Ρεεεεεε!!! ξεκολάτε αμφότεροι!!!!
Ο ΜΑΣΤΡΟΡΑΡ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
![]()
Ρεεεεεε!!! ξεκολάτε αμφότεροι!!!!
Ο ΜΑΣΤΡΟΡΑΡ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
![]()
...στη γωνια περιμενατε πουλακια μου.....
το θηριο απλα εκανε ενα pit stop, και ειναι ηδη ετοιμο και με περιμενει ακομα πιο αγριο....(ενα δοντακι κοντυτερο γαρ)![]()
κουφαλες, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:rotflmao:
![]()
για το GSXR μιλας ε?
@ Pokerland
Για τι άλλο μπορεί να λεεί ο παπάρας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
για το GSXR μιλας ε?
Πήρε το gsx-r και ξανάνιωσε, μιλα βρε ιπποτη της ασφάτου pap
ΘΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ........μονο ενα μπορει να ειναι.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Τι μλκ εννοειτε ότι κάτι καλύτερο δεν παίζει απο τις μου....ς μας .Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΘΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ........μονο ενα μπορει να ειναι.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα περάσω μετά τις 5 να σου δώσω αυτό που σου λείπει Βαγγέλη![]()
Αξιόπιστη πηγή, μου ανέφερε, ότι χθές το βράδυ που ήρθε και πήρε το gsxr, έφυγε, και πήγε στην Κοζάνη, έτσι...τσάκ μπάμ, και βρήκε έναν υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος καλιεργεί ντοματούλες, για να του πουλήσει το τρακτέρ του.
Ερωτήθει: " που είναι το εργαλείο; "
Απάντηση: " έχει πάει στον μαστροκίτσο, να κοτσάρει και μια φρέζα απο πίσω"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε AgroPap με την επιχορήγηση τι μηχανάκι θα πάρε ορεΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Αξιόπιστη πηγή, μου ανέφερε, ότι χθές το βράδυ που ήρθε και πήρε το gsxr, έφυγε, και πήγε στην Κοζάνη, έτσι...τσάκ μπάμ, και βρήκε έναν υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος καλιεργεί ντοματούλες, για να του πουλήσει το τρακτέρ του.
Ερωτήθει: " που είναι το εργαλείο; "
Απάντηση: " έχει πάει στον μαστροκίτσο, να κοτσάρει και μια φρέζα απο πίσω"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pap κάτι άκουσα οι φίλοι σου στα Τέμπη θα πάνε να τα στήσουν στα χωράφια τους και στο τσακί κέφι θα έχουν και καμια τσάπα παραμάσχαλα για τα δύσκολα σημεία.
Ξέρεις εκεί δέν έχουν χρόνους κτλ μετράνε
σακί μπαμπάκι /ώρα![]()
![]()
το θηριο ειναι μια χαρα, η τρομπα του συμπλεκτη τα 'παιξε, κατι που το ξεραμε απο την αρχη, και το περιμεναμε απο μερα σε μερα.
βλεπετε, η αντλια αυτη.....................ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜ!!!
κατα τ΄αλλα, ας μου κανει τα χατηρια εμενα σε ασφαλτο και χωμα, οπως μονο αυτο μπορει, κι ας μενει απο τρομπα καθε μηνα!
η ουσια παντως ειναι, οτι το τραπεζι ισχυει, ηλεκτρολογε της καμμενης λαμπας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Σταύρο, όλα καλά και ωραία, καλά περνάμε, γελάμε με τα χάλια του συμπαθέστατου και κολλητού μας pap, αλλά έχε το νου σου γιατί εσύ θα περάσεις ακόμα χειρότερα με το TIGKA DL650 V-STROM που θες να πάρεις!!!!
![]()
@ Pokerland
Μακάριοι οι πτωχοι τω πνευματι, τρακτέροκαβαλάρηδες....
Ρε παιδιά.... μην του κολλάτε του ανθρώπου.... έκανε το λάθος και πήρε το τρακτέρ.... τώρα... καλά στερνά![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ένα μηχανάκι KTM το μόνο που είναι της ΚΤΜ είναι ο σκελετοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το θηριο ειναι μια χαρα, η τρομπα του συμπλεκτη τα 'παιξε, κατι που το ξεραμε απο την αρχη, και το περιμεναμε απο μερα σε μερα.
βλεπετε, η αντλια αυτη.....................ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜ!!!
κατα τ΄αλλα, ας μου κανει τα χατηρια εμενα σε ασφαλτο και χωμα, οπως μονο αυτο μπορει, κι ας μενει απο τρομπα καθε μηνα!
η ουσια παντως ειναι, οτι το τραπεζι ισχυει, ηλεκτρολογε της καμμενης λαμπας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όλα τα άλλα απο εξωτερικούς συνεργάτες![]()
Εσύ τώρα τι κάνεις εδώ γλύφεις το φίλο σου και καλά το pap να σου οργώσει κανένα κτήμα στο ΚαμάριΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μακάριοι οι πτωχοι τω πνευματι, τρακτέροκαβαλάρηδες....
Ρε παιδιά.... μην του κολλάτε του ανθρώπου.... έκανε το λάθος και πήρε το τρακτέρ.... τώρα... καλά στερνά![]()
![]()
Αστους ρε φιλε να λενε!Ζηλευουν οι ''χαμουρες''!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
Σταύρο, όλα καλά και ωραία, καλά περνάμε, γελάμε με τα χάλια του συμπαθέστατου και κολλητού μας pap, αλλά έχε το νου σου γιατί εσύ θα περάσεις ακόμα χειρότερα με το TIGKA DL650 V-STROM που θες να πάρεις!!!!
![]()
Οσα δεν φτανει η αλεπου....
![]()
![]()
:wacko: