KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZ
ANTE ΓΕΙΑ....
![]()
![]()
![]()
(thanks merlin!)
βασικα περσυνο ειναι αλλα και το φετινο ετσι θα ειναι και δεν εχω δουλει να κανω και πρεπει να σας κανω πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZ
ANTE ΓΕΙΑ....
![]()
![]()
![]()
(thanks merlin!)
βασικα περσυνο ειναι αλλα και το φετινο ετσι θα ειναι και δεν εχω δουλει να κανω και πρεπει να σας κανω πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
πηρε το ματι μου ενα τετοιο να κανει σεξ σε ενα κ6-1000....
και καπου ακουσα για ευκολα 165 ροδα...το
ΔΙΑΛΟΛΙ ΛΕΜΕ..
αλλα ειναι πιο ασχημο και απο το δικο μου αυτο..:rotflmao:
τι να μας πουν και αυτοι οι κακοιμοιρηδες*...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*βαλτε οτι θελετε...ΕΚΤΟΣ απο KAWASAKI!!!
![]()
Αυτη η ουρα καπως με αποτετοιο ντε...
Ωραιο το Καβαζουκι :rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
βασικα γιωργο αμα καθεσαι πανω και το οδηγεις δεν βλεπεις την ουρα!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτη η ουρα καπως με αποτετοιο ντε...
Ωραιο το Καβαζουκι :rotflmao:![]()
ουτε και μενα μου αρεσει ο κωλος αλλα σαν συνολο το θεωρω φανταστικο και αν μπορουσα θα το αγοραζα!!!!!!
Το φετινό δεν είναι έτσι :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZ
ANTE ΓΕΙΑ....
![]()
![]()
![]()
(thanks merlin!)
βασικα περσυνο ειναι αλλα και το φετινο ετσι θα ειναι και δεν εχω δουλει να κανω και πρεπει να σας κανω πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ένα κίτρινο μηχανάκι με Arrow παίρνει κάτι σώβρακα από 1000 & 600 μαζί.![]()
Triple 1050![]()
10 of the 15 test riders scored the fastest lap on the ZX-6R !
Τωωωρααα πιαααα
Ειναι αναμνηση παλιαααα, κιτρινο γραμμα στο συρταααριιιι
Ρε για το χαβαλε βγαζει μηχανες η Κawa, και ειναι παλι πρωτη. Που να το επαιρνε στα σοβαρα....
Μιχαλη ξερεις πολυ καλα πια ειναι η αποψη μου για την ΝΕΑ triumph, αλλα εαν δεν τα οδηγουσανε οι Συνιωρηδες, δεν θα επεφτε και τοσο γλυψιμο σε καποιο συγκεκριμενο περιοδικοΑρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Το φετινό δεν είναι έτσι :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ένα κίτρινο μηχανάκι με Arrow παίρνει κάτι σώβρακα από 1000 & 600 μαζί.![]()
![]()
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει ακόμα το ΜΟΤΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μιχαλη ξερεις πολυ καλα πια ειναι η αποψη μου για την ΝΕΑ triumph, αλλα εαν δεν τα οδηγουσανε οι Συνιωρηδες, δεν θα επεφτε και τοσο γλυψιμο σε καποιο συγκεκριμενο περιοδικο![]()
Πρώτο και στη Jerez με διαφορά. Ακόμα και ο Δάλλας που είναι Yamaha δαγκωτό παραδέχτηκε την ανωτερότητά του.
Το ξέρω βέβαια ότι το σπρώχνει το 0-300 λόγω CSS αλλά παγκοσμίως σε όλα τα συγκριτικά που έχουν γίνει βγαίνει πρώτο.
MotorcycleUSA συγκριτικό
Αυτό είναι καλό γιατί ταράζει τα νερά και του χρόνου θα δούμε από τους Ιάπωνες πράγματα και θάματα για να ξαναπάρουν την πρωτοπορία.
Α και δεν το τρέχουν μόνο οι Συνιώριδες το τρέχει και ο Ευθυμίου και η ομάδα του Ψυχογιού. Εάν δεν κάνουν κάτι τα γιαπωνέζικα εργοστάσια του χρόνου τα SS θα γίνουν ενιαίο 675.
Triple 1050![]()
Μιχαλη μαζι σου, και εγω το γουσταρω το μηχανακι, αλλα μου την σπαει να το παιζουν μουρες μερικοι μερικοι.
Ο Μπουστας το παλικαρι μιλαει μεσα στην πιστα, δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει να πει ασχημο λογο.
Εσυ θα μας πεις επιτελους ποτε θα το παρεις?![]()
Η διαφορά του Μπούστα με τους υπόλοιπους είναι ότι έχει τρέξει στο παγκόσμιο και βασικά χαραμίζεται στην Ελλάδα. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο θέλει και τύχη και σπρώξιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μιχαλη μαζι σου, και εγω το γουσταρω το μηχανακι, αλλα μου την σπαει να το παιζουν μουρες μερικοι μερικοι.
Ο Μπουστας το παλικαρι μιλαει μεσα στην πιστα, δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει να πει ασχημο λογο.
Εσυ θα μας πεις επιτελους ποτε θα το παρεις?![]()
Εγώ τώρα είμαι σε στάση αναμονής για να δώ εάν θα βγει 1000 και αν θα είναι εξίσου καλό. Οπότε για φέτος δεν το βλέπω. Του χρόνου η μεγάλη απόφαση. :smilea:
Triple 1050![]()