Μεγειά !
Καλορίζικιες και καλολάσπωτες !
![]()
![]()
![]()
με γεια ρε κουφαλα!
στα διαλα! μολις πηρα το δωρο πασχα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοφορετες και καλολασπωτες 9σε αυτο μπορω να βοηθησω)![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Θενκ γιου γκαιζζζζζ
![]()
![]()
![]()
![]()
Από τη χαρά μου ξέχασα να πω ότι πήρα και
επιγονατίδες !!!
Να ναι καλά ο βρωμιάρης που μου το θύμισε.... (και στρογγύλεψε τα ευρώ..)![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
στα διαλα! μολις πηρα το δωρο πασχα!
Ε εγώ μόλις το έφαγα !!!![]()
:rotflmao:
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
...και εγω οπως παντα υπερβολικος, πηγα στην ΠΕΡΚΟ, διαλεξα τις πιο ακριβες ΑΧΟ (RC6), τις πηρα και εφυγα!![]()
τωρα βεβαια δεν νιωθω ουτε φρενο, ουτε ταχυτητες, αλλα που θα παει, θα συνηθισω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...και εγω οπως παντα υπερβολικος, πηγα στην ΠΕΡΚΟ, διαλεξα τις πιο ακριβες ΑΧΟ (RC6), τις πηρα και εφυγα!![]()
τωρα βεβαια δεν νιωθω ουτε φρενο, ουτε ταχυτητες, αλλα που θα παει, θα συνηθισω![]()
![]()
![]()
ποιος φερνει τις ΑΧΟ?
δοκιαμσα σημερα τηις raptor παντως και νομιζω πως αν παιξει καμμια καλη τιμουλα... τις τσιμπισα...![]()
kawasaki street warriors
Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν από τις μπότες...
Τις φόρεσα πρώτη φορά στην βόλτα του moto.gr, αφού την προηγούμενη
μέρα τις περπάτησα κανά μισάωρο μέσα στο σπίτι για να πάρω μια αίσθηση...![]()
Οι μπότες λοιπόν έχουν καταπληκτική εφαρμογή και προφανώς δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Μέχρι να φτάσω στο Χαιδάρι, προσπαθούσα να συνηθίσω τη νέα "θέση" του ποδιού μου, καθώς
1ον δεν μπορούσα να κατεβάσω ταχύτητα άνετα, και 2ον δεν είχα καμία αίσθηση της πίεσης που ασκούσα στο πίσω φρένο...
Έτσι λοιπόν, για να κατεβάσω ταχύτητα, έπρεπε πλέον να "βγάλω¨λίγο το πόδι από το μαρσπιέ και να πατήσω το λεβιέ με το πέλμα, ενώ για το φρένο, απλά το συνήθισα - 'ετσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ συχνά.
Ομολογώ πως κατά την διάρκεια του ταξιδιού δεν με κούρασαν ιδιαίτερα... στις πρώτες στάσεις είχα μια τάση να τις ανοίξω, αλλά μετά συνήθισα και τις άφηνα κουμπωμένες. Το βράδυ όταν γύρισα σπίτι και τις έβγαλα, ομολογώ πως ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση και συνειδητοποίησα οτι σε κάποια σημεία με είχαν "χτυπήσει" ελαφρώς, χωρίς όμως να μου έχουν κάνει κάποια πληγή ή κάτι άλλο, απλά πονούσα στην εσωτερική μεριά των αστραγάλων - σημειωτέον, δεν φορούσα σωστή κάλτσα...![]()
Στο ζουμί λοιπόν, και το ON-Off τριήμερο στα βουνά, όπου και δοκιμάστηκαν πιο διεξοδικά και σε πιο σκληρές συνθήκες....
Καταρχήν, πήγα και πήρα εντουράδικες κάλτσες (οι οποίες παρακαλώ έχουν αριστερή-δεξιά) οπότε αμέσως το πόδι μου ένιωθε πολύ πιο άνετα μέσα στη μπότα. Στο ταξίδι δεν με ενόχλησαν καθόλου και μάλιστα συνήθισα αρκετά την αίσθηση των λεβιέ ταχυτήτων και φρένου.
Στο χώμα, απλά άψογες! Δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να βάλω το πόδι κάτω σε δύσκολα σημεία, και η μπότα το κράτησε σαν τσιμέντο κάτω χωρίς να πάρει (το πόδι) κανένα βάρος ή πίεση.... Να σημειώσω επίσης, πως στην μικρο-πτώση του rsp όπου και έπεσε όλο το 950 Adv πάνω στο πόδι του, δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως...
Με τα νερά ομολογουμένως δεν ξέρω πως τα πάει καθότι όλα τα ποτάμια τα πέρασα "αλώβητος"Σε περίπτωση που έμπενα μέσα με τη μπότα, το πιο πιθανό ήταν οτι θα γινόταν ενυδρείο...
![]()
Επίσης για να σας προλάβω, έχω να πω οτι μετά από μερικές "βρώμικες" μέρες στα βουνά ΟΧΙ οι μπότες δεν μύρισαν![]()
![]()
Αυτιά !![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Και για να μην μυρίσουν ποτέ, αλείφεται τες με οινόπνευμα εσωτερικά τακτικά, για να σκοτώνονται τα μικρόβια και οι μύκητες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν από τις μπότες...
Επίσης για να σας προλάβω, έχω να πω οτι μετά από μερικές "βρώμικες" μέρες στα βουνά ΟΧΙ οι μπότες δεν μύρισαν![]()
![]()
Αυτιά !![]()
![]()
τι εννοεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Και για να μην μυρίσουν ποτέ, αλείφεται τες με οινόπνευμα εσωτερικά τακτικά, για να σκοτώνονται τα μικρόβια και οι μύκητες..![]()
πανι και καθαρο οινοπνευμα;
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
, απλά πονούσα στην εσωτερική μεριά των αστραγάλων - σημειωτέον, δεν φορούσα σωστή κάλτσα...![]()
αυτον τον "πονο" ή καλύτερα ενόχληση είχα και εγώ όταν τις δοκίμασα.
Δοκίμασα και τις acerbis MX profile II και δεν με ενοχλησαν καθόλου (και τις πηρα ο μλκας ο αφραγκος)![]()
αντε να τις δοκιμ'ασω κ γω γιατί ούτε το γύρο του δωματίου μου δεν έχω κάνει με δαυτες!
kawasaki street warriors