακόμα κομμάτι του πάζλ άθελά σου..όπότε ότι μπορείς να αποφύγεις απόφυγέ το...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας!!
    Το θρεντάκι μιλάει για την αξιοκρατία και 'μεις λέμε για το αν πρέπει να πηγαίνουμε στρατό :hypnotize

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αξιοκρατια ;;;;;;;;;;;

Ρε παιδια ο καθενας μας οτι αρπαξει αρπαξε ..........

μα τι λεμε τωρα ;;;;;;;;

θα με βαλουν εμενα σε θεση και θα πω ....... ΑΑΑΑ ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ !!!!!!!!

εγω το ξαναλεω ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ οπσπου να πεθανω !!!!!!

ΑΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΦΕΥΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΒΑΛΙΤΣΑ !!!!!!

αυτα σας τα λεει ενας μεταναστης που αλλαξε μεχρι τωρα στη ζωη του σχεδον 60 δουλειες ...................

αξιοκρατια ......πφφφφφφ....

ρε παιδια αφου ο καθενας σας τα ιδια κανατε τι να λεμε .....
    Να αγαπιομαστε ....

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

εσύ μπορεί να μην θέλεις αλλά θέλει το 40% του ελληνικού λαού...έχουμε την πλιτική εξουσία που μας αξίζει σαν λαός...μη ζητάμε τίποτα παραπάνω εκτός αν το διεκδικήσουμε...και πηγαίνοντας στρατό να φυλάξεις τα λαμόγια που προανέφερες σίγουρα δεν κάνεις κάτι για να αλλάξει το καθεστώς αναξιοκρατίας...απλά γίνεσαι ένα ακόμα κομμάτι του πάζλ άθελά σου..όπότε ότι μπορείς να αποφύγεις απόφυγέ το...
    OK κάπου εδώ αρχίζουμε να συμφωνούμε, ναι ΑΝ μπορείς απέφυγε το αλλά έχει σημασία το ΠΩΣ, όλες οι πράξεις μας έχουν τις συνέπειες τους πρέπει λοιπόν ο καθένας να είναι έτοιμος να αναλάβει τις δικές του. Ένα τρελόχαρτο σε στιγματίζει και δίνει σε εμάς το δικαίωμα να λέμε όλα αυτά που λέμε…

Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Παιδιά με τον στρατό μην το κουράζουμε πολύ.

Σε αυτή τη χώρα όποιος φοράει παντελόνια πάει στρατό.

Τόσο απλό.

Και τι να κάνουμε δηλαδή, αφού εδώ γεννηθήκαμε, έχουμε και μια ιστορία πίσω μας. Δηλαδή αν κάνουμε κάτι στον καιρό μας καλό για την πατρίδα, με όποιον τρόπο, δεν θα θέλατε να το (σας) θυμούνται οι μεταγενέστεροι?

Όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βγούν ξανά σε άλλη περίπτωση στην επιφάνεια του χαρακτήρα του ατόμου και τότε, όποιον πάρει ο χάρος.

Δεν θα κοιτάξει φίλους, γνωστούς (ή μήπως και οι φίλοι του και οι γνωστοί του θα είναι έτσι), ούτε και ξένους.

Αλλα γενικά, κάποτε είμασταν, ως Έλληνες, οι καλύτεροι στο στρατό και μάλιστα στο ρελαντί και το είχαμε και καμάρι. Τώρα, τι έγινε, ντρεπόμαστε. Μη χάσουμε το μ@@νί είναι το πρόβλημα? Αν αγαπάει θα περιμένει ρε ή αλλιώς υπάρχουν κι αλλού μ@@νάκια. Άϊντε ρε με τον στρατό, σιγά τα ωά.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Για να καταλάβω λίγο τι παίζει...
    Έχω ένα υιο πχ δεν θέλει να πάει στρατό,το καταφέρνει και μετά αν δώσει ένα καλό χρηματικό ποσό(λάδωμα)θα κατέχει μια καλή θέση στη χώρα???

Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη χώρα είναι ότι οι νόμοι δεν είναι ίδιοι για όλους Φυσικά και η μεταχείρηση είναι τελείως διαφορετική. Να πιάσουμε το θέμα φυλακής και κελιού,τι να πρωτοπιάσουμε ....
    Αξιοκτρατία στην Ελλάδα δεν υπάρχει, αυτό το καταλαβαίνουμε απο τους διάφορους διαγωνισμούς και προκηρύξεις που υπάρχουν ανα διαστήματα.

Αfter---> δεν το κατάλαβα,γιατί να μην πάτε στρατό?? Συγνώμη αν χρειαστεί να πολεμήσετε πως θα γίνει αυτό αν δεν ξέρετε πχ να κρατάτε όπλο ή να στέλνετε όλμους κλπ??Θα πάρετε εγχειρίδιο εκείνη την ώρα??Σίγουρα οι συνθήκες και η εκπαίδευση δεν είναι οι καλύτερες αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σταματήσετε να πηγαίνετε στο στρατό
    τεσπά, μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας

Που λες latris mixanis, μια φορά είχε έρθει στο στρατόπεδο ο ταξίαρχος για να μας επιθεωρήσει και ήρθε να με ρωτήσει για τους όλμους, ολμιστής εγώ. Αφού τα απάντησα όλα και τα έκανα όλα άψογα, ως λοχίας έπρεπε απλώς να τα ξέρω όλα, τσ τσ τσ, πήγε λοιπόν να με κάνει μια λαμογιά και τον "άδειασα" ανετότατα πάνω στους όλμους. Αυτός τώρα πρέπει να είναι αρχηγός ΓΕΣ αν δεν κάνω λάθος.

Και πού'σαι, για όλμους, εγώ έ........

Ξέρω από όλμους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

αμα σου ρίξουν δηλαδή μια πυρηνική κ δεν πατήσει ο στρατός ξηράς τότε τι γίνεται???..
    Τίποτα! Γιατί απλούστατα κανείς δεν επιτίθεται με πυρηνικα. Η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι συνέβησαν μόνο γιά να διαπιστώσουν οι Αμερικανοί την ισχύ του νέου τους "παιχνιδιού". Έκτοτε τα πυρηνικά αποτελούν αποκλειστικά και μόνο στοιχείο εκφοβισμού.

..οι πόλεμοι δεν γίνονται πια για την κατάκτηση εδαφών , γίνονται για να ασκηθόύν πιέσεις και να αλλάξουν οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί...
    Συμφωνώ απόλυτα.

..αυτό γίνεται κάλλιστα κ εξ αποστάσεως...βλέπε Γιουγκοσλαβία...τα στρατεύματα πάτησαν όταν πια είχαν τελειώσει όλα και η εξουσία είχε περάσει σε αυτούς που έπρεπε (στα λαμόγια των ΗΠΑ και της ΕΕ δηλαδη)...
    Διαφωνώ.
    Αν δεν είχαν πατήσει 45.000 στρατού ξηράς στην Γιουγκοσλαβία. 250.000 στο Ιρακ το '91 και 150.000 πάλι στο Ιρακ προσφάτως, καμία εξουσία δεν θα είχε αλλάξει χέρια. Ο πόλεμος video game καταστρέφει την αμυντική δομή ενός κράτους, αλλά δεν αλλάζει το πολίτευμά του.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    [B]Τίποτα! Γιατί απλούστατα κανείς δεν επιτίθεται με πυρηνικα. Η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι συνέβησαν μόνο γιά να διαπιστώσουν οι Αμερικανοί την ισχύ του νέου τους "παιχνιδιού". Έκτοτε τα πυρηνικά αποτελούν αποκλειστικά και μόνο στοιχείο εκφοβισμού.

το επιχειρημα με τα πυρηνικα ήταν απλώς για να δώσει έμφαση στην πρόταση ...απλα εννοούσα ότι αμα στείλουν απο 2500 χιλιόμετρα χιλιάδες πυραύλους για κανα μηνα κ καταστρέψουν όλες τις υποδομές του κράτους...(δεν εννοώ στρατιωτικες υποδομές)..αλλά οικονομικές και καταρρεύσει η οικονομία τότε ανοίγεις τα πόδια κ λες περάστε,....και ερχοντε μετά τα πεζοπόρα τμήματα του εχθρού και καταλαμβάνουν απλά την εξουσία...κάπως έτσι έγινε στη Γιουγκοσλαβία...αλλά και στο Ιράν...δεν υπήρχαν σοβαρές μάχες μεταξύ του στρατού του Ιράκ και των ΗΠΑ
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Παιδιά με τον στρατό μην το κουράζουμε πολύ.

Σε αυτή τη χώρα όποιος φοράει παντελόνια πάει στρατό.

αμα περιμένεις το στρατό να επιδείξεις την αντρειοσύνη σου τι να πω....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …